Zato sto smo okorijeli fašisti(nismo,al' dajem ti odgovor koji želiš čuti i ne postavljaj vise glupa i prežvakana pitanja)Respect je napisao/la:hoce li mi neko odgovorit moze li u sirokom igrati fudbaleri koji nisu katolici? ako ne mogu, zasto ne mogu?Grdan je napisao/la:Šteta što iz Širokog nisu uočili odličnog napadača Brotnja Benjamina Vladića,trenutno je na probi u drugoj momčadi Bayerna.
NK Široki Brijeg
-
felix123
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Benjamin Vladić je Hrvat,ne znam zašto si me citiraoRespect je napisao/la:hoce li mi neko odgovorit moze li u sirokom igrati fudbaleri koji nisu katolici? ako ne mogu, zasto ne mogu?Grdan je napisao/la:Šteta što iz Širokog nisu uočili odličnog napadača Brotnja Benjamina Vladića,trenutno je na probi u drugoj momčadi Bayerna.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
tope jedan covjek je rekao za katolike a ne hrvate ne mora znaciti ako je hrvat da je katolik , argentinci sto igraju su katolici jel da ?? a ne moze igrat ako nije katolik i zavrsena prica aa moze igrat ako nije hrvat to je toGrdan je napisao/la:Benjamin Vladić je Hrvat,ne znam zašto si me citiraoRespect je napisao/la:hoce li mi neko odgovorit moze li u sirokom igrati fudbaleri koji nisu katolici? ako ne mogu, zasto ne mogu?Grdan je napisao/la:Šteta što iz Širokog nisu uočili odličnog napadača Brotnja Benjamina Vladića,trenutno je na probi u drugoj momčadi Bayerna.
.
Frende ima slobodnih sasvim OK napadača, samo što kod nas u upravi kažu da im napadača više ne trebaSirokiZg je napisao/la:Nedaj Bože da promoviramo već sad jednog juniora iz te jako dobre generacije ako je uprava već nesposobna naći ovdje ili u Hrvatskoj kvalitetnog napadača.
Pa pola Hrvatskih klubova ne plaća svoje igrače već duže vrijeme.
Šta stvarno misliš da ako se nekom kvalitetnom igraču ponudi redovna i dobra plaća da ne bi došao??
Moš mislit
nemojte tog jednog samo protiv travnika uvodit u igru

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moze li netko reci u ovoj novoj sezoni koju smo mi utakmicu igrali a da je u igri bio napadač??Vezne igrače nemojte nabrajati.I de reci koji je igrač iz kluba,znaci senior igrao na mjesnim zajednicama???
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Dok se Kordic nije ozlijedio igralo se s napadacem. Ne priznajem ni ja Roskama kao napadaca, al boze moj, tu ga guraju, nije kao da su uradili sta je Spanjolska uradila.
Ja samo hocu da kazem, daj mi eto ime napadaca kojeg bi Široki mogao dovesti, da je bez ugovora?
A seniori koji su igrali na mjesnim, hmm, Kova, Zovko, nekad Bubalo, jos njih, eto nek ostali nadopune, a o juniorima necu ni govoriti, pocevsi od Tomica, Pinjuha, nekad Jure, Zadre, u biti fakticki bilo tko, i tako godinama.
I jos jednom : savrseno me k.urac boli za mjesne zajednice.
Ja samo hocu da kazem, daj mi eto ime napadaca kojeg bi Široki mogao dovesti, da je bez ugovora?
A seniori koji su igrali na mjesnim, hmm, Kova, Zovko, nekad Bubalo, jos njih, eto nek ostali nadopune, a o juniorima necu ni govoriti, pocevsi od Tomica, Pinjuha, nekad Jure, Zadre, u biti fakticki bilo tko, i tako godinama.
...Život za Široki...
