FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Upamecanu treba saliti stravu.
Neuer jeste golman, ali je naša odbrana 30% čvršća s njim na terenu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba Mullera izvaditi napolje.
Edit: poslusao me ali se onda posr.ao na moj cejf vracanjem trojice igraca pozadi.
Edit: poslusao me ali se onda posr.ao na moj cejf vracanjem trojice igraca pozadi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prešli smo u sekundi na 3-5-2, protivnik se zbunio, a Sabitzer chokeao od straha.
- farinelli123
- Kontakt:
Tako je, pisem gluposti, a prosle sezone Leon propustio ukupno 3 mjeseca kada se saberu sve povrede. Kada je bilo najvaznije njega nije bilo. I dobio je nagradu masnim ugovorom. O hodajucoj bolnici u vidu Comana ne treba trositi rijeci.armando je napisao/la: ↑04 mar 2022, 23:20Pises gluposti. Kako Salihamidzic moze znati kada ce se Goretzka ozlijediti. Coman trebao biti prodat da bi ti trazio boljeg igraca, dobro nisi hasana i za daviesa optuzio jer se nije pelcovo.
Goretzka poceo individualno trenirati, uskoro ce i davies, pa bi u aprilu mogli biti u kadru.
A ti strepi protiv salcburga ako ne vjerujes ovoj ekipi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako je napravio ove rokade svi su se izgubili, vise niko ne zna ni sta igra.
Onaj pocetak meca je pokazao kako ekipa zna igrati kada su svi na svojim pozicijama.
Onaj pocetak meca je pokazao kako ekipa zna igrati kada su svi na svojim pozicijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- pasha_the_one
- Kontakt:
Koliko tesko je gledati utakmice Bayerna zadnjih par mjeseci, narocito poslije zimske pauze...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Musiala junački loš.
Sabitzera odmah prodati na ljeto,ovo lutanje pozicija sa Musialom je promašaj.
Šteta sto nismo izgubili, mozda bi se uozbiljili malo vise. Svaku nova utakmica, stara prica se ponavlja.
-
thomashasler
- Kontakt:
Dugo dugo Bayern nije imao JALOVIJEG trenera. Veze zubonja nema. Ovo što nudi kao svoj pečat je povraćanje. Tako da njegovim zaslugama i igrači igraju kao amateri. SABITZER JE **** I BEZ ZUBONJE
- Omerbavarac
- Kontakt:
J.ebo li ti Pep Guardiola zenu...
Ako vec glumis facu, daj onda tu djecu sa klupe, cuj Sarr ima prednost u odnosu na Wannera kojem su po potpisivanju ugovora obecali minute u prvoj ekipi.
Sa igrom iz drugih 45 minuta mi tokom sedmice ispadamo iz LP-a.
Zvizduci na kraju mecu su opravdani.
Ako vec glumis facu, daj onda tu djecu sa klupe, cuj Sarr ima prednost u odnosu na Wannera kojem su po potpisivanju ugovora obecali minute u prvoj ekipi.
Zvizduci na kraju mecu su opravdani.
Tako sam ohladio od fudbala, a BL pogotovo, svejedno, kako god igrali. A nesto nisam ubjedjen da ce u LP napraviti ista spektakularno. Ako ovo i prodju slijedece kolo je ispadanje.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Treba malo pratiti čime će Nagelsmann sljedeće doći na trening. Hoće li to biti Harley, romobil ili nešto treće 
Lewata se rješavati podhitno. Kad je taj lik zabio zadnji put kada se okretao rezultat
Lewata se rješavati podhitno. Kad je taj lik zabio zadnji put kada se okretao rezultat
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Rijesite se zubala pod hitno , nikakav update nije napravio.
Cak je unazadio igru baye , preslikani dzemperko
Cak je unazadio igru baye , preslikani dzemperko
Nagelsmann gubi konce,igrači mu na terenu ko kokosi zivcarke,lete u krug bez cilja.Nema ovdje nikakve hemije niti zelje,a to je rezultat kad trener forsira nesto sto nema sanse de uspije.Zimska pauza je naprosto lose djelovala na sve ,sta je razlog ne znam,ali igrači nemaju Fokus na igru ,uz to ne uspjevaju da u ovim Nagelsmann taktikama pronadju pravi stimung.
Mozda je došlo vrijeme da neko drugi uzme salataru,da nas sad izbace iz LP.
U time je mnogo igraca koji su mladi osvojili sve sa Bayernom. Imaju li zelje I volje za dalje? Volje za velike ugovore sigurno imaju.
Mozda je došlo vrijeme da neko drugi uzme salataru,da nas sad izbace iz LP.
U time je mnogo igraca koji su mladi osvojili sve sa Bayernom. Imaju li zelje I volje za dalje? Volje za velike ugovore sigurno imaju.
VOLIM BAYERN
Lewa nije taj tip igraca koji uzme loptu prodje cjelu odbranu I zabije go.Mislim da je to svima jasno.Bundesliga je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:29Treba malo pratiti čime će Nagelsmann sljedeće doći na trening. Hoće li to biti Harley, romobil ili nešto treće
Lewata se rješavati podhitno. Kad je taj lik zabio zadnji put kada se okretao rezultat![]()
Nagelsmannov I Hasin kraj bi mogao doci vrlo brzo.Nemaju potrebni autoritet, sve je krenuo naopako.
VOLIM BAYERN
Čak ni Kovač nije dobio ovakve zvizduke pro 70000 gledaoca.a ovaj od poluprazne AA I to intenzivno.Omerbavarac je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:27J.ebo li ti Pep Guardiola zenu...
Zvizduci na kraju mecu su opravdani.![]()
VOLIM BAYERN
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba svakako i publiku kritikovati kao i odgovorna lica koja su sve karte dali nijemim posmatracima a ultrasi neka idu na gostovanja.
Lako je vrisnuti kada ekipa postigne gol.
Razumijem da postoje godisnje karte ali postoji nesto sto se zove vanredna situacija a danas je kao nikada trebala podrska navijaca ne bi li ekipa koliko toliko dobila krila.
Lako je vrisnuti kada ekipa postigne gol.
Razumijem da postoje godisnje karte ali postoji nesto sto se zove vanredna situacija a danas je kao nikada trebala podrska navijaca ne bi li ekipa koliko toliko dobila krila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.