eh, evo kompetentne osobehodža je napisao/la:
odgovor 'odža?Bosniacum Lilium je napisao/la:kad smo vec ko vjereKod nas u islamu je strogo zabranjeno kladjenje. Nego kaze meni jaran, veci grijeh se kladit' nego umakat prije braka
![]()
![]()
Moderator/ica: insider
eh, evo kompetentne osobehodža je napisao/la:
odgovor 'odža?Bosniacum Lilium je napisao/la:kad smo vec ko vjereKod nas u islamu je strogo zabranjeno kladjenje. Nego kaze meni jaran, veci grijeh se kladit' nego umakat prije braka
![]()
![]()
šuti nemoj govoriti, pročuće se da imam para pa belaj ondabazeni je napisao/la:Bagrcavi najveći kladioničar na forumu
neka šta fali,nek se zna da si pun ko brodbagrcavi je napisao/la:šuti nemoj govoriti, pročuće se da imam para pa belaj ondabazeni je napisao/la:Bagrcavi najveći kladioničar na forumu
hajmo jednu sačekušu napravitiBosniacum Lilium je napisao/la:A znači pun siZnam ja gdje ti je kuća
Mislim i vidim je cak
Halali se s tim sto si zasteko ispod duseka
prije da će ovo drugobagrcavi je napisao/la:Sutra sve pare idu na dojavu, pa za novu il pukovnik il pokojnik
bujrum vazdabazeni je napisao/la:hajmo jednu sačekušu napravitiBosniacum Lilium je napisao/la:A znači pun siZnam ja gdje ti je kuća
Mislim i vidim je cak
Halali se s tim sto si zasteko ispod duseka
![]()
dosta si na grijehu zarađivao
pa samo si trebao ići ''back'', tako kod mene, sve mi ostaneDevil je napisao/la:Jbt napisem taman kolumnu i da kliknem na posalji pojavi se da se tek prijavim na forum.![]()
![]()
A meni mrsko bilo pisati u Wordu.
Nece da moze,probao sam.gojzerica je napisao/la:pa samo si trebao ići ''back'', tako kod mene, sve mi ostaneDevil je napisao/la:Jbt napisem taman kolumnu i da kliknem na posalji pojavi se da se tek prijavim na forum.![]()
![]()
A meni mrsko bilo pisati u Wordu.
Nista ne radis samo sprave cadisgojzerica je napisao/la:narkomaneSarajlijc@ je napisao/la:Sta nas briga, sto ne pazis