Od ovih nitko nije igrao dok je bio po ugovorom,jedino Zadro al bio je pod ugovorom sa Zrinjskim.Po meni je Barisicu trebalo dati sansu,a decko nije ni na klupi.Mikulica nema nigdje a isprobavamo Marica koji ima ho ho ho godina.Pa ako je Ješe vec pio do 3 ipo pa stavi Brekala 15 minuta,nek osjeti malo igru.Al ne.....ŠB_Fidelis je napisao/la:Dok se Kordic nije ozlijedio igralo se s napadacem. Ne priznajem ni ja Roskama kao napadaca, al boze moj, tu ga guraju, nije kao da su uradili sta je Spanjolska uradila.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cini ti se.
Barisic ce i tako i tako potpisati profi ugovor, nije nitko od mladih na klupi.
Mikulic je mlad, pa i premlad, sta mu znace godine kad je golman? Bolje bi mu bilo da ode na posudbu. Ne bi da ce Maric braniti jos deset godina, to je jednostavno stvar statusa u momcadi i senioriteta.
Nije kao da ce i jedan i drugi braniti pored Bilobrka.
Brekalo je, realno, pored zdravog I. Dzidica igrac za klupu, a sad, to sto je Jese radio, to je druga stvar.
Ja ne opravdavam ni poteze struke ni Uprave u stotinu stvari, ali mi je interesantno kako uvijek ulica jednostavno smatra da je uvijek kompletentnija i da ima bolji uvid u stanje i sta sve ne svih igraca, taman kao da oni svaki dan sa njima treniraju i gledaju ih na djelu, znaju u kakvoj su formi, u kakvom su psiho-fizickom stanju, pa da znaju tko treba, gdje, sta i kako igrati. Pa cudi me da nema jedno 5 000 profesionalnih nogometnih licenci u Širokom Brijegu kad jednom u par godina sjednem na Sjever i poslusam sve ''strucne'' komentare.
Usput, eto nadje li itko slobodnih napadaca? Ozbiljno je pitanje. Eto ja jedino sto naletjeh po transfermarktu je Kresinger, Busic i Bosnjak, da me iole (sto je diskutabilno) zadovoljavaju te opcije posudbe Skvorca i mladih talenata.
Barisic ce i tako i tako potpisati profi ugovor, nije nitko od mladih na klupi.
Mikulic je mlad, pa i premlad, sta mu znace godine kad je golman? Bolje bi mu bilo da ode na posudbu. Ne bi da ce Maric braniti jos deset godina, to je jednostavno stvar statusa u momcadi i senioriteta.
Nije kao da ce i jedan i drugi braniti pored Bilobrka.
Brekalo je, realno, pored zdravog I. Dzidica igrac za klupu, a sad, to sto je Jese radio, to je druga stvar.
Ja ne opravdavam ni poteze struke ni Uprave u stotinu stvari, ali mi je interesantno kako uvijek ulica jednostavno smatra da je uvijek kompletentnija i da ima bolji uvid u stanje i sta sve ne svih igraca, taman kao da oni svaki dan sa njima treniraju i gledaju ih na djelu, znaju u kakvoj su formi, u kakvom su psiho-fizickom stanju, pa da znaju tko treba, gdje, sta i kako igrati. Pa cudi me da nema jedno 5 000 profesionalnih nogometnih licenci u Širokom Brijegu kad jednom u par godina sjednem na Sjever i poslusam sve ''strucne'' komentare.
Usput, eto nadje li itko slobodnih napadaca? Ozbiljno je pitanje. Eto ja jedino sto naletjeh po transfermarktu je Kresinger, Busic i Bosnjak, da me iole (sto je diskutabilno) zadovoljavaju te opcije posudbe Skvorca i mladih talenata.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 12 jul 2012, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Receno vec. Al, zar vec ne vidis reakciju? ''Propao, ostario, dosao pare pokupiti nasoj dici pred nosom''.
Uostalom, s obzirom na njegovo kumstvo i bliskost doticnog s Upravom NK Široki Brijeg, ne vidim po kojoj fori ta opcija nije vec razmatrana ili da nece biti razmotrena.
