Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la harishp » 23 apr 2015, 23:11

Burundi Hasmik Ljudozder :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 23 apr 2015, 23:56

Hare, sjecas li se :guz: :lol:
admin je napisao/la:Hej geodeti...

produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp
DD

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 apr 2015, 01:16

harishp je napisao/la:Burundi Hasmik Ljudozder :mrgreen:
Da se citke :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 26 apr 2015, 06:38

Idiot - prekriziti sa spiska. Umjesto da grize i cuti, realno je u ovom stanju sa srednjim igracima bio blizu da se ozbiljno racuna na njega, on se kao fol svadja sa sudijama, novinarima i suigracima po hrvatskim zabitima.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 apr 2015, 12:06

nelos je igrac sa solidnom tehnikom i pregledom igre sa par bljeskova u igri tipa nekih solo prodora, asistencija i eurogolova. dakle, ako bi se secirali njegovi nastupi u hajduku prosle sezone (kada je bio jedan od najboljih) i u reprezentaciji dosli bi do zakljucka da je to bio jedan sasvim solidan ucinak i da niti jednom nije podbacio ili razocarao kao sto su mnogi prije njega. eh sad, ne dijelim raju u torove prema selektorima koje su podrzavali niti sam tu da branim jedno a pljujem drugo, ali ovo kako trenutno igra tj igra koju pruza i stav koji ima nakon propalog transfera je realno gledano jako lose i svakako nije vrijedno mesinog poziva ako se mene pita.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 26 apr 2015, 18:37

Evil Genius II je napisao/la:nelos je igrac sa solidnom tehnikom i pregledom igre sa par bljeskova u igri tipa nekih solo prodora, asistencija i eurogolova. dakle, ako bi se secirali njegovi nastupi u hajduku prosle sezone (kada je bio jedan od najboljih) i u reprezentaciji dosli bi do zakljucka da je to bio jedan sasvim solidan ucinak i da niti jednom nije podbacio ili razocarao kao sto su mnogi prije njega. eh sad, ne dijelim raju u torove prema selektorima koje su podrzavali niti sam tu da branim jedno a pljujem drugo, ali ovo kako trenutno igra tj igra koju pruza i stav koji ima nakon propalog transfera je realno gledano jako lose i svakako nije vrijedno mesinog poziva ako se mene pita.
Svaka je na mjestu, reprezentacija je iznad svih igraca i selektora, a ovakav Tino ne moze biti od koristi, pa cak niti u situaciji kada imamo problema sa igracima na njegovoj poziciji. Sva srece pa neki igraci dobijaju vise minuta i bolje igraju tako da cemo koliko toliko biti pokriveni.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 apr 2015, 18:40

Hm, mozda su njegove lose igre plod namjere, kako bi oborio cijenu na onu dostupnu europskim velikanima, poput Intera npr :angel:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 apr 2015, 10:40

Feridagic je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:nelos je igrac sa solidnom tehnikom i pregledom igre sa par bljeskova u igri tipa nekih solo prodora, asistencija i eurogolova. dakle, ako bi se secirali njegovi nastupi u hajduku prosle sezone (kada je bio jedan od najboljih) i u reprezentaciji dosli bi do zakljucka da je to bio jedan sasvim solidan ucinak i da niti jednom nije podbacio ili razocarao kao sto su mnogi prije njega. eh sad, ne dijelim raju u torove prema selektorima koje su podrzavali niti sam tu da branim jedno a pljujem drugo, ali ovo kako trenutno igra tj igra koju pruza i stav koji ima nakon propalog transfera je realno gledano jako lose i svakako nije vrijedno mesinog poziva ako se mene pita.
Svaka je na mjestu, reprezentacija je iznad svih igraca i selektora, a ovakav Tino ne moze biti od koristi, pa cak niti u situaciji kada imamo problema sa igracima na njegovoj poziciji. Sva srece pa neki igraci dobijaju vise minuta i bolje igraju tako da cemo koliko toliko biti pokriveni.
Slazem se sa navedenim. I vise od pada forme me razocaralo njegovo ponasanje. Trenutno nema sta traziti u repki osim negdje na klupi. I Vrancic a pogotovu Milicevic igraju puno bolje od njega. Steta sto je uradio od sebe tokom drugog dijela prvenstva. Da sam na Mesinom mjestu stavio bi ga na hladjenje.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 apr 2015, 11:32

Čuj sam uradio. Uradio mu striko, tata i Germania. Selili ga u Celzi, Arsenal, završili Inter a odbili Sevilju i Bordo, a vamo Vinogradar čeka. Niti jedan mladi igrač to ne može podnijeti. Sada pare uložiti u psihologa da dečko ne potone skroz.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 27 apr 2015, 11:56

