osjetis li taj mlaz po sebi, popiskio sam te ko istok grbavice..obilato s pjenom gratis
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
cccc e cuj ga bogati, koja nemoc,dok vrijedja porodice...
osjetis li taj mlaz po sebi, popiskio sam te ko istok grbavice..obilato s pjenom gratis
- Neandertalac
- Kontakt:
Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...Sarajlijica1946 je napisao/la:
A kako da razlikujem kad nisam bio dole nikad. Meni je to sve isto.![]()
Kazu posvadao se sa Petrovicem.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...Sarajlijica1946 je napisao/la:
A kako da razlikujem kad nisam bio dole nikad. Meni je to sve isto.![]()
Kazu posvadao se sa Petrovicem.
U srceNeandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta treba za liccnu onu sa 16 godina. Mozda me puste sa njom.Virtu4l je napisao/la:U srceNeandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...
eh nije svako ko neandertalko daj obiso bosnu uzduz i poprijeko, doduse mozda mu je osto jos neistrazeni kraj oko sokolac netaSarajlijica1946 je napisao/la:Sta treba za liccnu onu sa 16 godina. Mozda me puste sa njom.Virtu4l je napisao/la:U srceNeandertalac je napisao/la:Polako, rijetko ko od nas je sa 16 obišao cijelu BiH. Još malo abd pa "bradica", prvi poljupci, malo će ti i glasić mutirat...
neandertalko dzabe krecis, to se nista ne vidi

-
RichmanBiH
- Kontakt:
Kakva pomoc sudija zeljovcima. Veca pljacka se nije desila od onog gola zrinjskog protiv Sarajeva kad je onaj igrac zrinjskog bio 22,65 metra u ofsajdu. 2 penala, crveni. Haj sto su ulozili u igracki kadar najvise u historiji premijer lige, pa euforija oko sergijice, pa dolazak ivice OSima, i opet moraju podmazivat sudije da bi osvojili nesto. Kakv jad i cemer od kluba.
Sa druge strane mi za kifle nemamo djeca nam igraju i opet cemo im trofej uzet. Mali plavi.
Sa druge strane mi za kifle nemamo djeca nam igraju i opet cemo im trofej uzet. Mali plavi.
UPRAVA NAPOLJE!
.Istok ti je napravio SDA, a sam stadion prije toga komunjare...Nabijem i tebe i onog krmka ćelavog na ražanj....Neandertalac je napisao/la:Kone kupile jednu tekmu i zaboravili na sve probleme. Šuplja glava, duva Bakijaš, zviždi
Šabane jedan što ne pišeš to kad dresirani vrijeđa jel lobotomac jedan ?Merhaba je napisao/la:Tema je prepucavanje , a ne vrijedjanje sabaneGangEvil je napisao/la:Istok ti je napravio SDA, a sam stadion prije toga komunjare...Nabijem i tebe i onog krmka ćelavog na ražanj....Neandertalac je napisao/la:Kone kupile jednu tekmu i zaboravili na sve probleme. Šuplja glava, duva Bakijaš, zviždi
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Selam Alejk , nisam vidio da je ikome spominjao majku ili bilo koga iz familije, ako jeste i za njega isto vazi 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Covjek spominjao zenu jednom forumašu..Merhaba je napisao/la:Selam Alejk , nisam vidio da je ikome spominjao majku ili bilo koga iz familije, ako jeste i za njega isto vazi
- Neandertalac
- Kontakt:
Bravo za moderaciju.
Solomonsko rješenje
Solomonsko rješenje
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Maca ocito da to nisam vidio ni primjetio sto ne znaci da on to nije rekao. U svakom slucaju i za njega vazi da je ovo tema za prepucavanje , a ne za psovanje i vrijedanje.Realno mogu ja tebi reci da si debil i ti meni odgovorit da sam debilcina to mi je nekako "ok" , ali spominjanje i vrijedanje majki , zena , sestri itd. mi jesamirr je napisao/la:Covjek spominjao zenu jednom forumašu..Merhaba je napisao/la:Selam Alejk , nisam vidio da je ikome spominjao majku ili bilo koga iz familije, ako jeste i za njega isto vazi
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto vam ne igra spoj Barzalji i Bonuci.Neandertalac je napisao/la:Bravo za moderaciju.![]()
Solomonsko rješenje
+1Merhaba je napisao/la:
Maca ocito da to nisam vidio ni primjetio sto ne znaci da on to nije rekao. U svakom slucaju i za njega vazi da je ovo tema za prepucavanje , a ne za psovanje i vrijedanje.Realno mogu ja tebi reci da si debil i ti meni odgovorit da sam debilcina to mi je nekako "ok" , ali spominjanje i vrijedanje majki , zena , sestri itd. mi je
to su lepi mali mišOvi mekinjaši s fosfornim brkovima sto usljed svoje nemoci i nejaci u kontrasukanju i zajebanciji ,pribjegavaju vuglarnim metodama prepucavanja i vrijedjanja...koje su obicno vise tragicne negoli komicne jer govore o njima kao nejakim i neinteligentnim stvorovima ,koji nisu u stanju da se na adekvatan nacin izbore za svoje mjesto pod forumskim suncem!
beeeeeee
beeeeeee
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Haj ba inteligentni solinašu navedi koliko ste trofeja osvojili i u kojem takmičenju, te koliko imate odigranih utakmica u Evropi....dotadSariel je napisao/la:to su lepi mali mišOvi mekinjaši s fosfornim brkovima sto usljed svoje nemoci i nejaci u kontrasukanju i zajebanciji ,pribjegavaju vuglarnim metodama prepucavanja i vrijedjanja...koje su obicno vise tragicne negoli komicne jer govore o njima kao nejakim i neinteligentnim stvorovima ,koji nisu u stanju da se na adekvatan nacin izbore za svoje mjesto pod forumskim suncem!
beeeeeee
SHUT THE FUCK UP!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.