Uostalom, s obzirom na njegovo kumstvo i bliskost doticnog s Upravom NK Široki Brijeg, ne vidim po kojoj fori ta opcija nije vec razmatrana ili da nece biti razmotrena.
...Život za Široki...
Ma nek dođe bilo tko.Kresinger bi bio pun pogodak,al ne vjerujem da bi on dosao kod nas,a i imali bi dva ista napadača.Kordic je ozljeđen,znaci trenutno nemamo napadača osim kojeg juniora.Ja ovdje komentiram kao obicni navijač,i hvala Bogu na to imam pravo.Upravi i pohvale ali i pokude kad ne rade kako treba,po mom osobnom misljenju.Ulaganje u nase momke je teski minus uprave jer mi jos ni jednog igrača nismo proizveli da se moze reci da je pravi igrač.Naravno,uvijek kazemo bitniji su rezultati al nema ni rezultata ni titula podobro godina.A sve najbolji ovdje,najorganiziraniji bla bla a u upravi nam 2 covjeka!!
Jedino gdje im skidam kapu su financije sto je zasluga vjerojatno samo jednog covjeka!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Treba se za napraviti igraca poklopiti i talent takvog i rad takvog i stosta drugo, uz naravno osigurane uvjete i priliku, cak ne nuzno u vlastitom klubu, nek mu osigura klub i transfer drugdje u obliku posudbe i sl., samo da igra. Da ti jednog jedinog imas iz jedne generacije da bude prvotimac u klubu koji se bori za titulu, ti bi mogao smatrati da si odlican posao napravio.
A to sto mi mastamo da ces svake godine proizvoditi silu nogometasa koje ce traziti najveci europski klubovi ili sto se od pojedinih talenata ovdje radi igrace na razini potencijala Messija, samo zato sto je iz Jara, Biograca, Ljutog Doca, sa Pecare, Lisa, to je neka druga stvar. Treba reci da se ipak radi ozbiljno, gresaka kao i svugdje ima, al ima puno gorih primjera, bitno je da se krece u pravom smjeru, a ne fantazirati uvijek u nekim stvarima.
Svi bi mi da je idealno, al nije to tako jednostavno u modernom nogometu, brojni ulazu i puno vise za jedva malo bolje rezultate.
A to sto mi mastamo da ces svake godine proizvoditi silu nogometasa koje ce traziti najveci europski klubovi ili sto se od pojedinih talenata ovdje radi igrace na razini potencijala Messija, samo zato sto je iz Jara, Biograca, Ljutog Doca, sa Pecare, Lisa, to je neka druga stvar. Treba reci da se ipak radi ozbiljno, gresaka kao i svugdje ima, al ima puno gorih primjera, bitno je da se krece u pravom smjeru, a ne fantazirati uvijek u nekim stvarima.
Svi bi mi da je idealno, al nije to tako jednostavno u modernom nogometu, brojni ulazu i puno vise za jedva malo bolje rezultate.
...Život za Široki...
Ma nek igra iz Kiseljaka,iz Livna al da ga mi stvorimo.Pa eto i tog jednog jedinog po generaciji.Ja bi nasih pola izbacio,Juru i ostale da ne nabrajam koji se bore za klub kao da igraju ne znam za koga.Meni je neshvatljivo da nam kadeti idu u Split,al ako vec ide sretno ti bilo i zaboravi na Široki.Ne mogu prezaliti Kvesica i Sesara koji igraju za nase najljuce protivnike,a mislim da je uprava bila malo razumnija da su se mogli dovesti kod nas.E tu grijese da Bog sacuva.Opet, kad bi stogod osvojili i poceli igrati i boriti se kao momcad vratila bi se i publika i ne bi nikoga zanimalo jel igrač iz Grljevica,Mamica ili iz neke pripizdine.Kad se Bajkuse sjetim odmah bih potpisao da sve igrači budu sa strane kad bi se upola borili kao on i ona ekipa!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, to samo govori o ljudima i cinjenici zasto mene onaj Sjever nikad vidjeti nece. Strucnjak do nadristrucnjaka, pored propaliteta i ''moj mali'' propaliteta.
