English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Onda slijedi još jedna dosta dosadna sezona u Championshipu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ma izvuci ce se, pa nije zaostatak 20 bodova. Par posudbi i pojacanja ala Trippier i lagano 16. mjesto.
Možda i Bielsa pomogne.
Burna noc buraz?Felixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:38fun facts,morao sam napisati jer je zaista istina. Dakle, imam rođakinju koja je udata za rođaka Cristiana Ronalda,a preziva se Fernandes. Simbolika koja je nastavljana dolje u upisu.Rosicky je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:27Šta si ti konzumiroFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Zanimljivi fakti: Imam ja u Australiji rođakinju koja je udata za Fernandesa, komu je pak C.Ronaldo bratić.
E pa tako su dosta drugačiji put imali C.Ronaldo i B.Fernandes,al opet glavna prva prava stanica poslije Sportinga bio im je MUTD i skupa igraju sada tamo i za reprezentaciju.
Eto,ogledat će se moguće ITA-POR za Katar ,tu se mrtvi broje..
A ovo za Fernandes Bruna i Jorginha što sam napisao sam o su fakti
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jel zna mati da se drogorasFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Zanimljivi fakti: Imam ja u Australiji rođakinju koja je udata za Fernandesa, komu je pak C.Ronaldo bratić.
E pa tako su dosta drugačiji put imali C.Ronaldo i B.Fernandes,al opet glavna prva prava stanica poslije Sportinga bio im je MUTD i skupa igraju sada tamo i za reprezentaciju.
Eto,ogledat će se moguće ITA-POR za Katar ,tu se mrtvi broje..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
jebote led,koji likovi. cronaldo je rođak od muža(koji je bolestan) od moje rođakinje iz australije. taj čovjek se preziva fernandes,a onda ko daljnji fun fact naveo karijerne poveznice bruna fernandesa i cronalda.topnik1 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:15Jel zna mati da se drogorasFelixians4 je napisao/la: ↑26 dec 2021, 21:25Nek se javi Bruno Fernandes kad njegov klub/reprezentacija s njim u važnoj roli budu dolazili u završnice najelitnijih natjecanja. I Sporting je bolji bez njega,uzgred rečeno.
Eto,ogledat će se moguće ITA-POR za Katar ,tu se mrtvi broje..![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahaaha,jebote i forum,samo da se narugate nešto nekome,nevezano koliko ima smisla i da li čitaš s razumijevanjem
Lejenda presenta, felixiaaans
Ljubomora kralju, ne obaziri se na podrugljive komentare. Da ti abd.Ronaldov rođak od muza(koji je bolestan)od tvoje rođakinje iz Australije koji se preziva Fernandes sto prije ozdraviFelixians4 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:28
jebote led,koji likovi. cronaldo je rođak od muža(koji je bolestan) od moje rođakinje iz australije. taj čovjek se preziva fernandes,a onda ko daljnji fun fact naveo karijerne poveznice bruna fernandesa i cronalda.
hahahahaaha,jebote i forum,samo da se narugate nešto nekome,nevezano koliko ima smisla i da li čitaš s razumijevanjem
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ova slika više priliči Konteu samo umjesto ovog penalty kick treba da piše FA.
41:34
Zadnja izmjena: UnitedWA, dana/u 27 dec 2021, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Taj brokurac si ti.UnitedWA je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:42Brokurac i ekipica sa foruma
https://imgflip.com/i/5z7rkv
![]()
Sizofrenija
Je li to ne znas direktno uploadovati sliku na forumUnitedWA je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:42Brokurac i ekipica sa foruma
![]()
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Nije nešto radilo, sad je dobroApolon je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:47Je li to ne znas direktno uploadovati sliku na forumUnitedWA je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:42Brokurac i ekipica sa foruma
![]()
![]()
soxx je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:45Taj brokurac si ti.UnitedWA je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:42Brokurac i ekipica sa foruma
![]()
Sizofrenija
Al sto mene nadje vrijedjati, ja ih obojicu hejtam 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Felixians4
- Kontakt:
ma joj,to meni ne znači ništa. ni taj čovjek nije u kontaktu s Ronaldovom obitelji, a vjerojatno bi mu opskrbio neku pomoć da zna situaciju,al eto,istakao sam to ne da se pohvalim što sam na neki način povezan s Ronaldom(zaboli me k) nego je to fun(evo,ljudi se zabavili i rugaju se fact i terajmo dalje.Apolon je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:36Ljubomora kralju, ne obaziri se na podrugljive komentare. Da ti abd.Ronaldov rođak od muza(koji je bolestan)od tvoje rođakinje iz Australije koji se preziva Fernandes sto prije ozdraviFelixians4 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 14:28
jebote led,koji likovi. cronaldo je rođak od muža(koji je bolestan) od moje rođakinje iz australije. taj čovjek se preziva fernandes,a onda ko daljnji fun fact naveo karijerne poveznice bruna fernandesa i cronalda.
hahahahaaha,jebote i forum,samo da se narugate nešto nekome,nevezano koliko ima smisla i da li čitaš s razumijevanjem![]()
Bilo bi fino da Newcastle ispadne u Championship,još i ako se ojačaju sad u zimskom roku
Chelsea, Manchester City & Newcastle are the only clubs to not get some sort of break around Christmas.
City moze dvije ekipe sastaviti za borbu za prvo mjesto. Njima to nista ne znaci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.