SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Jao 13 igraca proslo kroz jedan klub. Pa kod nas samo 4 igraca. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sad racunaj 16BIHfan je napisao/la:Jao 13 igraca proslo kroz jedan klub. Pa kod nas samo 4 igraca.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
slabi ste vi
Skroz slabi

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Hajde bas kada budem imao vremena odradit cu sve timove da vidim koliko je ko promjenio igraca.Edin TM87 je napisao/la:Sad racunaj 16BIHfan je napisao/la:Jao 13 igraca proslo kroz jedan klub. Pa kod nas samo 4 igraca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- haris_alibaba
- Kontakt:
svidja mi se ideja i zeljno ocekujem tvoje slobodno vrijeme123456 je napisao/la:Hajde bas kada budem imao vremena odradit cu sve timove da vidim koliko je ko promjenio igraca.Edin TM87 je napisao/la:Sad racunaj 16BIHfan je napisao/la:Jao 13 igraca proslo kroz jedan klub. Pa kod nas samo 4 igraca.
ne znam za ostale, ali da ti malo olakšam pos'o.123456 je napisao/la: Hajde bas kada budem imao vremena odradit cu sve timove da vidim koliko je ko promjenio igraca.
mi (red bavarian) igramo u istom sastavu čitavo vrijeme. ne trebam napominjati da smo od samog početka učesnici ove lige.
nego, kad će ta odluka? imam išaret da, ako dobijemo 3 boda za zelenim stolom, da nas niko neće zaustaviti do kraja sezone.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:ne znam za ostale, ali da ti malo olakšam pos'o.123456 je napisao/la: Hajde bas kada budem imao vremena odradit cu sve timove da vidim koliko je ko promjenio igraca.![]()
mi (red bavarian) igramo u istom sastavu čitavo vrijeme. ne trebam napominjati da smo od samog početka učesnici ove lige.
nego, kad će ta odluka? imam išaret da, ako dobijemo 3 boda za zelenim stolom, da nas niko neće zaustaviti do kraja sezone.
Roger Federer the greatest of all time!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vala basgeronimo je napisao/la: ne znam za ostale, ali da ti malo olakšam pos'o.![]()
Igramo od samog pocetka,u istom sastavu,osvojili 1 trofej,prosli ligu 1,2 i evo vec duze vrijeme se mucimo u 3 ligi
Volim te Celik ! ! !
Hahahahha...da ima cetvrta vi bi ste i tu sve stadione posjetiliEmir ZENICA je napisao/la:prosli ligu 1,2 i evo vec duze vrijeme se mucimo u 3 ligi![]()
Prije ste se zvali FC Bayern, mislim prvu sezonu.Emir ZENICA je napisao/la:Vala basgeronimo je napisao/la: ne znam za ostale, ali da ti malo olakšam pos'o.![]()
nego, kad će ta odluka? imam išaret da, ako dobijemo 3 boda za zelenim stolom, da nas niko neće zaustaviti do kraja sezone.![]()
Igramo od samog pocetka,u istom sastavu,osvojili 1 trofej,prosli ligu 1,2 i evo vec duze vrijeme se mucimo u 3 ligiDo tad su svi mjenjali igrace,imena klubova,dresove,grbove samo mi nismo nama je uvijek sve isto
![]()
I da,hocemo 3 boda
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma pusti Emira vidis da nepoznaje istoriju svoga kluba 
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@ BIHfan
Mozda i jesmo
Ne sjecam se hahahah
Nego,sekretaru nikad nemoj 4 ligu praviti,eto ako nam neces stimati rezultate nemoj nam ni otezavati

Mozda i jesmo
Nego,sekretaru nikad nemoj 4 ligu praviti,eto ako nam neces stimati rezultate nemoj nam ni otezavati
Volim te Celik ! ! !
Obavjestenje! 
Nakon sastanka sva tri clana saveza oko slucaja skandala FAMARO ( FAnatikos, MArsovac, RObijas88)
koji je potresao SS.ba 3. ligu odluceno je da ce se tim Backspace United kazniti i to:
- oduzimanjem pola stecenih bodova ( 14 bodova)
Posto postoji dokaz da su sva tri clana trajno banovana sa foruma a prema pravilu
radi ocuvanja kvaliteta lige savez je odlucio da Backspace United vec danas moze potraziti nove igrace.
Savez SS.ba lige:
1. @123456
2. @defender
3. @juventus 0244
ps. sredjena je lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje
Napomena svima da mogu glasati u anketi za izbor DERBI KOLA SS.ba lige
Anketu kao i vise informacija mozete vidjeti ovdje --> SportSport.ba liga novine - komentari
Nakon sastanka sva tri clana saveza oko slucaja skandala FAMARO ( FAnatikos, MArsovac, RObijas88)
- oduzimanjem pola stecenih bodova ( 14 bodova)
Posto postoji dokaz da su sva tri clana trajno banovana sa foruma a prema pravilu
Kod: Označi sve
Clan 3e.
Savez ima pravo izmjene sastava tima radi ocuvanja kvaliteta lige da ne bi jedan tim jednostavno prestao da igra to jeste da ne ostane bez igraca, pronalazit ce se zamjene igracima koji ne igraju.Savez SS.ba lige:
1. @123456
2. @defender
3. @juventus 0244
ps. sredjena je lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje
Napomena svima da mogu glasati u anketi za izbor DERBI KOLA SS.ba lige
Anketu kao i vise informacija mozete vidjeti ovdje --> SportSport.ba liga novine - komentari
- the scouser
- Kontakt:
Stevie-G je odabran kao novi član Spartansa nakon odlaska @domineysna. Molio bih da se uvrsti u tim, da bi bio u mogucnosti da tipuje ovo kolo 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ok.Ubacen.Obavjesti ga da moze tipovati.Sretno.the scouser je napisao/la:Stevie-G je odabran kao novi član Spartansa nakon odlaska @domineysna. Molio bih da se uvrsti u tim, da bi bio u mogucnosti da tipuje ovo kolo
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
zelim da predzem u drugu ekipu,ne zelim vise da igram za gromove iz milion razloga...
ako ima neka ekipa koja trazi igraca,po mogucnosti da bar igraju drugu ligu
et voljan sam preci

ako ima neka ekipa koja trazi igraca,po mogucnosti da bar igraju drugu ligu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
defender, addebisi i moja malenkost igraju na domaćem terenu danas protiv oslabljenog Red Bavariana za kojeg danas nastupa najsvjetlija nada bavarskog pogađanja rezultata, @geronimo. Ako danas ne ubilježimo 3 boda nećemo nikad!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
e jbg

Volim te Celik ! ! !
Ja da sam @geronimo ja bih te prodaoEmir ZENICA je napisao/la:e jbg![]()
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
iso po karte nisam stigao hahahahhaha
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.