Eto cuj daj da igraju nasi, daj da igraju ovi, oni, ALI da usput imamo i rezultate (a fantazira se da bi imali, a ociti primjer ti je GOŠK sta bi bilo u tom slucaju, no dobro, ocito je do mene sto ja to ne znam i ne prepoznajem), inace nema smisla. Apsurd. I onda samo trazi se izgovor da se ne dodje na utakmicu, a vec mu igra pola momaka iz Širokog. Ali ne. Sad ne valja igra. Sad treba naci pik na jednog ili dva realno losija igraca. I onda mu jos treba naci obavezno i naravno pandan iz omladinske skole koji je ''sigurno bolji'', ali ne igra zbog MIjinih igraca.
Nije samo stvar Uprave kod tih igraca, svi ovdje kontaju da sve znaju, tko je s kim u kontaktu, sta, gdje, i da je uvijek do Uprave koja nesto sjebe. Pa ne bi da ne prate i oni situaciju i znaju tko je gdje. Nek se i pogrijesilo sa Kvesicem (za Sesara se ne slazem, on mi je uvijek bio prosjek od igraca i dosta diskutabilna osoba otkad ga znam). Ali ako je netko konkretniji ili zeli nesto drugo, drugacije uvjete, boze moj, taman kao da je jedan takav igrac na svijetu pa da se vazda pljuje kako mi to propustamo.
Ne moze se reci da se ekipa ne bori, dali su sve od sebe prosle sezone, Zeljeznicar je bio bolji i sta sad tu, treba biti dostojanstven i posteno reci porazila te bolja momcad i krenuti dalje sa radom. Kako ces drugacije... Najlakse eto sad reci nema publike jer nema ovoga ili onoga. Pa **** ti takvu publiku. Eno im liga mjesnih zajednica onda, dabogda ih nikad ja na Pecari ne vidio.
Eto cuj daj da igraju nasi, daj da igraju ovi, oni, ALI da usput imamo i rezultate (a fantazira se da bi imali, a ociti primjer ti je GOŠK sta bi bilo u tom slucaju, no dobro, ocito je do mene sto ja to ne znam i ne prepoznajem), inace nema smisla. Apsurd. I onda samo trazi se izgovor da se ne dodje na utakmicu, a vec mu igra pola momaka iz Širokog. Ali ne. Sad ne valja igra. Sad treba naci pik na jednog ili dva realno losija igraca. I onda mu jos treba naci obavezno i naravno pandan iz omladinske skole koji je ''sigurno bolji'', ali ne igra zbog MIjinih igraca.
Nije samo stvar Uprave kod tih igraca, svi ovdje kontaju da sve znaju, tko je s kim u kontaktu, sta, gdje, i da je uvijek do Uprave koja nesto sjebe. Pa ne bi da ne prate i oni situaciju i znaju tko je gdje. Nek se i pogrijesilo sa Kvesicem (za Sesara se ne slazem, on mi je uvijek bio prosjek od igraca i dosta diskutabilna osoba otkad ga znam). Ali ako je netko konkretniji ili zeli nesto drugo, drugacije uvjete, boze moj, taman kao da je jedan takav igrac na svijetu pa da se vazda pljuje kako mi to propustamo.
Ne moze se reci da se ekipa ne bori, dali su sve od sebe prosle sezone, Zeljeznicar je bio bolji i sta sad tu, treba biti dostojanstven i posteno reci porazila te bolja momcad i krenuti dalje sa radom. Kako ces drugacije... Najlakse eto sad reci nema publike jer nema ovoga ili onoga. Pa **** ti takvu publiku. Eno im liga mjesnih zajednica onda, dabogda ih nikad ja na Pecari ne vidio.
...Život za Široki...
