Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Virtu4l
-
Kontakt:
godrina je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:03
Sad ces dobit jedan fini epitet, lobotomac. Jer pobogu gdje ces bit tuzan zbog iksa protiv losijeg protivnika.
Ja sam veoma zadovoljan i sezonom i Coricem ali ocito ne smije se iznijet kritika.
Pa i ne baš, ja sam poprilično oprezan kome dajem takve epitete.
Evo vidiš, ti si odmah ponovo poletio k'o muha na
gofno, a dotični se pošprdao sa mojim sasvim normalnim komentarom. Da si recimo ti bio u pitanju - moj odgovor bi bio sasvim drugačiji, ali
Ejnur je korektan tako da nemam problem da mu repliciram sasvim normalno iako možda nije zaslužio.
Ejnur je napisao/la: ↑02 mar 2025, 21:10
Virtu4l je napisao/la: ↑02 mar 2025, 20:38
Bod u Posušju nije neuspjeh i tu priča počinje i završava.
Ponovo smo promašili zicere i to je ono što itekako treba da nas zabrine.
Nije neuspejeh zato sto ti tako kazes ?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
MoSaZeLjo1921
-
Kontakt:
Postao/la MoSaZeLjo1921 » 03 mar 2025, 18:37
Da li se raspored za nastavak sezone gleda po Bergerovim tablicama ?
-
Lynx
-
Kontakt:
MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 18:37
Dap, ako ostane ovako 3. derbi je na Koševu, a dolazi nam 2. i 5. ja mislim.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
godrina
-
Kontakt:
Pa nista Virtual posto se ja kacim na gofno daj mi molim te neki priručnik sta se smije pisat a sta ne.
Nisam to do sad dobio, pa da se ne ponovi greska.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Riquelme1921
-
Kontakt:
Postao/la Riquelme1921 » 03 mar 2025, 21:09
Ejnur je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:37
duskajurisic1 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:28
Nije samo stvar posljednje utakmice, stvar je mnogo kompleksnija. Sljedeca sezona donosi samo jake utakmice. Bice jako zeznuta sezona za igrati ako se dobro ne pojacamo. S ovom ekipom trenutno mi ni u evropi ne mozemo nista uraditi to je realnost. Ako se mucimo s Posusjem sta ocekivati u evropi.
Dalje, kako stvari stoje Karamarko nije produzio ugovor, niti ce. Jedini igrac koji ima kvalitet. Da ne pisemo da je Krpic vec u godinama, da Mircevski se nije pokazao. Da od omladinaca nema nekog hajra. Sve u svemu ako klub ozbiljno ne ulozi pare u pojacanja za iducu sezonu, nama se dobro ne pise.
Ma iskreno ne bi se ja zalijetao nesto ni sa ovim Karamarkom,jer mi imamo obicaj igraca poslije 2-3 dobre utakmice uzdici toliko da oni pomisle da su veci od kluba i da mogu postavljati neke prevelike uslove.
Karamarko je imao dobrih partija al isto tako imao je i par losih napocetku a takodje i u zadnje vrijeme je bio po meni vise los nego dobar,jer protiv sloge je bio direktni krivac za par golova,protiv zrinjskog u Mostaru ispadao u par navrata u prvom gdje su nam hladno mogli postici jos koji gol,partiju protiv pitara ne treba ni komentarisat,jer cijela zadnja linija nije postojala.
Mislim da ako Karamarko potpiše novi ugovor ide poslije Europe što je super stvar.
Dakle ako produži dobit' ćemo novac za njega. Ponuda bi trebalo biti, koristi se lijevom nogom i ima EU pasoš.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
zeljovolimte
-
Kontakt:
Postao/la zeljovolimte » 03 mar 2025, 21:38
Na osnovu cega su pojedinci ovoliko optimisticni?
-
Pablo11
-
Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:38
Na osnovu cega su pojedinci ovoliko optimisticni?
Zavisi sta smatras pod optimizam?
Fk Željezničar.
-
duskajurisic1
-
Kontakt:
Postao/la duskajurisic1 » 04 mar 2025, 07:59
Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:09
duskajurisic1 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:28
Nije samo stvar posljednje utakmice, stvar je mnogo kompleksnija. Sljedeca sezona donosi samo jake utakmice. Bice jako zeznuta sezona za igrati ako se dobro ne pojacamo. S ovom ekipom trenutno mi ni u evropi ne mozemo nista uraditi to je realnost. Ako se mucimo s Posusjem sta ocekivati u evropi.