Čuj sam uradio. Uradio mu striko, tata i Germania. Selili ga u Celzi, Arsenal, završili Inter a odbili Sevilju i Bordo, a vamo Vinogradar čeka. Niti jedan mladi igrač to ne može podnijeti. Sada pare uložiti u psihologa da dečko ne potone skroz.
Tako je, pored ovakvih prijatelja Tini neprijatelji nisu ni potrebni. Ljudi su mu napravili medvjeđu uslugu sa onom medijskom ofanzivom u januaru. Bilo mi ga je žao, sigurno mu nije bilo lako. Ali sad vidim kako i on površno razmišlja i koliki ego ima, pa je čovjek to karikiranje sa transferima prihvatio kao istinu, da je novi Zidan i slične gluposti. S obzirom da se na proljeće ponaša kako se ponaša, bolje nije ni zaslužio

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 apr 2015, 13:36

:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rios

Post Postao/la Rios » 27 apr 2015, 14:33

Da,slazem se s tobom Evile.Tino je kad god je dobio sansu davao maksimum,nije imao nekih katastrofalnih izdanja,eh da li je to dovoljno svako od nas ima neki svoj stav.Meni licno nikad to nije bilo dovoljno za startnih 11. No sta je bilo bilo je,Tino je trenutno u losoj formi,klub mu igra jako lose i, kao sto i ti rece, poziv za njega bi trebao izostati.
Dodao bih jos samo da on mora racunati na dvije stvari. Prva je da su Pjanic i Besic jako blizu s godinama njemu i tesko ce mu biti izboriti se za neku vazniju ulogu pored njih. I druga da iz mladjih selekcija dolaze perspektivni veznjaci ( Gojak,Radovac,Hadziahmetovic,Cimirot,itd. ) koji bi ga mogli istisunuti iz kadra u buducnosti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 apr 2015, 15:48

Evo post od 3. Februara. Dogadja se bas sto sam rekao.
bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Evo jos jednom, dakle Stilic je igrac koji je najvise prizivan od potencijalnih igraca. Na kraju ga trazi Videoton, prije toga ga uzese Karpaty, Gaziantep i Wisla. Prema misljenju vecine klub odredjuje igraca tako da ja uvijek spomenem Stilica u takvim situacijama. Tino je mozda mogao u prvi tim Standarda mi to ne znamo ali sigurno nije mogao imati garantovanu ni minutu i napravio je odlican potez dosavsi u Hajduk. Izabran je u tim prvog dijela HNL-a i pruza odlicne partije. Na to se zmiri i glavni je fazon sprdati se jer on nije uspio otici u te velikane. I da dodam, pogledaj Lechovu zlatnu generaciju i koji jedino bitniji igrac nije nista napravio. Time govorim da je on imao svoju sansu nekad davno u Tinovim godinama da ode i bez repke medjutim nije.
Semir je igrac koji je prosao Zeljinu skolu i BH uslove, kao takav napravio neku karijeru gdje je vrhunac dozivio u Poljskoj. Tada su igrali grupu lige uefe as Macester Citijem i CSKA Moskva gdje je Stila bio jedan od boljih igraca. Proglasen najboljim igracem Poljske tada je imao ponude koje je zasluzio svojim radom i trudom i prikazanom na terenu, ali Lech ga nije prodao na vrijeme i kolo srece se okrenulo.
U svojoj top formi nije dobivao poziv u repku, kasnije 2011 u tekmi protiv Bjelorusa ulazi prije Misketa i igra pristojnu tekmu. Nakon toga nije dobio sansu da se pokaze.
Sa druge strane imas igraca koji je mlade repke proveo u dresu Belgije (Zasto mu nikad nije padalo na um da zaigra za BiH?) koji je ponikao u skoli Standarda iz Lijeza odakle je protjeran toliko da nije mogao naci slabiji klub u Belgiji, prva ili druga liga, vec je otisao u Hajduk gdje prvi put NIJE prosao probu i vratio se pokunjenog repa u Lijez.
Istovremeno, Avdija Vrsajevic prvotimac hajduka, krilo po skoli i vokaciji dobija poziv u repku na mjesto rezernog desnog beka Mujdze, a Tino ide na drugu probu na kojoj prolazi.
Na pocetku je u Hajduku bilo lose, da bi proljece 2013 godine odigrao pristojno i izborio se za status prvotimca i nosioca ekipe.
Dakle poredis igraca koji je iz BH blata dosao do toga da zabija Mancester Citiju i CSKA Moskvi i igraca koji je iz EU uslova preko druge probao dosao u majstore sa mora koji ne pamte losiju generaciju igraca (trenutno se bore za status treceg kluba u susjedstvu).
Sada ne mozemo pricati sta bi bilo kad bi bilo, ali se treba zamisliti da je Stila dobio sansu da mijenja Misketa u repki kada je bio u top formi, a to je prelaz od Cire do Papeta i kada je imao godina kao Tino sada.
I vrapcu na grani je jasno da Tino nema mjesta u 11 repke sto je i dokazao jer fizicki moze izdrzati poluvrijeme, jako spor igrac koji carini loptu, igra staromodni fudbal, sa potezom viska svaki put, ali ga je visa sila ondosno stric napravio prvotimcem repke koja je igrala na SP.
U njegovu prodaju i u marketing su ulozeni milioni, puno je tu ljudi koji trebaju biti dobri od tog transfera i zbog toga se cijena puse da bi se vukovi namirili a niko ne misli na buducnost igraca koji bi u Interu truhnuo jer ovakav nema kvalitet da tamo igra.
Sada kada nije nigdje otisao nek mu je Bog na pomoci, mora pokazati da je psihicki jak i da ova seljakanja svaki dan nisu ostavila posljedice na njega (sto je veoma tesko i snaznijim mentalnim sklopovima od Tine to nije uspjevalo).

Usporedba sa Stilom je bespotrebna, obojica se trebaju boriti za mjesto na sirem spisku, ali licno mislim da je Semir odigrao bolju jesen od Tine, sta ce biti na proljece neka odluci Mesa.
Ismijavanje na forumu ste izazvali vi koji ste dijelili pljuske i stavljali aparate za svako forsiranje za malog.
Od Tine se napravilo to da se sve lose u repki vezuje za njegov nastup i na tu prokletu tekmu sa Egiptom, a to treba zahvaliti svom strikanu koji mu je uradio medvjedju uslugu. Tako da sada lijepo kusaju ono sto su napravili.
A valjda ce onaj ex skontati da poslovica ispeci pa reci ima nekog smisla, sada se po ko zna koji put sprdaju i sa njim i njegovom inteligencijom i karakterom i izgledom.
Ne moze Pariz ni za stoljeca istjerati onaj bosanski tvrdoglavluk iz njegove glave.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 28 apr 2015, 00:11

bhsport je napisao/la:Evo post od 3. Februara. Dogadja se bas sto sam rekao.
bhsport je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Evo jos jednom, dakle Stilic je igrac koji je najvise prizivan od potencijalnih igraca. Na kraju ga trazi Videoton, prije toga ga uzese Karpaty, Gaziantep i Wisla. Prema misljenju vecine klub odredjuje igraca tako da ja uvijek spomenem Stilica u takvim situacijama. Tino je mozda mogao u prvi tim Standarda mi to ne znamo ali sigurno nije mogao imati garantovanu ni minutu i napravio je odlican potez dosavsi u Hajduk. Izabran je u tim prvog dijela HNL-a i pruza odlicne partije. Na to se zmiri i glavni je fazon sprdati se jer on nije uspio otici u te velikane. I da dodam, pogledaj Lechovu zlatnu generaciju i koji jedino bitniji igrac nije nista napravio. Time govorim da je on imao svoju sansu nekad davno u Tinovim godinama da ode i bez repke medjutim nije.
Semir je igrac koji je prosao Zeljinu skolu i BH uslove, kao takav napravio neku karijeru gdje je vrhunac dozivio u Poljskoj. Tada su igrali grupu lige uefe as Macester Citijem i CSKA Moskva gdje je Stila bio jedan od boljih igraca. Proglasen najboljim igracem Poljske tada je imao ponude koje je zasluzio svojim radom i trudom i prikazanom na terenu, ali Lech ga nije prodao na vrijeme i kolo srece se okrenulo.
U svojoj top formi nije dobivao poziv u repku, kasnije 2011 u tekmi protiv Bjelorusa ulazi prije Misketa i igra pristojnu tekmu. Nakon toga nije dobio sansu da se pokaze.
Sa druge strane imas igraca koji je mlade repke proveo u dresu Belgije (Zasto mu nikad nije padalo na um da zaigra za BiH?) koji je ponikao u skoli Standarda iz Lijeza odakle je protjeran toliko da nije mogao naci slabiji klub u Belgiji, prva ili druga liga, vec je otisao u Hajduk gdje prvi put NIJE prosao probu i vratio se pokunjenog repa u Lijez.
Istovremeno, Avdija Vrsajevic prvotimac hajduka, krilo po skoli i vokaciji dobija poziv u repku na mjesto rezernog desnog beka Mujdze, a Tino ide na drugu probu na kojoj prolazi.
Na pocetku je u Hajduku bilo lose, da bi proljece 2013 godine odigrao pristojno i izborio se za status prvotimca i nosioca ekipe.
Dakle poredis igraca koji je iz BH blata dosao do toga da zabija Mancester Citiju i CSKA Moskvi i igraca koji je iz EU uslova preko druge probao dosao u majstore sa mora koji ne pamte losiju generaciju igraca (trenutno se bore za status treceg kluba u susjedstvu).
Sada ne mozemo pricati sta bi bilo kad bi bilo, ali se treba zamisliti da je Stila dobio sansu da mijenja Misketa u repki kada je bio u top formi, a to je prelaz od Cire do Papeta i kada je imao godina kao Tino sada.
I vrapcu na grani je jasno da Tino nema mjesta u 11 repke sto je i dokazao jer fizicki moze izdrzati poluvrijeme, jako spor igrac koji carini loptu, igra staromodni fudbal, sa potezom viska svaki put, ali ga je visa sila ondosno stric napravio prvotimcem repke koja je igrala na SP.
U njegovu prodaju i u marketing su ulozeni milioni, puno je tu ljudi koji trebaju biti dobri od tog transfera i zbog toga se cijena puse da bi se vukovi namirili a niko ne misli na buducnost igraca koji bi u Interu truhnuo jer ovakav nema kvalitet da tamo igra.
Sada kada nije nigdje otisao nek mu je Bog na pomoci, mora pokazati da je psihicki jak i da ova seljakanja svaki dan nisu ostavila posljedice na njega (sto je veoma tesko i snaznijim mentalnim sklopovima od Tine to nije uspjevalo).

