FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 04 jun 2015, 18:25

Pedro je uvijek bio profesionalac strogi, nikad se nije bunio za svoj status :thumbup: pa ni ove godine, kad je bilo jasno da nema šta tražiti pored ovog trojca u napadu....i opet je produžio sa Barcom :tokralju: svaka mu cast, to se zove karakter

A nije da nije imao ponuda, gdje bi sigurno bio starter, a možda i glavni napadac u nekom drugom klubu.

Ovo, po meni, najvjerovatnije znaci dogovor između njega i Lucha da zamjeni Alvesa naredne sezone....no vidjecemo.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2015, 18:56

ako se ovaj ban ne ukine, a najvjerovatnije da nece, i ako alves ode, a najvjerovatnije da hoce, onda nam je svaki igrac od neprocjenjive vaznosti, cak nam je u ovoj situaciji i jedan song vasad vazan, a kamoli pedro

pedro moze igrati desnog beka, moze igrati umjesto inieste u veznom redu sto je nekoliko puta ove sezone pokazao kad je ulazio kao zamjena a na terenu su bili messi,neymar i suarez, a moze igrati i krila, i kao takav back up za sve je iznimno vazan, zato je ovo produzenje ugovora sjajna stvar

biti bek u barci je drugacije nego u drugim ekipama, i alba i alves su prije bili ofanzivniji dosta pa su uspjesno konvertovani u bekove, moze i pedro, tu je najbitnija brzina, a on je ima, onda disciplina koju takodje ima, sve ostalo moze nauciti brzo u ovom periodu priprema, kako vrijeme bude prolazilo moze biti sve bolji i bolji

no ne mislim ja da je razlog produzenja to sto ce igrati beka, ne vjerujem u to, mi smo tanki jednostavno s klupom i u napadu i u veznom redu i mislim da ce ga enrique tu i koristiti, valja nekako pregrmiti prvi dio naredne sezone dok ne dodju pojacanja, nadam se da je alex vidal vec dogovoren, a da je kakve srece i da nasi kaparisu darmiana za kojeg se otimaju mnogi bogati klubovi a cija je cijena 20 miliona i koji moze igrati i lijevog i desnog beka

dok ne dodju pravi bekovi nema tu puno izbora, desnog beka moze igrati adriano, moze montoya i to je to, kad vidimo ovu dvojicu, ne znam sta bi bilo problem da se tu proba i sa pedrom, ne vjerujem da bi ista losiji bio od ove dvojice odrona

e sad ima jos jedna varijanta, al ne vjerujem da bi se enrique smio usuditi i experimentisati s tim, da proba neku kombinaciju sa trojicom nazad bez klasicnih bekova, recimo

..........maskerano......pike.......vermalen(korozija)

.........raketa......sergio..iniesta........alba

messi....................suki...............neymar

ali ovo bi bilo vec veliko odstupanje od nase formacije standardne i tesko bi se to uigravalo, zato vjerujem da ce sve ostati isto a da ce ta pozicija desnog beka biti krpljena kako se zna i umije, steta, ako verminator se pokaze kao dobar, imat cemo viska stopera a manjak desnih bekova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 jun 2015, 19:24

Svaka čast Pedru. Bolju zamjenu sigurno nismo mogli naći. Mogao je hladno otići u Arsenal, Liverpool, Inter... i biti standardni prvotimac, ali on se odlučio na ostanak.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 04 jun 2015, 19:31

Lillard je napisao/la:Je, za cca 15 minuta po tekmu moras bit jbeni Ronaldo.
Pa Pedro je igrao uzasno pa sta. Nista ne znaci.
Mislio sam na igranje odbrane. Jer kiki je ocigledno ne igra. A o pak napadackim sposobnostima je suvisno porediti ovu dvojicu.
27.10.2020

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 19:31

Sa ovim transfer banom, ovo je mnogo važnija vijest nego što se čini na prvu.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jun 2015, 23:03

Marquez: Mascherano is like a coach on the pitch for Barcelona

The Mexico veteran played in defence and midfield like the Argentine and believes he has been one of the most important players at Camp Nou in recent years

Rafael Marquez believes Javier Mascherano is "an extension of the coach on the pitch" for Barcelona and praised the versatile defender's growing importance to the club.

The Argentine was deployed as a holding midfielder for the likes of Liverpool and West Ham before arriving at Camp Nou but, like Marquez, has also played at centre-back for the Spanish champions.

"I think he has been one of the most important Barcelona players of the last few years because he has always maintained a high standard, and of course he will be part of Barcelona's history," Marquez told Goal.

"Sometimes you don't need the armband to be a leader on the pitch. I think that Mascherano has this important role in the team, he's a leader on the pitch, he gives orders, he tries to organize the team."

masche :salut: :salut: :salut:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 05 jun 2015, 00:32

Odlicna vijest.

Pedro je veliko srce i odlican igrac.Od svih napadaca najodgovrniji igrac i najzahvalniji.
Fin osvrt Romaria kada je rekao da moze igrati i u veznom redu , umjesto Inieste.To je u sustini igrac kakvog je Real imao u Di Mariji, slucaju nevolje konvertovati ga u beka jer sam siguran da bi bio stroj.Odgovoran,disciplinovan i brz.
Lucho racuna na njega,sto je dobra vijest.Ovakvog igraca treba koristiti jer univerzalniji i zahvalniji igrac na trzistu se ne moze naci.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jun 2015, 01:17

moze pedrinjo igrati sve,al mislim da ce najvise igrati po krilu,jedini je napadac u koga se mozemo pouzdati osim tria msn. sad zamislite narednu sezonu, liga,kup i liga prvaka, jos i superkup evrope i spanije i svjetsko klupsko prvenstvo,a enrike je postao majstor rotacije, sve to govori da ce pedro bas puno igrati naprijed, sto od pocetka sto kao igrac s klupe, cesto ce mijenjati i iniestu kao u ovoj sezoni

bilo bi ga zanimljivo gledati na beku gdje bi se fino snasao, no ne vjerujem da ce se to desiti jer ce imati dosta posla naprijed

enrike ce tek naredne sezone morati pokazati kakav je trener,kad bude trebalo drzati ekipu motivisanu,kad bude gusci raspored nego ikada,i kad budemo imali tanak igracki kadar zbog bana

morat ce cesto rotirati a opet pobjedjivati, zato je ostanak pedra od krucialnog znacaja, a i ostanak alvesa,kao i zadrzavanje songa, samo u derbi utakmicama ce moci izvesti najjaci sastav, sve lakse utakmice ce morati igrati s rotacijama,da ne govorimo kako ce biti zahebano ako bude i povreda,trio msn takodje mora biti spreman da koju utakmicu odmori kako ne bi pregorili prije vremena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 jun 2015, 01:39

barca_87 je napisao/la:
masche :salut: :salut: :salut:
Otkad čekam njegov prvjenac i zamisli sad u finalu ga zabije El Jefecito :njanjanja:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jun 2015, 01:49

Ma neka ga zabije i Ter Stegen sa gola na gol, što se mene tice- samo da pobjedimo :pray: ....a siguran sam da ce ga Sule zabiti
Sutra ocekujem i nastup Xavija, bar 5 minuta ako ništa....ipak mu je ovo zadnja utakmica u dresu Barce :(

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 jun 2015, 01:53

Ma to je normalno. Nebitno ko će zabiti kada ide u korist tima al' eto, onako govorim da sreći mojoj ne bi bilo kraja kada bi ga El Jefecito zabio :D Ja mislim da će Messi i Sule to riješiti. Mogle bi se uzeti neke pare u subotu :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 jun 2015, 12:24

kakvih 5 minuta,nije xavi toliko za staro gvozdje,uci ce vjerovatno kao obicno zadnjih dvadesetak minuta i odigrat ce dobro,jos uvijek on daje dobar doprinos, nije igrac za simbolicnu zamjenu

ja ocekujem da ce svako od tria msn dati po gol,messi ce briljirati prodorima i asistencijama,trebala bi to biti jedna spektakularna utakmica nase ekipe samo da se ne promasuju prilike i ne unosi nervoza
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 jun 2015, 13:13

Ja mislim da će se to sve riješiti u našu korist do 65minute i onda će Xavi hladno ući da smiri igru :D Svaka čast Evri na aBd trećem izgubljenom finalu protiv Barce :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 05 jun 2015, 13:18

Ako Juve da prvi gol,može se sve iskomplikovati...u finalima ko da prvi gol pola posla je obavio.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 jun 2015, 13:59

Spreman

slika

Ako zabije sutra postaće prvi igrač koji je postizao golove u 3 finala

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 jun 2015, 15:48

:geek: pazi ove izjave

Leo Messi: "Igrao sam sa toliko prekrasnih napadača u svim ovim godinama, ali teško je nekoga staviti u vrh pokraj Suareza i Neymara."

"Već sam ranije rekao, uz svoju kvalitetu, dodir lopte i sposobnosti, Neymar može postati najbolji na svijetu. Ista stvar je i s Luisom."

:thumbup: rijetko kojem napadacu Lionel ovako komplimentira :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jun 2015, 17:12

Luka Modrić: "Želim Rakitiću svu sreću ovog svijeta u subotu. Želim da Barcelona osvoji Ligu prvaka zbog njega, jer on to zaslužuje.
Mogla bi mu biti noga nakon ovoga. :hmmmmm:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 05 jun 2015, 17:15

messilla je napisao/la:
Luka Modrić: "Želim Rakitiću svu sreću ovog svijeta u subotu. Želim da Barcelona osvoji Ligu prvaka zbog njega, jer on to zaslužuje.
Ma nema teorije, da su labudovi već bi odletjeli :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 jun 2015, 17:16

messilla je napisao/la:
ma znamo zbog cega zeli da barca osvoji ,i prije ih je vjerno podrzavao sto ne bi i sad :D ,raketa je samo jeftin izgovor za madridjane :kafa:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 jun 2015, 18:18

slika
Koreografija je spremna. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.