Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma kitu je on bacio, ovo ljeto je lik potrosio ukupno 20 miliona od silnog budzeta koji je imao jer je dosta novca vratio prodajama i onim klauzulama...Smijesna cifra kad se uzmu u obzir price o 100 miliona funti za na raspolaganju pa nije ni petinu potrosio...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne radi se samo o trošku kupovine, nego i o plati, to je problem, 350 hiljada sedmično dobija u Monaku, a toliko mu Wenger nikad neće dati, u Cityu bi dobio 250 milja lagano 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ja jbt koje su to pare, fudbal je davno otiso u kur.ac, sad je postao biznis
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
BigBigBang
- Kontakt:
sta ba 350 milja sedmicno? Pa jel to Falcao najplaceniji igrac na svijetu? Ma mi ga mozemo dovesti jedino da Puma pola plati a sumnjam da je njihov interes bas toliki iako je on njihova zvijezda...
sachez falcao walcott
pored takvog napada i spanski tokmak bi mogao igrati dmf-a
pored takvog napada i spanski tokmak bi mogao igrati dmf-a
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Nema potrebe za napadacem. Alexis, Campbell i Walcott mogu igrati tu. Samo nek postavi normalnu taktiku. Vrhunac je bilo ubacivanje Podolskog na kraju.
Nek dovede defanzivnog veznog!
Nek dovede defanzivnog veznog!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakav Joel vidjeces sutra ide na posudbu milion posto...nije ni dobio sansu...
I meni se cini. Kad vidim da su Sanogo i Podolski ispred njega muka mi bude.BigBigBang je napisao/la:Kakav Joel vidjeces sutra ide na posudbu milion posto...nije ni dobio sansu...
Samo nek dovede defanzivnog novog i postavi u sredinu njega sa Ramseyem i Ozilom. U napadu ima opcija.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma moze dovesti Falcaoa i Suareza u paketu bez DMFa nece dalje od treceg mjesta otici...
Wenger je takticki loš, pregazilo ga vrijeme u nekim modernim taktikama + motivacijski loš, anemican nekakav, ne zna natjerati ekipu da grizu teren...uzmi taj bič u ruke.
Inace, odlican za razvoj mladih igraca, ta neka "ocinska figura", ima njuh za to, dobro oko za prepoznati potencijal, dobar oko štednje i finansija, sve to je OK - ali to ne prolazi više, pogotovu danas u EPL gdje konkurencija ne miruje vec se pojacava.
Inace, odlican za razvoj mladih igraca, ta neka "ocinska figura", ima njuh za to, dobro oko za prepoznati potencijal, dobar oko štednje i finansija, sve to je OK - ali to ne prolazi više, pogotovu danas u EPL gdje konkurencija ne miruje vec se pojacava.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 sep 2014, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Profesor vam je malo izlapio, da budem iskren (bez imalo provokacije). Nema od njeg damara, samo vam je bezze zamazao oči s onim FA kupom, prvim trofejom nakon 9 godina. Bit će opet ove sezone drvena kita. Ali bar da nešto pokažete u Ligi prvaka, jer je ugled Premiershipa i Engleske u tom najelitnijem natjecanju znatno narušen u zadnjih 5 godina i koeficijent Primere u odnosu na Premiership je sve veći i veći.
i još ništa
najbolje sutra da ne palim komp do 00-00
matuida je ganjao dok je igrao u st.etienneu pa ga je spušio zbog 2-3 milijuna a cijena je tad bila smiješna,cicija usrana neda 3-5 mil više nego puši igrače
rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Objasnio!
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Eh odgledah skoro sve ove klipove AFTV vidim sve ista prica kao, i na ovom PDF-u džaba nam kukat kad ona francuska škrtica ceka 5 do 12 da kupi nešto.
Dobro rece onaj ako,i kupimo nešto to ce biti panic buy,i lik je 100% u pravu (smece mjenja smece).
Ovako ako ostane do 00.00 veceras nemojmo se zavaravati sutra ako koju ekipu pobjedimo (city,lpool,chelze) da sanjamo o tituli ...prvenstvo je dugo,a mi nemamo taj kapacitet da se borimo na 3 fronta. Pogotovo ako uzmemo u obzir istoriju sa povredama TEŠKOOO BRATE

Dobro rece onaj ako,i kupimo nešto to ce biti panic buy,i lik je 100% u pravu (smece mjenja smece).
Ovako ako ostane do 00.00 veceras nemojmo se zavaravati sutra ako koju ekipu pobjedimo (city,lpool,chelze) da sanjamo o tituli ...prvenstvo je dugo,a mi nemamo taj kapacitet da se borimo na 3 fronta. Pogotovo ako uzmemo u obzir istoriju sa povredama TEŠKOOO BRATE
Arsenal All The Way !
Jbo ih Falcao na fb stranici, obradovah se bzvz.
Lijepo receno,ali bit ce pojacanja samo treba biti strpljivBarcod je napisao/la:Eh odgledah skoro sve ove klipove AFTV vidim sve ista prica kao, i na ovom PDF-u džaba nam kukat kad ona francuska škrtica ceka 5 do 12 da kupi nešto.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ma došla pojačanja, ne došla i dalje smo preloši, ona igra jučer je nešto najgore što sam vidio od Arsenala zadnjih godina i godina, pa bolje smo igrali i stajali na terenu kad su nas United i Chelsea guzili sa 8:2 i 6:0.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nemoj tako, napadamo titulu
koliko su pojedinci bili zaludjeni fa i super kupom, pa su mislili da imamo sanse cak i za titulu
4place trophy ove godine, i puna saka brade
- Marsal
- Kontakt:
I ja sam mislio da bi ovo mogla bit uspješna sezona ali nisam uopšte nikad ni pomislio na titulu, nego kontam možda polufinale LP, FA Cup pokušat opet nešto, a u ligi držat se sa vodećima što je više moguće, recimo da nam šampion ne bježi više od 6 bodova. To bi zaista bio napredak ali ovo što nam je servirano dosad je toliko loše da jedva ne čekam iducu utakmicu Arsenala. Pa nema trenera u ligi koji ne zna kako igrat protiv Wengera, toliko smo bezlična ekipa bez sistema da mi je muka od toga, pa Stoke ima neki uigran sistem igre koji funkcioniše a mi nemamo.Profesor je napisao/la:Nemoj tako, napadamo titulukoliko su pojedinci bili zaludjeni fa i super kupom, pa su mislili da imamo sanse cak i za titulu
4place trophy ove godine, i puna saka brade
Toliko smo loši da čak 2 utakmice Flamini nije dobio žuti karton.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.