Usporedba sa Stilom je bespotrebna, obojica se trebaju boriti za mjesto na sirem spisku, ali licno mislim da je Semir odigrao bolju jesen od Tine, sta ce biti na proljece neka odluci Mesa.
Ismijavanje na forumu ste izazvali vi koji ste dijelili pljuske i stavljali aparate za svako forsiranje za malog.
Od Tine se napravilo to da se sve lose u repki vezuje za njegov nastup i na tu prokletu tekmu sa Egiptom, a to treba zahvaliti svom strikanu koji mu je uradio medvjedju uslugu. Tako da sada lijepo kusaju ono sto su napravili.
A valjda ce onaj ex skontati da poslovica ispeci pa reci ima nekog smisla, sada se po ko zna koji put sprdaju i sa njim i njegovom inteligencijom i karakterom i izgledom.
Ne moze Pariz ni za stoljeca istjerati onaj bosanski tvrdoglavluk iz njegove glave.
Tino je i ovakav bolji od Stilica i sigurno je da moze napraviti transfer u Poljsku koja je slabija od Hrvatske lige, ali onda bi to bilo sa konja na magarca. Ako iz ovoga izvuce pouku moze se vratiti, inace ce propasti kao i Stilic. Sve u svemu za sledece okupljanje bez Tina!
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 apr 2015, 17:57

Hajd to da je bolji od Stilica i moze proci, ali po cemu je to poljska liga slabija od hrvatske?

I na kraju, ni jedan nisu za reprezentacije.
Celik!3,2,2.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2015, 20:53

Napokon odlicna utakmica i da Tino nesto i odigra. Prvih 45 minuta protiv Lokomotive odlican. Kako izvoza par puta ove iz Lokomotive jos im se vrti u glavi. Samoozljedjuju se u pokusajima da ga zaustave. Nadam se da ce nastaviti ovako i u drugom poluvremenu.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 apr 2015, 21:01

dubrovnik je napisao/la:Napokon odlicna utakmica i da Tino nesto i odigra. Prvih 45 minuta protiv Lokomotive odlican. Kako izvoza par puta ove iz Lokomotive jos im se vrti u glavi. Samoozljedjuju se u pokusajima da ga zaustave. Nadam se da ce nastaviti ovako i u drugom poluvremenu.
Transfer u Watford je vec osiguran :kafa:

Dogodine EPL :bih: :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

NapolitanoSSC
Kontakt:

Post Postao/la NapolitanoSSC » 29 apr 2015, 23:46

Valjda ga zele neke agencije da kupe zapravo bi odkupili 50 % Tina Svena Susica pise da nude 3.5 mill dollara pa da igra u meksickoj ligi imali istine u ovome sto citam na dalmaciji :?:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 30 apr 2015, 01:25

dubrovnik je napisao/la:Napokon odlicna utakmica i da Tino nesto i odigra. Prvih 45 minuta protiv Lokomotive odlican. Kako izvoza par puta ove iz Lokomotive jos im se vrti u glavi. Samoozljedjuju se u pokusajima da ga zaustave. Nadam se da ce nastaviti ovako i u drugom poluvremenu.
Dobro je ne govori rezultat, evo uskoro pocinje snimak...Mislim da mu jedna utakmica nece mnogo pomoce, trebace malo vise da pojede sva g.... koja je iz..... sto reko onaj cosavi vojvoda, y... m.... svooooju!
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 apr 2015, 01:34

Nemoj ni pokusavati prijatelju. Vidis ovog ispod sebe, znas koliko je sati. :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.