Naravno da jeste. Sky se provalio, postaju gori od daily failanedim93 je napisao/la: Nije valjda demantovana vijest ?![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Naravno da jeste. Sky se provalio, postaju gori od daily failanedim93 je napisao/la: Nije valjda demantovana vijest ?![]()
E jeste baksuzi, i sky vas trolario_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da jeste. Sky se provalionedim93 je napisao/la: Nije valjda demantovana vijest ?![]()
Manchester United manager Louis van Gaal says new signings won't be based on the Swansea defeat as they close in on Roma defender Mehdi Benatia.
Ma stipu to, samo ponudi više novca i svaki igrač kojeg poželiš će ti doći u United. K'o da njih boli qrac s kim igraju dok primaju 200.000 sedmično.veron je napisao/la:Nasa realnost borba za 5 il 6 poziciju,ne zeli niko doc od jacih igraca kako bi nekog i krivili ko zeli igrat sa panjevima poput flechera, fellainija, cleverlija,....na kojima se oslanja klub i vjeruje u njih zalosna politika
Ne samo na to, nego i na ono što italijani kažu, ali najviše na ono što Sport Bild kaže a to je da on ide u Bayern koji za dan završi ono što Drvo nije u stanju za 3 mjeseca, a ovo što je Sky objavio niko od ostalih nije potvrdio niti prenio.Zekoo je napisao/la:Ako mislis na demant philipa de burna, okači ga mačku u rep. Lik je trol manje više.
Ima ako ga United preplati. Znam da se to neće desiti, ali eto, da ti odgovorim na pitanje.rio_Ferdy88 je napisao/la:Uostalom zar ima logike da neko odabere United prije Bayerna u ovoj situaciji
Bez obzira na preplaćivanje, mislim da je LP i Pep ipak veći mamac, neće ni u Bayernu ili bilo gdje drugo igrati za kikiriki sigurno.Clutch je napisao/la: Ima ako ga United preplati. Znam da se to neće desiti, ali eto, da ti odgovorim na pitanje.
Volio bih da se prestaneš lažno predstavljati kao simpatizer Uniteda, budući da i letimičan pogled na tvoje napisane postove, govori da si jedan mučki provokator iz reda neke od napaćenih rivalskih simpatizerskih grupa.veron je napisao/la:Volio bi vise nego iko da grijesim,da me demantuju i da kazem kako sam glup bio i sta sam pisao al et
Losa procjena druze al et tvoje misljenjeMoR je napisao/la:Volio bih da se prestaneš lažno predstavljati kao simpatizer Uniteda, budući da i letimičan pogled na tvoje napisane postove, govori da si jedan mučki provokator iz reda neke od napaćenih rivalskih simpatizerskih grupa.veron je napisao/la:Volio bi vise nego iko da grijesim,da me demantuju i da kazem kako sam glup bio i sta sam pisao al et
veron je napisao/la:Losa procjena druze al et tvoje misljenjeMoR je napisao/la:Volio bih da se prestaneš lažno predstavljati kao simpatizer Uniteda, budući da i letimičan pogled na tvoje napisane postove, govori da si jedan mučki provokator iz reda neke od napaćenih rivalskih simpatizerskih grupa.veron je napisao/la:Volio bi vise nego iko da grijesim,da me demantuju i da kazem kako sam glup bio i sta sam pisao al et
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.