KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

jose
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la jose » 18 mar 2010, 09:44

mahalac je napisao/la:Helios zijanio...vrlo cudno :ugeek:
Pa osim ovog razloga, navedenog gore, mislim da Olimpiji odgovara da Helios bude zadnji, jer time imaju jednog protivnika manje u slovenskom prvenstvu za NLB ligu naredne godine (nisam bas siguran ima li Olimpija osiguran nastup zbog ucesca u Euroligi). Isto kao i Siroki, normalno da bi oni voljeli da Bosna bude zadnja. Time bi bili gotovo sigurni ucesnik naredne godine (osim ako im Igokea ne pomrsi racune).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 mar 2010, 11:08

mahalac je napisao/la:Helios zijanio...vrlo cudno :ugeek:
ne znam sta tu ima biti cudno
You are someone else I am still right here

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 mar 2010, 13:02

Željovac je napisao/la:Mislio sam da za Muhu govoriš da ne zna lijevi dvokorak. Ili govoriš za obojicu? :D Sigurno je da više pratiš od mene i da možeš bolje vidjeti uživo. Samo mi je zapelo za oko da dosta kudiš Suada, koji je, gledajući cijelu sezonu, pa ako ne najbolji, sigurno među najboljim igračima Bosne. Osmi strijelac lige, ne troši mnogo lopti za taj učinak, uz Feliksa najbolji kradljivac lopti u ekipi i sveukupno odličan u odbrani. I gledao sam nekoliko njegovih partija kao što je ova protiv Partizana za koju kažeš da mu je najbolja u karijeri.
Ne znam kako do sada nisi skontao da na ovom forumu smijes govoriti protiv svakoga osim protiv Felixa, jer vrlo brzo ces dobiti odgovor. Savjetujem ti da izaberes nekog drugog igraca koji ti se ne svidja,onda ce biti u redu...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 mar 2010, 13:55

Denizmare je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Mislio sam da za Muhu govoriš da ne zna lijevi dvokorak. Ili govoriš za obojicu? :D Sigurno je da više pratiš od mene i da možeš bolje vidjeti uživo. Samo mi je zapelo za oko da dosta kudiš Suada, koji je, gledajući cijelu sezonu, pa ako ne najbolji, sigurno među najboljim igračima Bosne. Osmi strijelac lige, ne troši mnogo lopti za taj učinak, uz Feliksa najbolji kradljivac lopti u ekipi i sveukupno odličan u odbrani. I gledao sam nekoliko njegovih partija kao što je ova protiv Partizana za koju kažeš da mu je najbolja u karijeri.
Ne znam kako do sada nisi skontao da na ovom forumu smijes govoriti protiv svakoga osim protiv Felixa, jer vrlo brzo ces dobiti odgovor. Savjetujem ti da izaberes nekog drugog igraca koji ti se ne svidja,onda ce biti u redu...
felix je za ovu jednu sezonu (nije cak ni citava sezona) dao vise nego muhica pasalic za tri godine......ko je pogledao sinoc utakmicu sve mu je bilo jasno.....frajer se pati sa prenosom lopte, pokusava da sam sebe razigra, baca neke divljacke alley - upove.....cim je usao u 32, 33 minuti poceli smo strasno da padamo......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2010, 14:19

Postujem svacije misljenje, ali govoriti da jedan savremeni igrac ne zna lijevi dvokorak, a pritom igra u KK Bosni je apsurdno. Govorim konkretno o Suadu Sehovicu. Da li znate kakvu je povredu on imao? I zasto je zamalo prekinuo karijeru? Da li znate s koje noge je potreban odraz prilikom lijevog dvokoraka i koja noga zadnja "doskace" na zemlju?
Naravno da on zna lijevi dvokorak (koliko god mi bilo smijesno o tome pricati - to su elementarne stvari), a svaki igrac ima neku svoju "specijalku" i takodjer stvari koje ne koristi toliko cesto, sto zbog navike, sto zbog straha od povrede, sto zbog mastovitosti ili nedostatka iste.
Volim procitati konstruktivnu kritku, ali u zadnje vrijeme se rijetko javljam na ovom forumu. Svi smo mi na istoj strani, ali citajuci misljenja pojedinih simpatizera Bosne, jasno je da pored takvih i ne trebaju nam oni koji ce mrziti ovaj klub.
Sport je lijek za tijelo i duh.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 mar 2010, 14:28

