Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

manutd89
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la manutd89 » 16 avg 2014, 17:03

darren fletcher ne moze gradit igru Manchester Uniteda, sve dok nam takvi budu kreirali akcije i napade nece biti nista bolje, ne pomaze tu nikakva taktika kad si limitiran

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 16 avg 2014, 17:03

Sto mi snove ruse,toliko se nabrijem se e kazem,pogledam Janga,Smalla,Fletchera,i kazem si pa koji k.. hocu

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 16 avg 2014, 17:08

Ocito nam tetke nisu nesto fizicki

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 avg 2014, 17:10

MrParanoic je napisao/la:Ocito nam tetke nisu nesto fizicki
:rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 16 avg 2014, 17:14

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:Moyes je 4:1 dobio Swansea prvo kolo pa vi gledajte :P
I to u gostima. :mrgreen:
Ne zaslužujete Moyesa :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 avg 2014, 17:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
MrParanoic je napisao/la:Ocito nam tetke nisu nesto fizicki
:rol:
:lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 16 avg 2014, 17:21

Ne treba spominjati klokana na temi. Proslost, i to crna da je veoma tesko zaboraviti.

LVG ce pokazati sto zna, i mislim da ce nakon odredjenog vremena i to sa Blackettom na stoperu i Lingardom na beku biljeziti pobjede..
- Ed Woodward for Prime Minister !

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 16 avg 2014, 17:46

[youtube][/youtube]
FK Željezničar 1921

veron
Kontakt:

Post Postao/la veron » 16 avg 2014, 17:59

Nismo igrali kao tim i nismo iskoristili prilike,moj Van Gaal kakav tim kad ga nemas kako ces igrat a kakve crne prilike nisi prilike napravio osim prekida,bar od tebe ocekujem da budes realan kazes uzas koliko smo losi bili

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 16 avg 2014, 18:00

moze Van Gal biti dobar koliko hoce kad on nema ekipu za velike domete.to je realno i to se vidi.fali igraca vrhunske klase.istina Bleket me iznenadio pozitivno ali Smalling katastrfa,Fletcher los isto tako,Junuzaj nezna igrat na poziciji kojoj je igrao Young isto tako a sta tek reci za Chicarita.a zamjene danas Fellaini 0 bodova,nije on igrac za nas,spor,trom itd itd,bolje ga pustiti nego da pati i sebe i nas,Nani e njega ne kontam sta se desava sa nji ima sve aali je out kad god igra u zadnje vrijeme,nekako mi pasivan...za danasnju tekmu,no coment...3 nama igraca trebaju pod hitno i tu trebamo biti realni i objektivni...

veron
Kontakt:

Post Postao/la veron » 16 avg 2014, 18:10

Kad smo dobijali prijateljske pisem da je flecher panj i da nije za velikog kluba kao sto je united sve su mi ****,djete kluba,borac...... ma on nije za englesske 2 lige,ja ne mogu da vjerujem ko njega gura,na osnovu cega,haj ferguson ga gurao kao skota pa mojes isto tako al bar sam mislio Van Gaal ce ga maci kad i on ga gura,sta oni vide u njemu kad cjeli svijet vidi da momak nije za ovaj stepen natjecanja,dok god budu imena kao flecher u nasoj najacoj postavi nemamo sta trazit mislim da je svima jasno

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 16 avg 2014, 18:13

A koga da stavi moj verone,kleverlija,andersona,maruana???? Karik povrijedjen mi nemamo dmf,ja ne znam zasto se ne pokusa sa rodwellom,il alexom songom kosta 8mil u Arsenalu je bio prejak.fkt ovo je patnja za gledat

veron
Kontakt:

Post Postao/la veron » 16 avg 2014, 18:17

U mene mamu da stavi bar bi se ljudi smijali kad vide zenu,ne bi se hvatali za glavu sa njegovim pasevima prema nazad,samo to i zna vrati stoperu loptu,drvo da zasadis na stadion isto bi radilo i odbijala se lopta od njega,bar bi imalo vise koristi od drveta neko bi se odbijo a od njega niko,nek stavi djete iz mladih ekipa bolje ce i hrabrije odigrat od njega

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 avg 2014, 18:23

Nista neobicno kada je LvG u pitanju. Moraju se igraci adaptirati na stil igre koji forsira (ludi) holandjanin. Naravno, moram priznati da nisam ocekivao pobjedu Swansea, ali nisam ocekivao ni lagan trijumf Uniteda. Ono sto je evidentno je da treba jedan veznjak koji ce graditi igru, kao i stoper koji je mozda jos vazniji od tog veznjaka. Ovako je United na jednom dobrom defanzivcu (Jonesu) i ostalim koji popunjavaju kadar (Evans, Smalling, Blackett).

Ono sto me nervira kod Fletchera (mogu misliti kako je vama) je cinjenica da je totalno neupotrebljiv naprijed. Ne mislim na golove, udarce, vec nije u stanju dati pas naprijed. Svi njegovi pasovi su iskljucivo u stranu ili nazad do stopera, a to daje protivnicima dovoljno vremena da posloze odbranu. United mora biti okomitiji, posebno sada kada igru ne baziraju na balonima, vec na igri "od noge do noge".

Da, Rooney je danas letio terenom. Ubjedljivo najbolji igrac. Problem kod Rooneya (jednak ima i u dresu Engleske) je sto je potpuno drugaciji kad nije glavni igrac. Cim je tu RvP, Rooney je anemican. Dobro, ne bas anemican, ali definitivno ne pruza ono najbolje sto zna i umije.

Po meni, tri igraca bi trebala pojacati ekipu Uniteda (mozda i cetiri, zavisi koga se sve i planiraju rijesiti) i onda samo cekati da cijela ekipa pocne disati onako kako to LvG zeli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 16 avg 2014, 18:32

Bilo kakva pobjeda ce dignuti moral ekipe. Jos kad se vrate RVP i bekovi, plus pojacanje/dva, moglo bi mnogo bolje da izgleda.

Ocito je da Fletch ne moze vise od vidjenog, dok Clev mozda i moze trkacki, ali od te njegove trke nema nista. Young mora na klupu, igrac je providan, i ne moze doprinjeti bilo cemu, osim da trci bez mozga i proba neke centarusteve, koje moze spremno docekati i ekipa iz nizeg ranga.
- Ed Woodward for Prime Minister !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 avg 2014, 19:27

Jim White ✔ @JimWhite
Follow
Hearing that highly-rated centre-back Mehdi Benatia on his way from AS Roma to Manchester United. #MUFC #ASRoma
:pray:

Inače Jim je voditelj na SSN-u.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2014, 19:58

Kako je se desilo da Arsenal ima za dvije klase bolju ekipu od nas? Prije par godina bi ih sa pola snage smlatili svaki put. Yebem ti Glazere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 avg 2014, 20:02

Prvi mačići se u vodu bacaju... :mrgreen:

Ne treba se puno nervirat', jer svaki tim ima svoju lijehu pa tako i Swansea... :geek: Biće bolje. Ima i drugih ekipa osim Welšana. :zviz:

Bez bar 3 provjerena pojačanja, ova sezona bi mogla biti ispod očekivanja navijača. :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 16 avg 2014, 20:31

Novinar Sky Sportsa: "Mehdi Benatia je na putu za Old Trafford."
Manchester United!

veron
Kontakt:

Post Postao/la veron » 16 avg 2014, 20:33

Jest vec oblaci dres,al chelsija sve su prilike

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.