de preslušajte ovo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
[youtube][/youtube]
de preslušajte ovo
. čovjek je sjebo LMFAO totalno
. kako je ovo odradio anblivbl. nadmašio i njih i sebe
de preslušajte ovo
Vođa zna.

kako momak svira i pjeva, svaka cast.Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.

lik pokido, svaka cast
s ovim komentarom se potpuno slazem : "Noah just turned something I don't like at all into something awesome. Get this guy a label.
jos kad vidim ko sve ima preko 10 mil+ pregleda na YT, ona kurava s pjesmom Friday Friday
Corey Taylor objasnio neke stvari o njoj, a gdje bas nadje da respektuje Biebera
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trebaju se oni iz lmfao naklonit majstoru. pretvorio je glupost u nešto što se može slušat. Gitara rocks
Glas savršen
Glas savršen
Vođa zna.
prati malo Malkocevica na ZMBT
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
miki_92 je napisao/la: Corey Taylor objasnio neke stvari o njoj, a gdje bas nadje da respektuje Biebera, mora da je Jack Daniels uradio svoje
![]()
Malo se pretjeruje sa tim hejtanjem Justina . Nisam ni ja ljubitelj istog niti njegove mozike al postujem sta je sve postigao. On je ogromnim zalaganjem , trudom i odricanjem postigao sve ovo danas i normalno da ga moras pohvaliti za razliku od Rebece kojoj su roditelji kupili pjesmu i snimili spot za nekih 5-6 k dolara
Jos jedan problem koj Justina je sto ga mi gledamo kroz njegove fanove koji salju u neku ruu i pogresnu sliku o njemu
Thomas Müller - Fußballgott
Upravo to,nisam ni ja njegov ljubitelj,al' čovjek je zaslužio respekt,ipak valja postić toliki uspjeh samo svojim glasom 
kojeg i nema uopšte, što je najtužnije. postigo uspjeh dobrim menadžerom i **** izgledom kojim se današnje klinke od 12 13 godine zavode. i onda je pokupio hejt starijih ljudi koji to ne mogu gledat, i onda se taj hej proširio na 90% populacije.
mene iskreno živcira što se petlja u stvari gdje ne treba da se petlja. ko onaj margarin u sve se mješa.
a ona boli me tuki za njim. slušam tog kralja gore
.
mene iskreno živcira što se petlja u stvari gdje ne treba da se petlja. ko onaj margarin u sve se mješa.
a ona boli me tuki za njim. slušam tog kralja gore
Vođa zna.
cisto inf. boli me tuki za njim, a sto se tice respekta vjerovatno ga zasluzuje za razliku od ovih kvazi pjevaca/icadon_burza je napisao/la:
Malo se pretjeruje sa tim hejtanjem Justina . Nisam ni ja ljubitelj istog niti njegove mozike al postujem sta je sve postigao. On je ogromnim zalaganjem , trudom i odricanjem postigao sve ovo danas i normalno da ga moras pohvaliti za razliku od Rebece kojoj su roditelji kupili pjesmu i snimili spot za nekih 5-6 k dolara
Jos jedan problem koj Justina je sto ga mi gledamo kroz njegove fanove koji salju u neku ruu i pogresnu sliku o njemu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Film koji vrijedi pogledati.
[youtube][/youtube]
Inace film o Zvezdi.

[youtube][/youtube]
Inace film o Zvezdi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ja hocu probat drogu !
ja hocu probat drogu !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan? 
Trazi mjesto gdje ce pare sakritbazeni je napisao/la:gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma ne može se sakriti,sam je kriv kad je rekao daje pun ko brodlikma23 je napisao/la:Trazi mjesto gdje ce pare sakritbazeni je napisao/la:gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan?
upravo mu promatram sobu dalekozorom,eno ga pod dekom
likma23 je napisao/la:Trazi mjesto gdje ce pare sakritbazeni je napisao/la:gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan?

tu je lova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne brini poslao sam svoje ljude u crnim odijelima 
ova dvojica su mnogo vise adekvatna za taj posaobazeni je napisao/la:ne brini poslao sam svoje ljude u crnim odijelima

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.