storm_raider je napisao/la:Postujem svacije misljenje, ali govoriti da jedan savremeni igrac ne zna lijevi dvokorak, a pritom igra u KK Bosni je apsurdno. Govorim konkretno o Suadu Sehovicu. Da li znate kakvu je povredu on imao? I zasto je zamalo prekinuo karijeru? Da li znate s koje noge je potreban odraz prilikom lijevog dvokoraka i koja noga zadnja "doskace" na zemlju?
Naravno da on zna lijevi dvokorak (koliko god mi bilo smijesno o tome pricati - to su elementarne stvari), a svaki igrac ima neku svoju "specijalku" i takodjer stvari koje ne koriste toliko cesto, sto zbog navike, sto zbog straha od povrede, sto zbog mastovitosti ili nedostatka iste.
Volim procitati konstruktivnu kritku, ali u zadnje vrijeme se rijetko javljam na ovom forumu. Svi smo mi na istoj strani, ali citajuci misljenja pojedinih simpatizera Bosne, jasno je da pored takvih i ne trebaju nam oni koji ce mrziti ovaj klub.
ajde ovako, evo ja se javljam i tvrdim da suad sehovic ne koristi lijevi dvokorak....zasto ne koristi, da li je to povezano sa ligamentima desnog koljena ili ne ja ne znam....ali ako si sinoc gledao utakmicu na nekih sest razlike napad za bosnu, i sehovic prolazi dolazi do dragicevica ili marasa nisam siguran, lijeva strana mu otvorena a on se zabija u desno i pravi faul u napadu.....ja nikada nisam rekao niti cu reci da je seha najlosiji igrac ove bosne, ne daj Boze, to samo neznalica moze da izjavi, ali ja samo kazem da bi trebao malo vise da razmislja u igri, a ne da igra na svoju ruku.....sehi je islo odlicno spustanje i igranje 1 na 1, ali kako je vlada otisao to vidim da vrlo rijetko radi....najveci problem je to sto poslije partizana je bilo kamara ljudi koji su dosli da popljuju bosnu, a sada ih nigdje nema....ono sto je evidentno, a to je da bosna se itekako dize u formi...izgubili su tri tekme, ali igra je ta koja ohrabruje...u moraci osim one prve sezone su pucali uvijek po 15, 20 razlike...to s povredom ne pije vodu....bilo je igraca koji su imali itekako gadne povrede pa su se vracali...strah postoji to da, ali rijetko kada moze da bude odlucujuci faktor.....ali ono sto je bitno a to je da bosna ce da dobije zvezdu u subotu, kao sto sam i govorio olmpija nece pustiti heliosa i 99 posto opstajemo u ligi.....simpatizer i navijac nije isto.....mozda ovi instant navijaci, ali medju njima ja nisam sigurno ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 mar 2010, 14:35

neno#4 je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
felix je za ovu jednu sezonu (nije cak ni citava sezona) dao vise nego muhica pasalic za tri godine......ko je pogledao sinoc utakmicu sve mu je bilo jasno.....frajer se pati sa prenosom lopte, pokusava da sam sebe razigra, baca neke divljacke alley - upove.....cim je usao u 32, 33 minuti poceli smo strasno da padamo......
Vidis ,,zeljovac,, o cemu ti pricam.....

