Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
FTV direktno prenosi iz I. Sarajeva i ocekuje neko hapsenje 

Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 19:59FTV direktno prenosi iz I. Sarajeva i ocekuje neko hapsenje![]()
SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakva je ovo predstava lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kao pokusali, dosli u civilu i pitali "izvinte, bi li smo mogli nesto priupitati gospodina Dodika"baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:03akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 19:59FTV direktno prenosi iz I. Sarajeva i ocekuje neko hapsenje
SIPA pokušala privesti Dodika u Istočnom Sarajevu, MUP RS-a se usprotivio
Don't believe the hype.
Dosli da hapse covjeka sa vojskom oko sebe sa sluzbenim akreditacijama i rukama iza ledja 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mi bi ga kao hapsili, oni nam kao nedaju i eto 

- akisarajevo92
- Kontakt:
protiv svakog pripadnika MUP-a RS koji se suprotstavio i prije svega Karana treba istog trenutka biti pokrenut krivicni postupak
naravno da nece, samo kazem
naravno da nece, samo kazem

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Jest predstava. Kunem se da ne lazem ni slovo. Jedan moj sad vec bivsi frend, prilikom nekog sranja koje je imao,da izjavu za mene da trgujem oruzjem. U zivotu nisam imao nista osim saobracajnog prekrsaja,oruzje ni na dozvolu ni na crno,nikad uzeo pistolj u ruke. Brate dragi, u 5 ujutro doslo dva kombija jedinica za podrsku Sarajevo, dva auta inspektora iz Sipe iz BL, 20 ljudi u 5 ujutro upalo u kucu,nisu nasli metka. Odnijeli mobitel sa sobom i evo 4 godine vise ni slova o tom predmetu,nit me obavjestavaju sta dalje ni nista. On priznao da je sve slagao, zavrsio na psihijatriji,lazov,muljator. A oni ovdje hapse predsjednika entiteta i doslo ih 7 ukupno s papirima u rukama sto ovaj kolega gore napisa.
Ma ovo su Dodikovi iz Sipe, naručio da dodju nenaoružani da ih ponizi, da sroza ugled Sipe i pokaže da paravojna formacija tzv. MUP RS zaista kontroliše entitet.
Na onog sto prodaje 100 grama droge šalju 20 naoružani specijalaca a na najtraženijeg bjegunca koji vrši državni udar i kojeg štiti paravojska 5 inspektora bez ikakve pomoci i naoruzanja.
Na onog sto prodaje 100 grama droge šalju 20 naoružani specijalaca a na najtraženijeg bjegunca koji vrši državni udar i kojeg štiti paravojska 5 inspektora bez ikakve pomoci i naoruzanja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto je najgore, ne bi me cudilo da je stvarno ovo kao u prvom dijelu posta...avenija je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:25Ma ovo su Dodikovi iz Sipe, naručio da dodju nenaoružani da ih ponizi, da sroza ugled Sipe i pokaže da paravojna formacija tzv. MUP RS zaista kontroliše entitet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakva cirkuzantska predstava
SIPA se nakon ovog može ugasiti slobodno.

SIPA se nakon ovog može ugasiti slobodno.
Lako je zapucat, ovo je pametno, ovaj snimak će svi vidjeti, od Amera do Švaba itd. Došli ljudi goloruki, sa naredbom. Ovi iz Mupa su upravo počinili oružanu pobunu. Sad će Eufor izaći, jer će Sipa reći bili smo nadjačani. Pa nek izađu pred EUFOR sa puškama.
A kome se puca, nek ide igrat CoD.
A kome se puca, nek ide igrat CoD.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
To je bila moja prva pomisao i sigurno je tacno, garantujem zivotom. Predstava obicna da dokaze "snagu" mupa rsDamirT je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:38Sto je najgore, ne bi me cudilo da je stvarno ovo kao u prvom dijelu posta...avenija je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:25Ma ovo su Dodikovi iz Sipe, naručio da dodju nenaoružani da ih ponizi, da sroza ugled Sipe i pokaže da paravojna formacija tzv. MUP RS zaista kontroliše entitet.
-
- Kontakt:
Evo Eufor jedva čeka, samo što nisu krenuli
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nalozio ih klix sa clancima kako nesto vjezbaju pa pojedinci vjeruju u neke moguce cenarije gdje su oni ukljuceni

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 20:49Nalozio ih klix sa clancima kako nesto vjezbaju pa pojedinci vjeruju u neke moguce cenarije gdje su oni ukljuceni![]()
Eufor procijenio da je rizično suprostaviti se Mupu RSaJedno vozilo
@euforbih
napravilo je krug oko zgrade u kojoj se nalazi predsjednik RS
@MiloradDodik
Inspektori SIPA-e su se povukli

-
- Kontakt:
Hajmo sutra Konakovic,Ramo Isak i ta nasa bagra malo da prosipaju suplju na Face kod Senada,na Klix kod one Emele il kako se zove,malo na N1. Nisu odavno supljirali.
Meni je isto prva pomisao bila da je "neki Ćulum" pozvao da odu da bi pomizio dodatno SIPA-u.
Jedino pozitivno sto bi iz ovog moglo proizaci jeste ako su uspjeli zabilježiti odredjena lica iz MUPa RSa koji su bili glavni na licu mjesta i da se pokrenu neke tuzbe protiv njih da vrse udar na državu, pa da to kao posluzi za primjer drugima u kojem ce smjeru ici...mada je mala vjerovatnost da se to zaista desava.
Jedino pozitivno sto bi iz ovog moglo proizaci jeste ako su uspjeli zabilježiti odredjena lica iz MUPa RSa koji su bili glavni na licu mjesta i da se pokrenu neke tuzbe protiv njih da vrse udar na državu, pa da to kao posluzi za primjer drugima u kojem ce smjeru ici...mada je mala vjerovatnost da se to zaista desava.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
jel neko sa zapada izrazio zabrinutost
-
- Kontakt: