FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 02 jun 2015, 15:02

Šta ovo Chiellini izaziva Messija? Ne treba ti to momčino :nene:, znamo svi kako se Neuer zadnji put proveo. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jun 2015, 15:12

slika

Chiellini: "Messi ne bi postizao onakve golove u Italiji."

Balenziaga: "Moje saučešće, prijatelju... Ne možeš ni zamisliti koliko si uprskao rekavši to."

:mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2015, 15:19

Divi smetljara sto se bahati.
Jedva cekam subotu :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jun 2015, 15:23

Ne vidim problem u njegovoj izjavi. Drugačija škola odbrane i taktike skroz u odnosu na Španiju. Al na stranu taktika i stil igre, neko bi mu slomio nogu u roku od godinu dana ziher. Niste ni svjesni kakvih debila ima u Seriji A. Po ovim manjim ekipama sve same cjepanice igraju u odbrani. Ne bi žalili pet-šest utakmica zabrane samo da ga onesposobe i usreće svoje provincijske navijače. Da malo više pratite Seriju A shvatili bi o čemu pričam. Njihova liga ne trpi egzibicionizam.

Chiellini je samo rekao istinu. Čuj bahatost. Pa ako ima iko bahat na ovom forumu to su navijači Barce i Reala (95%). Nerealni ste u pi*ku materinu.

Da je kojim slučajem prije par godina igrao u Seriji dok je za Atalantu i Palermo igrao onaj narkoman Carrozzieri okončao bi mu karijeru sigurno.

EDIT: Samo jedan od primjera šta se dešava skoro svako drugo kolo po njivama u Italiji

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jun 2015, 15:35

Ja pomislio ratno stanje u Italiji sta covjek naprica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2015, 15:40

Ne zamjeri, Chiellini je meni smetljar oduvijek. Klasicni cigan koji uz simulacijske sposobnosti se jos klepa ko...

A ta prica o brutalnoj Serie A... Mislim, sta reci.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jun 2015, 15:44

slika
Naredne tri godine. Ajmo dalje. :thumbup:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jun 2015, 15:55

L'Avvocato je napisao/la:Ne vidim problem u njegovoj izjavi. Drugačija škola odbrane i taktike skroz u odnosu na Španiju. Al na stranu taktika i stil igre, neko bi mu slomio nogu u roku od godinu dana ziher. Niste ni svjesni kakvih debila ima u Seriji A. Po ovim manjim ekipama sve same cjepanice igraju u odbrani. Ne bi žalili pet-šest utakmica zabrane samo da ga onesposobe i usreće svoje provincijske navijače. Da malo više pratite Seriju A shvatili bi o čemu pričam. Njihova liga ne trpi egzibicionizam.

Chiellini je samo rekao istinu. Čuj bahatost. Pa ako ima iko bahat na ovom forumu to su navijači Barce i Reala (95%). Nerealni ste u pi*ku materinu.

Da je kojim slučajem prije par godina igrao u Seriji dok je za Atalantu i Palermo igrao onaj narkoman Carrozzieri okončao bi mu karijeru sigurno.
pa hvala Bogu, te magicni Lionel ne igra u divljackoj Seriji A gdje bi ga idioti lomili, samo da se dokažu svojim provincijski navijacima (kao što veliš).
A po cemu smo mi navijaci Barce bahati i nerealni do pi.cke materine :o na osnovu cega zakljucuješ :?:

ma Chiellini malo trola pred utakmicu, ništa posebno :kafa: ali bolje mu je da ne priziva Messija i belaj sebi
no priznaj, dobra je karikatura :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 jun 2015, 15:59

let3 je napisao/la:A po cemu smo mi navijaci Barce bahati i nerealni do pi.cke materine :o na osnovu cega zakljucuješ :?:
Romario im se navalio na kosti. :mrgreen:
Ali imaju i oni svog Romaria. Doduše, malo blažu verziju. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 jun 2015, 16:02

kako barto guzu prodaje , rossellova skola , skida gace za svakog investitora , ali neka , vise para , vise transfera :D
Samo mi nemoj nikakvo drvo na dres i dobar :)
@L'Avvocato
Kako ti pricas , rekao bi covjek svaki dan neki igrac pretrpi lom noge na 3 mjesta zbog startova protivnickih igraca .
Ima i toga u Spanjolskoj , istina puno panje , udara se i Messija i Neymar , imali smo i mi Ujfalusija i Pepea , oba luda do bola , Ujfalusi je Messiju napravio gore nego to sto se Tevezu desilo .Priznam ja da je Serie A puno ostrija od La Lige , ali je smijesno govoriti da Messi ne bi zabijao u Italiji , zabijao bi care moj i to puno vise nego u la ligi , naravno kad je zdrav .

A sto se tice navijaca , mi jesmo razmazeni , dozivili smo najbolju ekipu u povijesti nogometa , najboljeg igraca u povijesti nogometa , sad imamo priliku opet gledati najbolji napadacki trio koji je ikada sutao loptu , sasvim normalno da ocekujemo da svaki dobar igrac treba doci u Barcu , da smo u svakoj tekmi favoriti .

Sad realno govoreci , ja volim Juve , volim ih otkako znam za sebe , postujem ih , dobra ekipa , odlicna , zasluzeno su u finalu i s razlogom dominiraju u Italiji vec dugi niz godina , ali ipak mislim da je sve na strani Barce , od individualne kvalitete do timske igre , Juventusova sansa je na 130% zalaganja , borbenosti , svaku kontru moraju istrcati kao da je zadnja i uz to morali bi dati gol iz prekida , bit ce im puno ,puno teze nego protiv Reala.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jun 2015, 16:05

miki_92 je napisao/la:Ja pomislio ratno stanje u Italiji sta covjek naprica
:rol:

Vidi @messille jes nam ažuran zadnjih dana

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 02 jun 2015, 16:08

@let3

Pa fino, 95% vas piše kako će to biti razvaljivanje guzova u finalu. Ako to nije bahatost onda ne znam šta jeste. Ne respektujete ni najmanje ekipu koja će igrati protiv Barce, a ta ista ekipa je izbacila Real kojem ste u ligi pobjegli tek 3-4 boda. Real koji je aktuelni prvak Evrope.

Šta je to Barca zaslužila trofej više od Juventusa? Izbacili ste Bayern koji se raspada pod Pepom. Valjanje lopte do iznemoglosti i katastrofalna igra u odbrani. Ispadanje iz DFB Pokala od Dortmunda kojeg smo pregazili. Izbacili PSG i City koji godinama ništa ne uspijevaju na Euro sceni.

I sada napadate Chiellinia koji je pohvalio Messia kao i svi igrači iz našeg kluba i samo dodao kako misli da Messi ne bi imao takav učinak u Seriji A. I to stoji. U to sam ubijeđen. 50 golova po sezoni ne bi ni u snu zabijao, baš zbog mentaliteta igrača u manjim klubovima. Nije mi baš jasno svega mi zbog čega sva ta bahatost s vaše strane, al' hajde nek vam bude.

@miki_92

Dječiji komentar.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2015, 16:12

uh jedva cekam da se messi dočepa ovog drvosječe chielinija, tu je nasa odlicna sansa, njihovi stoper chielini i bonuci su prilicno spori, klasicne grdosije, a bekovi takodje nisu nesto, lichsteiner ne bi trebao biti problem za messija, a evra za messija, sta reci, ostarjeli i usporjeli evra dusu dao ga messi siluje, jos zadnji vezni koji treba najvise zatvarati je olinjali pirlo koji se krece sporo ko samohotka, taj njihov defanzivni blok koliko god je talijanski nije nista posebno, cak mislim da ce nam itekako goditi

ima juventus svojih kvaliteta, ali ima i mana i to cini mi se bas tamo gdje nasi to najbolje koriste. njihov trener allegri je dobar i pametan trener i sigurno ce takticki nastojati da sakrije te nedostatke, vjerovatno tako sto ce kompletan vezni red podrediti defanzivi, narocito ce probati zatvoriti messija u kavez, zato je bitno sta ce nasi igraci iz drugog plana uraditi, alves,alba i iniesta prije svih, morat ce i oni pomoci napadu, bitno je samo na vrijeme postici gol,onda ce sve lakse biti kad se juve otvori

odbrana juventusa dozivjet ce strahovitu kanonadu napada, madjionicarskih poteza i genijalnih akcija kakve se ne vidjaju po zabarskim pasnjacima u italiji, panj chielini ce narocito biti pogubljen, njemu posebno ne dajem neke sanse da ce zavrsiti mec bez crvenog kartona, inace je sklon kiksevima, kad ga messi izbaci iz vinkla nece znati gdje je kao boateng
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jun 2015, 16:13

Navijači Juventusa su jednako bahati kao i navijači Barcelone.

Kakvi bi tek bili da su uspješni kao Barcelona u zadnjih 10 godina, strah me i zamislit.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 jun 2015, 16:14

Nista manje djetinjast od tvog,
popusti sa tom mitomanijom, eto te ko oni englezi

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jun 2015, 16:15

L'Avvocato je napisao/la:@let3

Pa fino, 95% vas piše kako će to biti razvaljivanje guzova u finalu. Ako to nije bahatost onda ne znam šta jeste. Ne respektujete ni najmanje ekipu koja će igrati protiv Barce, a ta ista ekipa je izbacila Real kojem ste u ligi pobjegli tek 3-4 boda. Real koji je aktuelni prvak Evrope.

Šta je to Barca zaslužila trofej više od Juventusa? Izbacili ste Bayern koji se raspada pod Pepom. Valjanje lopte do iznemoglosti i katastrofalna igra u odbrani. Ispadanje iz DFB Pokala od Dortmunda kojeg smo pregazili. Izbacili PSG i City koji godinama ništa ne uspijevaju na Euro sceni.

I sada napadate Chiellinia koji je pohvalio Messia kao i svi igrači iz našeg kluba i samo dodao kako misli da Messi ne bi imao takav učinak u Seriji A. I to stoji. U to sam ubijeđen. 50 golova po sezoni ne bi ni u snu zabijao, baš zbog mentaliteta igrača u manjim klubovima. Nije mi baš jasno svega mi zbog čega sva ta bahatost s vaše strane, al' hajde nek vam bude.

@miki_92

Dječiji komentar.
što bolan izmišljaš i pišeš nebuloze, kad je zapravo obratno....95% navijace Barce je upravo respektovalo Juve....ali tebi je trolanje samo jednog navijaca Barce - Romarija tih 95% :facepalm: aferim brate :thumbup:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jun 2015, 16:18

@L'Avvocato Prepucavanja i navijačkih podbadanja pred najveću klupsku utakmicu nikad manje a ti došao sa spikom kako čak 95% nas, simpatizera Barce, najavljuje nekakvo razvaljivanje guzova i podcjenjivanje Juventusa. Generalizuješ stvari i automatski ne možeš bit u pravu.
A to da Messi u Seriji A ne bi mogao zabijati kao u Primeri je domen ŠBBKBB, Luca Toni je ove sezone u četrdesetima zabio 22 tamo.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2015, 16:20

Barca izbacila prvake Engleske, Francuske i Njemacke, a lik ih opise ko nizerazredne momcadi.
E ono sorry, Dortmund i Monaco su strah i trepet ove sezone. I to Monaco kojeg su prosli uz sucevu pomoc.
Kojeg respekta? Pa nema gorih navijaca na ovom forumu od vas.
Ja sam optimistican kao i uvijek i kazem da ce bit 2 razlike za Barcu u finalu. To znaci da ne respektiram Juventus? Sta bi trebao pricat standardnu pricu o 50-50, sveje moguce i slicno.. Necu jer sanse nisu takve. Juventus mora zabit minimalno gol najboljoj momcad Europe, a primit ce ga sigurno od najbolje napada ikada.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 jun 2015, 16:22

messilla je napisao/la:
let3 je napisao/la:A po cemu smo mi navijaci Barce bahati i nerealni do pi.cke materine :o na osnovu cega zakljucuješ :?:
Romario im se navalio na kosti. :mrgreen:
Ali imaju i oni svog Romaria. Doduše, malo blažu verziju. :mrgreen:
:rol: :rol:

ali Romario je kralj :thumbup: ...on sam desetoricu zamjeni, kome se on navali na kosti - taj je yebo ježa u leđa...zato ovaj konta da je 95% :crazy:

prvo malo pohvali ekipu protivnika, e onda se iskenja po njima da ih više niko ne može oprati :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 02 jun 2015, 16:26

Rajaz je napisao/la:@L'Avvocato Prepucavanja i navijačkih podbadanja pred najveću klupsku utakmicu nikad manje a ti došao sa spikom kako čak 95% nas, simpatizera Barce, najavljuje nekakvo razvaljivanje guzova i podcjenjivanje Juventusa. Generalizuješ stvari i automatski ne možeš bit u pravu.
A to da Messi u Seriji A ne bi mogao zabijati kao u Primeri je domen ŠBBKBB, Luca Toni je ove sezone u četrdesetima zabio 22 tamo.
Lik prica o nekim odbranama a liga u kojoj je palo najvise golova je talijanska, pa eto taj metuzalem Toni zabio 22 lol

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.