Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 18:05

Seaman je napisao/la:po vojaeroljupcima i voajeru je bolje plaćati 2 igrača zajedno preko 350 tisućica tjedno nego jednu pravu klasu samu 350 tisu koja će biti prevaga na terenu,za razliku dva parazita koja će sisati lovicu praktički do kraja karijere i neće dati 70% ove klase :rol: armenac navodno hoće 200 tjedno,a ovaj gabonac će biti isto između 150 i 200 tis tjedno :rol: čak da budu oba dvojica po 175,znači zajedno 350 tis :rol: po vojaeroljupcima je bolja opcija plaćati više prosjeka nego jednu pravu klasu 2 plaće ovih prevaranata,i klub je pun takvih igrača koji nigdje nebi dobili plaće blizu ovih koji imaju u prćiji,ili je bolje imati jednog griezmanna u napadu i dat mu 300 tis tjedno nego kokošara i crnog mačka koji nema snage za 90 minuta u engleskoj ligi jer ne igra protiv obrambenih retosa u francuskoj ligi gdje je kvazi dominirao

Arsenal have abandoned their pursuit of Malcom after several meetings were held. The 20-year-old was deemed 'too inexperienced'. [@bbcsport_david] #afc

rađe bi gledao njega nego ona dva levata :kafa:

Adebayor on managers being 'fake': "As an example, I had a meeting with Wenger when he told me I had to leave because he didn't see my future anymore in Arsenal. I didn't have any other choice than joining Man City."

Adebayor on Wenger: "The next day when I joined Man City I saw him doing a press conference saying that I wanted to leave because the money was big and since that day that is where the hate for Arsenal came from."

:rol:
Ma to je i glavna poenta, Arsenal nema nikakvu strategiju, Arsenalova pojacanja (cak i ona dobra) nisu plod niakkve strategije i plana vec PR potezi za zamazivanje ociju navijaca. Katastrofalna politika od prije koja se i dalje nastavlja, top igraci bjeze glavom bez obzira a Arsenal odgovara tako sto ce na dvojicu klasnih koji odu dovesti 4-5 polovnjaka. To je taj rezon, ode svjetska klasa RVP ti umjesto da kesiras jednu klasnu zamjenu dovedes raspalog Podolskog i Girouda koji zajedno kostaju ko jedan top napadac i imaju vecu platu nego sto bi imao jedan top napadac da je dosao ko zamjena.

Sto se tice Adebayora prije bi vjerovao njemu nego dokazanom lazovu Arsenu Wengeru koji je milion puta lagao navijace i dan danas to radi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2018, 18:07

Pa koja je to transfer strategija u Uniteda osim te što imaju milione na bacanje pa im se i promašaji ne odbiju o glavu za razliku od Arsenala ?

Koliko su love potrošili od odlaska Fergusona a najveci domet im osvajanje Evropa lige ?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 18:09

topnik1 je napisao/la:
japa je napisao/la:Znaci vojaroljupcima je to sto je Miktarijan promasen transfer dokaz da ce Alexis Uniteda skupo kostati :clap: :clap: :clap:

Osobi sa IQ sobne temperature objasnis da je Alexis Uniteda dosao skoro besplatno, on to pretvori u pricu o isplativosti Mikhtariyana :lol: :lol:

Mislim zar je to toliko visoka matematika za shvatiti da ako igraca kojeg si prosle sezone doveo i koji je bio promasaj ove godine zamjenis trejdom za igraca svjetske klase to znaci da ti je na kraju taj promasen transfer za nesto i posluzio. To je isto ko kad bi Arsenal napravio trejd sa Realom Xhaka-Toni Kroos...
Uvijek je to u Arsenalu tako kad neki dobar fudbaler odlazi,
Svese relativizira i na kraju ga popljuju i on uvijek ispadne crna ovca.
Tako evo i Sanchez, em je krmak koji ode za parama, em je futsaler.
Žalosno.
A objektivni i realni :lol: nije im bio krmak koji ode za parama onda kada je odbio Juventus i Liverpool i dosao nama jer smo mu dali najvise para iako je npr. u Juventusu mogao nesto i osvojiti.

Alexis je 0% kriv za odlazak, on nikad ne bi otisao da je klub vodio bolju politiku. Cetiri godine igras sa prosjecima u ekipi staginras i na kraju ispadnes i iz onog bijednog top4 slamke za koju se voajer 13 godina hvatao i neko te nazove placenikom jer odes u bolju ekipu kod boljeg trenera za bolju platu? :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2018, 18:11

Meni je placenik jer je odbio bolju ekipu i boljeg trenera da bi prešao u United zbog 100 k sedmicno više,.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 18:11

Kitarjan je promasaj te je stoga Aleksis skoro besplatan igrac... :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 19 jan 2018, 18:14

chily-rz je napisao/la:Meni je placenik jer je odbio bolju ekipu i boljeg trenera da bi prešao u United zbog 100 k sedmicno više,.
Kad je došao u Arsenal, momčina je rekao 'Došao sam ovde jer mislim da mogu osvojiti Ligu prvaka' :rol: :rol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 18:21

Jack je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Meni je placenik jer je odbio bolju ekipu i boljeg trenera da bi prešao u United zbog 100 k sedmicno više,.
Kad je došao u Arsenal, momčina je rekao 'Došao sam ovde jer mislim da mogu osvojiti Ligu prvaka' :rol: :rol:
Lagao je providno ko pas, da mu nije bitnaaaa... :opaopa: :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 18:22

chily-rz je napisao/la:Pa koja je to transfer strategija u Uniteda osim te što imaju milione na bacanje pa im se i promašaji ne odbiju o glavu za razliku od Arsenala ?