Mi publiku odavno nemamo a tu je kriva nasa uprava koja se ne trudi ni jedan posto da privuce nekoga na Pecaru.Da rade 10 % kao HKK bilo bi puno vise publike.Naravno,kriva je i nasa igra zadnjih godina koja je bila sve samo ne lijepa.Jedina utakmica u kojoj su igrači ginuli na terenu ali bas svi do jednoga je bila u polufinalu u Vrapčićima.Kad naseg igrača guraju na Pecari,ostalih 10 to samo mirno gleda.Nema nikakva zara ni naboja.Gurni nekog iz Zelje na grbavici Beslija bi ga pojeo!!!Ne znam sto uspoređujes publiku mjesnih zajednica sa Pecarom,isti su ljudi i tamo i na Pecari.Samo sto se ta gledanost danas ne moze usporediti,al to je druga prica!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Znaci, nema rezultata nema publike? Popisam ti se ja na tu publiku, meni takvi na Pecari ne trebaju. Haj nek im je malo viceprvaci i finalisti kupa, nije kao da bi Sloboda, Celik i slicni dusu vragu prodali samo da im je blizu te razine doci u nasoj ligi.
Sad je na tapeti ta famozna borba. Taman kao da svaku utakmicu gube sa pet razlike, pa se ne trude. Nigdje veze. Izgubio si od boljeg protivnika kljucne utakmice i sta sad s tim? Jel to do voljnog momenta? Nije, postojao je, bio si losiji, nisi imao srece, i toliko o tome.
Ne usporedjujem ja nista, ti evo usporedjujes sa KK to. Cuj molim te usporedbe, jedan klub igra jedno od najkvalitetnijih natjecanja u Europi, a drugi klub igra jedno od najneatraktivnijih i najlosijih natjecanja u Europi. Pa i glup covjek moze izvuci poantu samo po tome i u vezi zara i kvalitete i bilo cega desetog.
Da ta publika malo manje zuga i gleda kako da im gospodskim guzicama bude ljepse i bolje, sve bi to puno bolje izgledalo.
Pri tome ne opravdavam Upravu u svojim potezima i nemarom u brojnim stvarima, no imaju svesrdnu pomoc najrazmazenije publike na sireg herceg-dalmatinskom podrucju.
Sad je na tapeti ta famozna borba. Taman kao da svaku utakmicu gube sa pet razlike, pa se ne trude. Nigdje veze. Izgubio si od boljeg protivnika kljucne utakmice i sta sad s tim? Jel to do voljnog momenta? Nije, postojao je, bio si losiji, nisi imao srece, i toliko o tome.
Ne usporedjujem ja nista, ti evo usporedjujes sa KK to. Cuj molim te usporedbe, jedan klub igra jedno od najkvalitetnijih natjecanja u Europi, a drugi klub igra jedno od najneatraktivnijih i najlosijih natjecanja u Europi. Pa i glup covjek moze izvuci poantu samo po tome i u vezi zara i kvalitete i bilo cega desetog.
Da ta publika malo manje zuga i gleda kako da im gospodskim guzicama bude ljepse i bolje, sve bi to puno bolje izgledalo.
Pri tome ne opravdavam Upravu u svojim potezima i nemarom u brojnim stvarima, no imaju svesrdnu pomoc najrazmazenije publike na sireg herceg-dalmatinskom podrucju.
...Život za Široki...
Irci prosli nakon produzetaka,ove moramo izbaciti
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ne znam kakva je bila ozljeda Kordica al raduje njegov povratak.Svaka pobjeda je dobra ,a od ovih smo znali i ispadati na ovom turniru.Ćorić i Bloudek daleko u najboljoj formi od svih igrača.Zna li netko sta je s ovim Landekom,koja ozljeda je u pitanju??
po sastavima u Vinjanima se vidi da su ispali: I.Džidić, Bajano i Jure iz prve postave, a upali D.Džidić, Bloudek i Zloma...
bravo za trenera!
bravo za trenera!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG