Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
pa hvala Bogu, te magicni Lionel ne igra u divljackoj Seriji A gdje bi ga idioti lomili, samo da se dokažu svojim provincijski navijacima (kao što veliš).L'Avvocato je napisao/la:Ne vidim problem u njegovoj izjavi. Drugačija škola odbrane i taktike skroz u odnosu na Španiju. Al na stranu taktika i stil igre, neko bi mu slomio nogu u roku od godinu dana ziher. Niste ni svjesni kakvih debila ima u Seriji A. Po ovim manjim ekipama sve same cjepanice igraju u odbrani. Ne bi žalili pet-šest utakmica zabrane samo da ga onesposobe i usreće svoje provincijske navijače. Da malo više pratite Seriju A shvatili bi o čemu pričam. Njihova liga ne trpi egzibicionizam.
Chiellini je samo rekao istinu. Čuj bahatost. Pa ako ima iko bahat na ovom forumu to su navijači Barce i Reala (95%). Nerealni ste u pi*ku materinu.
Da je kojim slučajem prije par godina igrao u Seriji dok je za Atalantu i Palermo igrao onaj narkoman Carrozzieri okončao bi mu karijeru sigurno.
Romario im se navalio na kosti.let3 je napisao/la:A po cemu smo mi navijaci Barce bahati i nerealni do pi.cke materinena osnovu cega zakljucuješ
![]()
miki_92 je napisao/la:Ja pomislio ratno stanje u Italiji sta covjek naprica
što bolan izmišljaš i pišeš nebuloze, kad je zapravo obratno....95% navijace Barce je upravo respektovalo Juve....ali tebi je trolanje samo jednog navijaca Barce - Romarija tih 95%L'Avvocato je napisao/la:@let3
Pa fino, 95% vas piše kako će to biti razvaljivanje guzova u finalu. Ako to nije bahatost onda ne znam šta jeste. Ne respektujete ni najmanje ekipu koja će igrati protiv Barce, a ta ista ekipa je izbacila Real kojem ste u ligi pobjegli tek 3-4 boda. Real koji je aktuelni prvak Evrope.
Šta je to Barca zaslužila trofej više od Juventusa? Izbacili ste Bayern koji se raspada pod Pepom. Valjanje lopte do iznemoglosti i katastrofalna igra u odbrani. Ispadanje iz DFB Pokala od Dortmunda kojeg smo pregazili. Izbacili PSG i City koji godinama ništa ne uspijevaju na Euro sceni.
I sada napadate Chiellinia koji je pohvalio Messia kao i svi igrači iz našeg kluba i samo dodao kako misli da Messi ne bi imao takav učinak u Seriji A. I to stoji. U to sam ubijeđen. 50 golova po sezoni ne bi ni u snu zabijao, baš zbog mentaliteta igrača u manjim klubovima. Nije mi baš jasno svega mi zbog čega sva ta bahatost s vaše strane, al' hajde nek vam bude.
@miki_92
Dječiji komentar.
messilla je napisao/la:Romario im se navalio na kosti.let3 je napisao/la:A po cemu smo mi navijaci Barce bahati i nerealni do pi.cke materinena osnovu cega zakljucuješ
![]()
Ali imaju i oni svog Romaria. Doduše, malo blažu verziju.
Lik prica o nekim odbranama a liga u kojoj je palo najvise golova je talijanska, pa eto taj metuzalem Toni zabio 22 lolRajaz je napisao/la:@L'Avvocato Prepucavanja i navijačkih podbadanja pred najveću klupsku utakmicu nikad manje a ti došao sa spikom kako čak 95% nas, simpatizera Barce, najavljuje nekakvo razvaljivanje guzova i podcjenjivanje Juventusa. Generalizuješ stvari i automatski ne možeš bit u pravu.
A to da Messi u Seriji A ne bi mogao zabijati kao u Primeri je domen ŠBBKBB, Luca Toni je ove sezone u četrdesetima zabio 22 tamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.