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2010, 14:41

Postujem. Ali cini mi se da si u par prethonih postova napisao da "seha ne zna lijevi dvokorak". Da ga ne koristi ili vrlo malo to je istina, ali govoriti da "ne zna" to je neozibljno. Ja sam ipak sa Suadom trenirao (iako je mladji) i znam vrlo dobro sta on zna i sta ne zna, pa ti mogu pribliziti malo i ovaj sport sa parketa, a ne samo sa tribine. Strah od povrede postoji i uvijek ce postojati, pogotovo ako povreda nije sanirana kako treba da bude. Ipak igraci znaju malo vise o samoj igri od navijaca, vjeruj mi. Navijac (kakav god da je, u to ne ulazim), ne vidi stvari koje igrac na parketu cuje i vidi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 mar 2010, 16:04

storm_raider je napisao/la:Postujem. Ali cini mi se da si u par prethonih postova napisao da "seha ne zna lijevi dvokorak". Da ga ne koristi ili vrlo malo to je istina, ali govoriti da "ne zna" to je neozibljno. Ja sam ipak sa Suadom trenirao (iako je mladji) i znam vrlo dobro sta on zna i sta ne zna, pa ti mogu pribliziti malo i ovaj sport sa parketa, a ne samo sa tribine. Strah od povrede postoji i uvijek ce postojati, pogotovo ako povreda nije sanirana kako treba da bude. Ipak igraci znaju malo vise o samoj igri od navijaca, vjeruj mi. Navijac (kakav god da je, u to ne ulazim), ne vidi stvari koje igrac na parketu cuje i vidi.
a moze i obratna situacija...navijac ili poznavalac ove igre vidi nesto sto ne vidi igrac....kao sto piksi subotic rece kada je gledao utakmicu izmedju partizana i olimpije da je vidio bruku stvari koje ne vidi sa klupe.....koja je razlika izmedju znati i ne koristiti....mozda si ti mene pogresno razumio, ali se ocigledno vidi da kod suada lijeva strana steka i to dobrano.....da nije tako imao bi kamaru manje faula u napadu i bespotrebnog zavlacenja....evo npr. ja kada dodjem kuci sa ispita znao sam taj i taj zadatak, ali dzaba mi sve to kada u pravo vrijeme nisam dokazao da znam to....isto suad, kada pogleda snimak i vidi gdje je pogrijesio mozda bi drugacije ali ne ide....u principu realno on je poslije feliksa drugi najbolji igrac bosne u ovom trenutku, ali moze on jos bolje, prvenstveno mislim na to u smislu da pogadja otvorene suteve, kojih bude dosta...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 mar 2010, 16:24

@Denzimare, ubijedi me dvije stvari.....da je muhamed pasalic dobar igrac i da feliks kojadinovic nije najbolji igrac ove sadasnje bosne....ako to uspijes da uradis, ja cu da sam sebe banujem i odem sa foruma......znaci nabroji mi 7,8 dobrih utakmica muhameda pasalica, evo da ti pomognem sa makar 13,14 poena i 4,5 asistencija i solidnom odbranom......a ja cu tebi da nabrojim minimalno 15 gdje je bio ispod svakog kriterija....nista licno ni protiv jednog ili drugog, samo nepristrasno i objektivno kosarkaskim argumentima.....

Ostalo je samo ime.....

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 18 mar 2010, 16:35

Oće li vam pustiti zvezda utakmicu , jel se priča išta?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 mar 2010, 16:56

