Ma ima i previse..samo da izdrze ovaj hebeni period....Sto se mene tice, ja ovo ne mogu brate..i neki dan sam bio, meni se cini protiv Capljine, a i ovde sam bio, ali brate i sad me boli i glava a i kroz usi mi zuji..mala ova dvorana u pm....a oni se na gase...apple je napisao/la:Da ima damara u maloj raji, ima.![]()
[youtube][/youtube]
Sto se tice navijanja, nista novo.....Najjaca navijacka skupina u BiH, po svemu, odgojena, sve dobre stvari prenesene, a sve lose ostavljene...Respekt u svakom slucaju...
A to moramo reci, mada u ovakvoj situaciji je to i tesko, za mlade igrace Veleza koji su odigrali jos jednu odlicnu uzastopnu partiju na strani....Poslije kriminalnog poraza od Slobode, opet su selj.acki pokradeni u Lukavici...
Aca je u vatru ubacio jos jednog Rodjenog, Brkovica, koji se pokazao da moze i da zasluzuje mjesto u timi...
U ovom sivilu, ipak idemo dalje, pravimo ekipu, a ostalo je samo do nas...Prikljucimo se, svako na svoj nacin...I ovakvi smo bolji od pola Premier lige, a zamislimo sta mozemo da je situacija bolja...
Aca, bravo
Necu da pozivam RA protiv Sarajeva, postujem njihovu odluku, ali hocu ostale, jer moramo ovoj djeci pomoci da dodju do mozda i presudnih bodova i morala za ovu sezonu....