Dalje, kako stvari stoje Karamarko nije produzio ugovor, niti ce. Jedini igrac koji ima kvalitet. Da ne pisemo da je Krpic vec u godinama, da Mircevski se nije pokazao. Da od omladinaca nema nekog hajra. Sve u svemu ako klub ozbiljno ne ulozi pare u pojacanja za iducu sezonu, nama se dobro ne pise.
Ma iskreno ne bi se ja zalijetao nesto ni sa ovim Karamarkom,jer mi imamo obicaj igraca poslije 2-3 dobre utakmice uzdici toliko da oni pomisle da su veci od kluba i da mogu postavljati neke prevelike uslove.
Karamarko je imao dobrih partija al isto tako imao je i par losih napocetku a takodje i u zadnje vrijeme je bio po meni vise los nego dobar,jer protiv sloge je bio direktni krivac za par golova,protiv zrinjskog u Mostaru ispadao u par navrata u prvom gdje su nam hladno mogli postici jos koji gol,partiju protiv pitara ne treba ni komentarisat,jer cijela zadnja linija nije postojala.
Mislim da ako Karamarko potpiše novi ugovor ide poslije Europe što je super stvar.
Dakle ako produži dobit' ćemo novac za njega. Ponuda bi trebalo biti, koristi se lijevom nogom i ima EU pasoš.
Kad nije potpisao do sad nema logike da potpise na kraju sezone, kad moze otici dzaba. Nije lud da mu se pravi problem oko obestecenja. To se vec zna da ide na kraju sezone.
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 04 mar 2025, 09:22
Ako Karamarko neće da potpiše novi - produženje ugovora on onda ide na tribine - naravno ako neće da sjedi na tribinama može za vikend na izlet da ide
To je u svim klubovima tako
Doveli smo se u problem sa stoperima jer smo otjerali naše dijete Amara Drinu
Sa Cavnićem treba razgovarati - koliko sam uplatio sa saniranjem njegove povrede istekla je boravišna dozvola
Kako god trenutna i osvojena 4 pozicija na tabeli na kraju sezone - sa osvajanjem kupa od strane klubova koji su sigurni na prve tri pozicije ili naše finale sa jednim od prva tri kluba sa prve tri pozicije na tabeli i eventualno finale kupa voljene BiH i borbe za trofej u te dvije finalne utakmice bi bio veliki uspjeh za našeg Želju
Osvajanjem kupa voljene BiH i kasnije igranje super kupa voljene BiH - Dubai - bi bio jedan od najvećih uspjeha kluba u historiji
E sad smo došli u situaciju da imamo probleme sa stoperima - jedan bi igrao al da ode na kraju sezone bez ikakvih problema jer mu tad ističe ugovor - valjda misli da on nama čini uslugu - drugi je bio teško povrijeđen i pazi sad nakon oporavka papiri za boravak u Državi se moraju produžit a ugovor mu ističe na kraju sezone
I postavlja se pitanje šta sad uraditi - smijemo li poslat na tribine ovog što neće da produži jer je veliko pitanje hocemo li ostat na 4 mjestu makar to i onda molit se da prva tri neprikosnovena - nenadyebiva - kluba osvoji kup voljene BiH
Ili možda zamolit Poljake da nam vrate našeg Amara Drinu uz izvinjenje i onu našu standardnu - znate mi smo se malo zayebali
Izvinite na malo dužem postu
-
EDobric1997
-
Kontakt:
Postao/la EDobric1997 » 04 mar 2025, 09:36
duskajurisic1 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 07:59
Riquelme1921 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:09
Kad nije potpisao do sad nema logike da potpise na kraju sezone, kad moze otici dzaba. Nije lud da mu se pravi problem oko obestecenja. To se vec zna da ide na kraju sezone.
Auuu kako ces se izofirat botino!

-
gegenpressing
-
Kontakt:
Postao/la gegenpressing » 04 mar 2025, 09:37
BiHSportman je napisao/la: ↑03 mar 2025, 16:11
Po čemu je to Hadžikić blizu ove sezone našem Muftiću? Zove ga samo jer igra za Velež. Sramota.
Da bi dobio poziv,mora se nešto i platiti,bio to klub/menadžer,tako stoje stvari kod kockara.
Brohra ribo se...