neno#4 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Postujem. Ali cini mi se da si u par prethonih postova napisao da "seha ne zna lijevi dvokorak". Da ga ne koristi ili vrlo malo to je istina, ali govoriti da "ne zna" to je neozibljno. Ja sam ipak sa Suadom trenirao (iako je mladji) i znam vrlo dobro sta on zna i sta ne zna, pa ti mogu pribliziti malo i ovaj sport sa parketa, a ne samo sa tribine. Strah od povrede postoji i uvijek ce postojati, pogotovo ako povreda nije sanirana kako treba da bude. Ipak igraci znaju malo vise o samoj igri od navijaca, vjeruj mi. Navijac (kakav god da je, u to ne ulazim), ne vidi stvari koje igrac na parketu cuje i vidi.
a moze i obratna situacija...navijac ili poznavalac ove igre vidi nesto sto ne vidi igrac....kao sto piksi subotic rece kada je gledao utakmicu izmedju partizana i olimpije da je vidio bruku stvari koje ne vidi sa klupe.....koja je razlika izmedju znati i ne koristiti....mozda si ti mene pogresno razumio, ali se ocigledno vidi da kod suada lijeva strana steka i to dobrano.....da nije tako imao bi kamaru manje faula u napadu i bespotrebnog zavlacenja....evo npr. ja kada dodjem kuci sa ispita znao sam taj i taj zadatak, ali dzaba mi sve to kada u pravo vrijeme nisam dokazao da znam to....isto suad, kada pogleda snimak i vidi gdje je pogrijesio mozda bi drugacije ali ne ide....u principu realno on je poslije feliksa drugi najbolji igrac bosne u ovom trenutku, ali moze on jos bolje, prvenstveno mislim na to u smislu da pogadja otvorene suteve, kojih bude dosta...
Ako ti svoje kosarkasko znanje poredis sa Slobodanovim to je vec druga stvar. Opet ja koji malo bolje poznajem kosarku od obicnog navijaca koji izadje i suta ispred kuce ili zgrade sa drustvom, posmatram malo drugacije stvari.
Suadovo kosarkasko znanje ili neznanje moze kvalitetno kvalifikovati samo trener ili neko ko se bavi ili bavio kosarkom, svakako ne laik. Samo zato mi je neozbiljno zvucalo da "ne zna lijevi dvokorak". Vjeruj mi da ne bi bio tu gdje jeste da je tako. Kako god, bitno je da ove godine ostanemo u NLB ligi i da osvojimo domace prvenstvo, a svako ima svoje misljenje i do toga treba drzati. :)
Sto se Pasalica tice, on je u Bosni samo zbog te funkcije igraca sa klupe. Moze uci i pogoditi par trica svakako.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 18 mar 2010, 16:56

šampioni je napisao/la:Oće li vam pustiti zvezda utakmicu , jel se priča išta?
S obzirom na stanje koji je trenutno u Zvezdi... može ovo Bosna dobiti.Zvezda je izgubila i teoretske šanse za plasman u evropu jer je Cedevita pobjedila Partizan
"Indija,Pakistan..."

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 18 mar 2010, 21:40

soba 39 je napisao/la:
šampioni je napisao/la:Oće li vam pustiti zvezda utakmicu , jel se priča išta?
S obzirom na stanje koji je trenutno u Zvezdi... može ovo Bosna dobiti.Zvezda je izgubila i teoretske šanse za plasman u evropu jer je Cedevita pobjedila Partizan
Prvo se pricalo da ce nas FMP pustiti,pa se pricalo da ce nas Partizan pustit,e ako nas i Zvezda pusti ko ovi nejb.... smo.Realno mislim da ih mozemo dobiti bez pustanja ;)

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 19 mar 2010, 11:07

Zvezdu ce sutra biti teze uzeti i od Partizana i Buducnosti da ne govorim od FMP-a... nicemu se drugom i ne nadam osim zijanu...sto nam i pase.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 mar 2010, 13:38

Bosna ako i osigura opstanak u NLB ligi,to nam nista ne znaci,jer sa ovim igracima ne mozemo ni do finala u domacoj ligi..Naravno nasi grobari u upravi ce i dalje nastaviti sa svojom morbidnom filozofijom unistavanja kluba,Siroki je apsolutno favorit lige 6,dok je Igokea ukoliko se uspije uigrati rame uz rame Sirokom,Sloboda i Bosna ce se boriti za 3 i 4 mjesto..to bi za nasu Bosnu bio i uspjeh,obzirom da od naredne sezone vjerovatno kao klub necemo ni postojati,naravno ukoliko grobari iz uprave ne odu ne samo iz ovog kluba nego i iz grada Sarajeva! Igrati domacu ligu bez pojacanja,,neprocjenjivo iskustvo i izazov za amatere u upravi,fuj!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 mar 2010, 14:56

neno#4 je napisao/la:@Denzimare, ubijedi me dvije stvari.....da je muhamed pasalic dobar igrac i da feliks kojadinovic nije najbolji igrac ove sadasnje bosne....ako to uspijes da uradis, ja cu da sam sebe banujem i odem sa foruma......znaci nabroji mi 7,8 dobrih utakmica muhameda pasalica, evo da ti pomognem sa makar 13,14 poena i 4,5 asistencija i solidnom odbranom......a ja cu tebi da nabrojim minimalno 15 gdje je bio ispod svakog kriterija....nista licno ni protiv jednog ili drugog, samo nepristrasno i objektivno kosarkaskim argumentima.....
Muha nije klasa,definitivno,drugo da bi bio dobar ili los moras da igras,a on igra zadnjih 10 utakmica(sa minutazom),sa 22-23 god si ili igrac ili letis,a u Bosni dobijes prvu priliku sa 23 god.tako da o njemu nema se puno reci. Ista je stvar sa Bozom i sa dr., a tako ce biti i sa Klincem i sa Buzom,Camdjicem i dr. Niko nije rekao da je Felix los,ali se i zaboravljaju njegove izgubljene lopte po pravilu pred kraj tekme kad obicno i gubimo,kako,zasto vec je dr stvar. Govoriti za Sehu sto ti stalno potenciras je van pameti,ko nikad nije gledao tekmu imao bi utisak da je odron od igraca,a felix lbj. Ako neko spomene Felixa ti ko duh odmah letis da odgovaras,razuvjeravas saljes statistiku. Ako ce nam on biti perspektiva onda smo donji. Meni smeta sto nikad ne dajemo podrsku nasim mladim igracima kojima bi to puno znacilo,ne ,mi se prema njima najgore odnosimo. Para nema i nece ih biti za extra pojacanja,tako da nam ostaje da isforsiramo mlade igrace ako mislimo nesto u buducnosti. Bejli tito,ovaj tito,pa ti ga suknu na kraju.
Treca stvar potenciranje sminkera i pravih navijaca. Ja ne znam ko su pravi,jer se ne navija odavno,a i ne aplaudira,sto je najblazi vid navijanja. Tako da bih licno volio 5000 gledalaca na tekmi(sminkera i ,,navijaca,,) nego 150 ,,navijaca,,.
Nemoj nesto zamjeriti,postujem tvoje misljenje,ali i ti mporas postovati tudje. Sve u nadi da ce nase supljiranje promjeniti nesto nabolje...........

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 mar 2010, 16:29

Denizmare je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@Denzimare, ubijedi me dvije stvari.....da je muhamed pasalic dobar igrac i da feliks kojadinovic nije najbolji igrac ove sadasnje bosne....ako to uspijes da uradis, ja cu da sam sebe banujem i odem sa foruma......znaci nabroji mi 7,8 dobrih utakmica muhameda pasalica, evo da ti pomognem sa makar 13,14 poena i 4,5 asistencija i solidnom odbranom......a ja cu tebi da nabrojim minimalno 15 gdje je bio ispod svakog kriterija....nista licno ni protiv jednog ili drugog, samo nepristrasno i objektivno kosarkaskim argumentima.....
Muha nije klasa,definitivno,drugo da bi bio dobar ili los moras da igras,a on igra zadnjih 10 utakmica(sa minutazom),sa 22-23 god si ili igrac ili letis,a u Bosni dobijes prvu priliku sa 23 god.tako da o njemu nema se puno reci. Ista je stvar sa Bozom i sa dr., a tako ce biti i sa Klincem i sa Buzom,Camdjicem i dr. Niko nije rekao da je Felix los,ali se i zaboravljaju njegove izgubljene lopte po pravilu pred kraj tekme kad obicno i gubimo,kako,zasto vec je dr stvar. Govoriti za Sehu sto ti stalno potenciras je van pameti,ko nikad nije gledao tekmu imao bi utisak da je odron od igraca,a felix lbj. Ako neko spomene Felixa ti ko duh odmah letis da odgovaras,razuvjeravas saljes statistiku. Ako ce nam on biti perspektiva onda smo donji. Meni smeta sto nikad ne dajemo podrsku nasim mladim igracima kojima bi to puno znacilo,ne ,mi se prema njima najgore odnosimo. Para nema i nece ih biti za extra pojacanja,tako da nam ostaje da isforsiramo mlade igrace ako mislimo nesto u buducnosti. Bejli tito,ovaj tito,pa ti ga suknu na kraju.
Treca stvar potenciranje sminkera i pravih navijaca. Ja ne znam ko su pravi,jer se ne navija odavno,a i ne aplaudira,sto je najblazi vid navijanja. Tako da bih licno volio 5000 gledalaca na tekmi(sminkera i ,,navijaca,,) nego 150 ,,navijaca,,.
Nemoj nesto zamjeriti,postujem tvoje misljenje,ali i ti mporas postovati tudje. Sve u nadi da ce nase supljiranje promjeniti nesto nabolje...........
dobro idemo redom....ako je iko dobio sansu u prvom timu od mladih igraca to je muhamed pasalic.....od nasih igraca ja govorim.....pa on je uvijek dobijao u prosjeku nekih 10 - 15 minuta.....za te minute se itekako moze puno pokazati jer se plus nista ne ocekuje od njega....to da je on dobio prvu sansu sa 23 godine nije apsolutno tacno.....evo samo pomenimo utakmicu sa buducnosti prosle godine, covjek dobije sansu i znaci starta u petorci za dvije minute izgubi tri lopte.....to ti je samo jedan primjer....da li si mozda gledao klinca????pa on ni novom gradu ne moze da zabije par poena, eto dokle smo dosli.....ja bih bio najsretniji kada bi bosna imala 12 svojih igraca, ali nazalost nema i nece ih sa ovakvom politikom nikada da ima....ja ne znam ko ne bi volio da gleda aldina umjesto baje???drugo, ja cu feliksu sve lopte da oprostim kada se digne u kljucnim trenucima kao protiv zadra i stavi tricu, ili kao protiv olimpije prodorima rijesi utakmicu....jer u principu glavni igrac to i radi.....nemoj sad nesto da mislis da ja gotivim feliksa ili ovog ili onog, ja kazem da je feliks najkompletniji igrac ove sadasnje bosne i da se covjek stvrno bori i gine za pobjedu..... za navijace, ja sam samo to spomenuo jer otprilike znam gro, vecinu nekih ljudi koji dolaze na tekmu zadnjih 4-5 godina kako se bosna vratila.....ja postujem svacije misljenje koje ima argumente, a ti ih meni za muhameda pasalica nisi predocio....nema razloga da se svadjamo komuniciramo normalno, ali daj mi argumente....ja nikada necu da kazem da je seha los igrac, uzasan, nadji mi to gdje sam rekao....ja samo kazem da mora da ispravi jos neke stvari da bi igrao u nekoj solidnoj ekipi.....ovakva bosna kakva jest, nedefinisanog nacina rada, uvijek ubleha neki mladi nesto, a na kraju nista jednostavno nema buducnosti, i vrlo brzo joj se nazalost blizi kraj.....

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 mar 2010, 19:50

Sutra besplatan ulaz na utakmicu protiv Zvezde! napokon jedan dobar i logican potez uprave... Zvezda je puno slabija od Partizana i uz ozbiljan pristup mozemo dobiti,pa u domacoj ligi neka nam je Bog na pomoci..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 mar 2010, 19:51

Za Muhu ok slazem se,ali otjeraj ga majku mu ili mu daj priliku sa 18-19 da igra nikad ne znas na sta ce izaci,ja sam samo rekao da nasi igraci sa 23 dobiju minutazu i sta ces ocekivati. Ne znam kakav je Klinac ili Camdjic,ali ako bude po starom znacemo tek za 5 godina.
Pa hebote mi se borima za predzadnje mjesto,sta smo sebi dozvolili. Neka Ceda,helios,krka kozmetika,radnicki i druge smijesne ekipe su daleko ispred nas. Iskreno ne znam da li bih volio da se izvucemo protiv zvijezde ili ne,jer sve je to produzavanje agonije cini mi se.
Po meni jedino kvalitetan rad sa mladima je nasa perspektiva. Zadnja generacija pred rat Neno,Firke,Sejo,Avdic,Mario sve domaci igraci pojacani sa 1-2 sa strane. Znaci nikad nije bilo kupovanje 10 igraca u toku sezone ko sad......

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.