Koliko su love potrošili od odlaska Fergusona a najveci domet im osvajanje Evropa lige ?
Kakve veze ima transfer strategija Uniteda sa Arsenalom? Je li neko rekao da je transfer strategija Uniteda bila dobra od odlaska Fergusona? Pa do dolaska Mourinha u Unitedu nije bilo nijednog igraca osim DDG koji je svjetska klasa (Rooney je odavno pao) a velike su pare dali. Ali od dolaska Mourinha primjeti se stabilnost...ima i on gresaka kao sto je pomenuti Mikhtariyan ili to sto je preplatio Lukakua bas kao sto cemo mi Gabonca ali ja sam spominjao ovaj moguci transfer Alexisa koji je mastralno odradjen, uvalis svoj promasaj koji ima veliku platu drugome a zauzvrat dobijes jednog od najboljih igraca lige sto je fakticki skoro besplatno.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 18:26

U prevodu: Za samo dvije sedmice izgubili ste 15 dana. :rol: :rol: :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 18:27

:lol: :lol: :lol:

Pa dobro vidim nekome je na kalendaru jos uvijek 2002-a godina pa cu te ostaviti u njoj, nego bi samo da te priupitam je li ti bio placenik kad je odabrao Arsenal za 50k funti sedmicno vise u odnosu na bolji i ambiciozniji Juventus?

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 jan 2018, 18:31

Juventus je nudio manje novca KLUBU prije svega
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2018, 18:33

japa je napisao/la: Kakve veze ima transfer strategija Uniteda sa Arsenalom? Je li neko rekao da je transfer strategija Uniteda bila dobra od odlaska Fergusona? Pa do dolaska Mourinha u Unitedu nije bilo nijednog igraca osim DDG koji je svjetska klasa (Rooney je odavno pao) a velike su pare dali. Ali od dolaska Mourinha primjeti se stabilnost...ima i on gresaka kao sto je pomenuti Mikhtariyan ili to sto je preplatio Lukakua bas kao sto cemo mi Gabonca ali ja sam spominjao ovaj moguci transfer Alexisa koji je mastralno odradjen, uvalis svoj promasaj koji ima veliku platu drugome a zauzvrat dobijes jednog od najboljih igraca lige sto je fakticki skoro besplatno.
Sanchez je ušao u zadnjih 6 mjeseci ugovora i kao takav po Arsenal nema ni približno realnu vrijednost,.Mourinho dalje igraca kojeg je platio 50 mil eura i još ce nabacit nekih desetak miliona funti,sve to za igrača koji na ljeto može bez odštete da navrne do Old Trafolda :mrgreen:

Dakle,Mourinha je Sanchez koštao 50 mil eura kojih je dao za Armenca,desetak miliona razlike koju ce nabaciti i još jedno dvadeset i kusur miliona razlike u plati Sancheza i Mikija,.U suštini,Sanhcez ce tako Uniteda izaci preko 80 mil eura za otkup šestomjesecnog ugovora,.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 18:36

Jbt, kupio neki dan kilu mandarina, mislio narandze. Dodjem kuci, vidim nije to to. Odnesem dedi i nani mandarine da pojedu pa opet u prodavnicu da kupim narandze. Mandarine bile 1,2 KM, a narandze 1,4 KM. Majku jeb.alo, skoro besplatno sam dobio narandze. :lol: :lol: :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 18:37

Jack je napisao/la:
Pa sta je to cudno kad jedan Wheelchair pred svjetsko i evropsko kaze da je dosao tu sa Engleskom da osvoji :lol: :lol: :lol: a onda kaze ide sa Arsenalom po titulu EPL :lol: :lol: :crazy: to ti pretpostavjlam nije za :rol: :rol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jan 2018, 18:39

japa je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Pa dobro vidim nekome je na kalendaru jos uvijek 2002-a godina pa cu te ostaviti u njoj, nego bi samo da te priupitam je li ti bio placenik kad je odabrao Arsenal za 50k funti sedmicno vise u odnosu na bolji i ambiciozniji Juventus?
Još da si skapirao da govorim o City-u a ne Arsenalu gdje bi ti kraj bio,.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 jan 2018, 18:39

bega_afc je napisao/la:Jbt, kupio neki dan kilu mandarina, mislio narandze. Dodjem kuci, vidim nije to to. Odnesem dedi i nani mandarine da pojedu pa opet u prodavnicu da kupim narandze. Mandarine bile 1,2 KM, a narandze 1,4 KM. Majku jeb.alo, skoro besplatno sam dobio narandze. :lol: :lol: :lol:
Jbt gdje su te narandže od 20 feninga?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 19 jan 2018, 18:40

Dođeš iz Barcelone u Arsenal i kažeš 'Došao sam da osvojm Ligu prvaka'. Logično, jer kao Barcin otpadak moraš lupetati nešto :rol:

Ne znam bgmi da je Jack to govorio. Čisto sumnjam jer ono, lik niti je igrao niti bogzna šta :lol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 18:40

Brokula je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Jbt, kupio neki dan kilu mandarina, mislio narandze. Dodjem kuci, vidim nije to to. Odnesem dedi i nani mandarine da pojedu pa opet u prodavnicu da kupim narandze. Mandarine bile 1,2 KM, a narandze 1,4 KM. Majku jeb.alo, skoro besplatno sam dobio narandze. :lol: :lol: :lol:
Jbt gdje su te narandže od 20 feninga?
Uvalili mi truhle u pizdu materinu. :rol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 jan 2018, 18:45

Vratio si se poslije mjesec dana u prodavnicu i dali su ti u zamjenu za nacete mandarine svjeze narandze? Ne da si ih dobio besplatno nego i bolje od toga...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 jan 2018, 18:47

SubhanAllah, dajte malo olova da mu stravu salijemo. :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.