FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Švabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Švabo » 30 jul 2011, 23:13

Sa Širokim najvjerovatnije u nedelju 21:00 h
Joint Union

Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 jul 2011, 23:13

nidi je napisao/la:treba dogovoriti sa trenerom makabija da nas dobiju 1-0 onako lagano ko na prijateljskoj.mada bi najbolje bilo da se može da ne igramo nikako uštedili bi pare od puta ,odmorili igrače.Ne razumijem što željo ni tražio da se tekma sa širokim odgodi za utorak -srijedu ko što je nama široki odgodio kad smo igrali na grbavici.
Slazem se ,dalek put nekoliko hiljada km bilo bi odlicno da se odgodi utakmica sa Sirokim zbog odmora igraca.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 30 jul 2011, 23:47

Ne valja to ba sto sa Sirokim tako igramo, samo da ne bude kao kod pitara
dosli sa Cluza i menscini da ih je MODRICA tukla 3:0
samo se toga bojim

A sto se tice prolaza dalje... tesko :cry: :cry: :cry:

ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 30 jul 2011, 23:49

damirfile je napisao/la:
nidi je napisao/la:treba dogovoriti sa trenerom makabija da nas dobiju 1-0 onako lagano ko na prijateljskoj.mada bi najbolje bilo da se može da ne igramo nikako uštedili bi pare od puta ,odmorili igrače.Ne razumijem što željo ni tražio da se tekma sa širokim odgodi za utorak -srijedu ko što je nama široki odgodio kad smo igrali na grbavici.
Slazem se ,dalek put nekoliko hiljada km bilo bi odlicno da se odgodi utakmica sa Sirokim zbog odmora igraca.
Pa valjda će ić avionom, ako dole budu išli busem to će da bude mrtva katastrofa...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 jul 2011, 00:01

Hawking je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Pa valjda će ić avionom, ako dole budu išli busem to će da bude mrtva katastrofa...
Ma 100 posto cim je Osim rekao idemo na skupi izlet znaci avionom nema druge :lol: :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 31 jul 2011, 00:05

možda je bus sa klimom :lol: :lol: :lol:

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 31 jul 2011, 00:06

nidi je napisao/la:možda je bus sa klimom :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 31 jul 2011, 00:37

Slete ljudi na Čilipe, onda na blic pripreme u Međugorje do Širokog. 8-)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 jul 2011, 00:40

Vlak je napisao/la:Slete ljudi na Čilipe, onda na blic pripreme u Međugorje do Širokog. 8-)
Ma kakvi Ćilipi, slete u Trebinje na novi Dodikov aerodrom, bliže im je :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 31 jul 2011, 00:42

Pa i ja mislim da će tako biti, pravo će iz Izraela u Međugorje i onda na utakmicu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 jul 2011, 01:19

sto bi odgađali, odmah se čarterom vraćaju u četvrtak večer.. ;)

utakmica u nedjelju najvjerojatnije u 21
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 31 jul 2011, 01:33

Kevin je napisao/la:sto bi odgađali, odmah se čarterom vraćaju u četvrtak večer.. ;)

utakmica u nedjelju najvjerojatnije u 21
U 21 ??? AUUUUUUUUUUUUUUUU POSTAJEMO BAŠ MODERNA LIGA, JOŠ MALO PA KO ŠPANSKA PRIMERA U 22 ČASA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 09:31

avlami97 je napisao/la:Malo me nerviraju priče, kako smo i mi i Sarajevo dobili, veoma teške protivnike. Dobili, pa šta? Prošle godine je Željo izvukao Hapoela iz T.A. i svi smo govorili da je protivnik prejak, dok se iz pitarskog tabora čula priča o nekim izraelskim levatima.
Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
To me nervira.
U utakmicama Želje protiv Hapoela, kao i Sarajeva protiv Sparte, je očita razlika u kvaliteti takmaca i tu je kraj priče.
Izgubiti od bilo koga i bilo gdje sa 5:0 je sramotan rezultat, samo što tu svoju sramotu neki navijači Sarajeva ne žele da priznaju.
pa oni su u ta doba još mislili da im zijo blekić pravi evropsko sarajevo i kleli se u njega :mrgreen: pa to moja senilna nana ne bi povjerovala što su oni onomad povjerovali.