-
GrbavicaHram1921
-
Kontakt:
Postao/la GrbavicaHram1921 » 04 mar 2025, 09:45
Lynx je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:22
Mislim da bi trebao derbi na Kosevu biti pocetkom Maja
-
MoSaZeLjo1921
-
Kontakt:
Postao/la MoSaZeLjo1921 » 04 mar 2025, 11:03
GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 09:45
Lynx je napisao/la: ↑03 mar 2025, 19:22
Mislim da bi trebao derbi na Kosevu biti pocetkom Maja
Da,vjerovatno prva sedmica Maja,a vikend prije toga sa Borcem na Grbavici vjerovatno po ovome do sada.
-
TefalTava
-
Kontakt:
Ponuditi vici ponudu koja se ne moze odbiti za nacionalni stadion na Grbavici da nsbih izgradi zapad, sredi fasadu na svim tribinama novu fasadu rekonstrukciju sjevera i istoka
Malo igrati prljavo zarad svoje guzice

-
jestamaji
-
Kontakt:
misliš najbolje bi bilo kad bi nam sve palo sneba
-
duskajurisic1
-
Kontakt:
Postao/la duskajurisic1 » 04 mar 2025, 17:02
Da je koga naci da nam dovede dva tri dobra igraca, i da ga oni placaju. Valjalo bi bas. Slazem se i ja.
Valjalo bi znati kakve malvarzacije rade s brazilcima. Ko im placa smjestaj i plate sto treniraju. Mozda vico zna.
-
bhsport
-
Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 mar 2025, 09:22
Ako Karamarko neće da potpiše novi - produženje ugovora on onda ide na tribine - naravno ako neće da sjedi na tribinama može za vikend na izlet da ide
To je u svim klubovima tako
Doveli smo se u problem sa stoperima jer smo otjerali naše dijete Amara Drinu
Sa Cavnićem treba razgovarati - koliko sam uplatio sa saniranjem njegove povrede istekla je boravišna dozvola
Kako god trenutna i osvojena 4 pozicija na tabeli na kraju sezone - sa osvajanjem kupa od strane klubova koji su sigurni na prve tri pozicije ili naše finale sa jednim od prva tri kluba sa prve tri pozicije na tabeli i eventualno finale kupa voljene BiH i borbe za trofej u te dvije finalne utakmice bi bio veliki uspjeh za našeg Želju
Osvajanjem kupa voljene BiH i kasnije igranje super kupa voljene BiH - Dubai - bi bio jedan od najvećih uspjeha kluba u historiji
E sad smo došli u situaciju da imamo probleme sa stoperima - jedan bi igrao al da ode na kraju sezone bez ikakvih problema jer mu tad ističe ugovor - valjda misli da on nama čini uslugu - drugi je bio teško povrijeđen i pazi sad nakon oporavka papiri za boravak u Državi se moraju produžit a ugovor mu ističe na kraju sezone
I postavlja se pitanje šta sad uraditi - smijemo li poslat na tribine ovog što neće da produži jer je veliko pitanje hocemo li ostat na 4 mjestu makar to i onda molit se da prva tri neprikosnovena - nenadyebiva - kluba osvoji kup voljene BiH
Ili možda zamolit Poljake da nam vrate našeg Amara Drinu uz izvinjenje i onu našu standardnu - znate mi smo se malo zayebali
Izvinite na malo dužem postu
Kakvo klupiranje Karamarka sve i da nece.
Nek ostavi srce i nek ide ako ne zeli produzenje.
Izlazak u evropu kroz kup ili trece mjesto je 'must' i tu nam treba svaki igrac pod ugovorom.
Primjer koji je pozitivan e Miro Stevanović.
Negativnih je puno više.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
tiagofaria25
-
Kontakt:
Postao/la tiagofaria25 » 04 mar 2025, 17:56
Moje skromno misljenjr, najgori igraci u zadnjih 10ak godina.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ne moze ti Bender nikako na tu listu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
zeljovolimte
-
Kontakt:
Postao/la zeljovolimte » 04 mar 2025, 18:23
Promasaji u skladu sa novcem koji su uzimali od kluba. Resic nor niie imao ni 10% plate koju ima Mircevski, a tu je to negdje po prikazanom.
U zadnjih 10ak godina
Eric - Hadzic Kerla Bakrac Husic - Zahirovic Rustemovic Arezina- Mircevski( Diata) Jazvic Stokic
Ima tu jos kandidata ovo je u skladu sa ocekivanjima.
Secerovic, Radinovic, Jahic, Toskas, Bobic, Halvadzic, Elsner..
Strasno koliko je igraca obuklo ovaj dres.