Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
ŠAMPIONČINAAAA
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Lec.je za Sainza svemirski brod...to je jednostavno razlika par klasa..Sainz da je bio na Lecivom mjestu max .bi bio oko 10 og mjesta
Nema tu greske, nikad mirnije nisam gledao, znam da je to program koji ne grijesi. 
Max Allegri
- AshburtonG
- Kontakt:
Lewis laganih 5s napravio protiv Russela. Jos jedna od utrka, gdje je racepaceom bio daleko ispred GR-a, a malo je falilo da opet popusi.
Sjajan rezultat za Hamu, nek se i on malo raduje sa 3 pozicijom, dalje ionako ne moze 
Forza Max
Forza Max
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
I Lec da nije u okosnici napao ne bi nikad prestigao alpine na pravcu
-
Bundesliga
- Kontakt:
Leclerc vozac dana. Alpina smece raspalo, ugasili se smradovi dabogda i Andretti dosao umjesto vas.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I tačno se vidi što neko reče koliko je kompleksa Max nabio pojedinim.
Prošle godine u Austinu je držao Lewisa iza sebe na sličan način, bez greške.
I svaka čast Sainzu, vozio je veoma dobro na hardu dok je Max bio prvi, imao je dobar racepace, nešto što treba konstantno da pokazuje da bi Ferrari mogao do titule ili WDC.
Prošle godine u Austinu je držao Lewisa iza sebe na sličan način, bez greške.
I svaka čast Sainzu, vozio je veoma dobro na hardu dok je Max bio prvi, imao je dobar racepace, nešto što treba konstantno da pokazuje da bi Ferrari mogao do titule ili WDC.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 19 jun 2022, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Jbg sad
RB ce ove sezone biti sto je Merc zadnjih 8 godina. Ferrari usrao na stazama gdje top speed nije toliko bitan da makar malo zakuha. Imaju jos sanse da uzmu Madjarsku i Singapur i to je to.
Jedan grad, jedna ljubav!
Al sta uradi Alpina Alonsu

- BosniaBoston
- Kontakt:
Tek će nabiti
LeClerc solidan ali tesko da je vozac dana, osim onog preticanja na Rikardu nije uradio ništa specijalno. Max definitivno, mada i Sainz i Hamilton imaju argumente za sebe
#Punoljetstvo
Koja je tajna kose Lewisa Hamiltona
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovo ce biti jedna dosadna sezona, RB dominacija.
A Alonsa i Ocona u okosnici..nista toBosniaBoston je napisao/la: ↑19 jun 2022, 21:47Tek će nabiti![]()
LeClerc solidan ali tesko da je vozac dana, osim onog preticanja na Rikardu nije uradio ništa specijalno. Max definitivno, mada i Sainz i Hamilton imaju argumente za sebe
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa nema se čovjeku šta prigovoriti, odlična trka. Pritiskao je koliko je mogao zadnjih 15ak krugova ali jednostavno ne ide jer je vozio Max bez greške, a RB dominantan i daleko brži od svih.
1921
Da je kojim slucajem Lec bio na njegovom mjestu mislim da bi se drugacije stvari odvijale, covjek se 13 krugova sa DRSom ne moze primaći Maxu kao da je u Haasu.kontrasviju je napisao/la: ↑19 jun 2022, 21:49Pa nema se čovjeku šta prigovoriti, odlična trka. Pritiskao je koliko je mogao zadnjih 15ak krugova ali jednostavno ne ide jer je vozio Max bez greške, a RB dominantan i daleko brži od svih.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Lec minimizirao stetu, Ferari davno najavio nadogradnje u Silverstonu. Bit ce ovo zanimljivo do samog kraja.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jos gledam sta ovdje likovi pisu, nisu normalni. Kao da nikad trke u zivotu nisu pogledali. Pod vsc-om ustedis 10+ sekundi, a oni spominjali nekakvu maestralnu taktiku, kao morat ce Hamilton i Russel opet u boks
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 19 jun 2022, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.