a sad naknadna pamet, iliti iz guzice u glavu. onda je bilo željo nas bruka po evropi, a sad kad su oni dobili po p* je to ipak realno stanje stvari, oni imaju para, oni ulažu, oni imaju stadion... :mrgreen: :mrgreen:

ne se sikirati, usprkos nezasluženom rezultatu, ekipa je pokazala da je armirani beton za naše kriterije.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 31 jul 2011, 09:41

Ma ako budemo igrali k'o protiv Maccabia,Široki ćao ćao vozdrica 8-)

A jel neko slucajno zna kojeg se igra protiv Rudara? :?:

Žeeeeeeeeeeeeeeeljoooooooooooooooooooooo
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 31 jul 2011, 09:41

Gledam sinoć onog tarika hodžića, koliko samo čovjek pljuje naše klubova, kako ga samo nije stid ali zato mu je u turskoj med i mlijeko. Komparacije radi evo njegovih teza, ne ide na utakmice zbg huliganizma, pa idiote u turskoj svako kolo nekoga zbodu. Pa ja uvjek na koševo sa sobom vodim djecu i nikada nisam imao problema. Pa skoro svaka utakmica turskog šampionata je namještena pa šta bi sad trebalo pričati o njima. E to su naše legende /čast izuzecima kakav je ivica osim/ idu na utakmice naših klubova samo kada oni imaju fajde, ili ako su namjestili svoje zetohane, popišam im se u usta legendarna.

Gistro Bančo
Kontakt:

Post Postao/la Gistro Bančo » 31 jul 2011, 09:46

Hebem ti kralja izgleda da Zeba mora na operaciju , čuh od Meme . Kud sad u 3pm .

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 jul 2011, 10:03

Sada, kada su pitari zijanili od, po svim fudbalskim parametrima, ekipe koja je lošije plasirana od Hapoela, čuju se glasovi "razuma".
Mog'o bi u komičare, majkemi.
Sparta je od Hapoel po svim "fudbalskim parametrima" veći klub za stepenicu, ako ne dvije. Pogledaj im samo koeficjent, ništa više.
Porediti Sparti i Hapoel, isto kao porediti npr Sheriif i i one levate iz Švedsek Orebro.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jul 2011, 10:14

VanBasten je napisao/la:
Sparta je od Hapoel po svim "fudbalskim parametrima" veći klub za stepenicu, ako ne dvije. Pogledaj im samo koeficjent, ništa više.
Porediti Sparti i Hapoel, isto kao porediti npr Sheriif i i one levate iz Švedsek Orebro.
evo pogledao sam koeficijent. šta ćeš još da pogledamo?

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 31 jul 2011, 10:16

VanBasten je napisao/la:
Ne bih se bas slozio sa tvojom tvrdnjom i poredjenjem timova...uzet cemo samo jedan parametar koji je dosta relevantan a to je uefin koficient u kojem Hapoel prednjaci nad Spartom,da mi nije mrsko potrazio ih i ukupne nastupe sa rezultatima oba tima u evropi u posljednjih nekoliko godina,mislim da uefa to dobro zna i pa tako da je i koeficien srazmjeran tim rezultatima....stoga prestati treba sa glupim poredjenjima,realno ta dva tima su iz srednje europske klase (za nas izgleda nedodirljive) i oba tima su veoma blizu jedan drugog i igracki i rezultatski izuzev toga sto su navijaci u BIH malo bolje upoznati sa timom iz Praga jer su geografski blize pa tako da imaju i vise informacija pa im se cini da je Sparta bolja jer se vise generalno diskutuje o njoj i nekako su nam dostupniji dok ovi drugi su izuzetno daleko i ne posvecuje se paznja timovima iz lige koji fakticki dolaze sa azijskog kontinetna...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2011, 10:57

VanBasten je napisao/la:
3rd Qualifying Round
Sparta Praha Cze 30.170

Play-off (4th Qualifying Round)
Hapoel Tel-Aviv Isr 36.400

i tako...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Lekqqq1921, MikiPirs i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []