AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Beduin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Beduin » 17 jan 2020, 20:15

Ma dobro, ne bi Caldaru tek tako kupio Juve da nije pokazivao potencijal, ali neko jednostavno nema srece sa povredama. Ali jos nije izgubljen, narocito italijanski defanzivci stasavaju tek u kasnim 20im :)
Calabria je druga prica, iz naseg pogona, pokazivao je pozrtvovanost, dosta trke, ocekivali smo da bi mogao biti solidan bek, ali momak je zalutao u fudbal i to je dokazao igrama u Milanu.

Ali ovo za Lovrena ili Brozovica ne znam sta da ti kazem. Igrac koji je igrao zaredom 7-8 utakmica u najjacem timu svijeta i onda se povrijedio, nazalost, jer bi i dalje igrao u tandemu sa Van Dajkom, ili Brozovic (kojeg ni ja ne gotivim i nije mi wc igracina) koji je neizostavan u Interu, timu kojem mozemo samo pozavidjeti u ovom trenutku, a trzisna vrijednost igraca veca od svakog naseg izuzmemo li Donarumu, i mozda Romanjoliju, onda ne znam...
Rebic ili Krunic su druga prica i nemoj ih u isti kos sa ovima, jer se pricalo o Dinamovim igracima za koje si rekao da su mrtvi prosjek. Tebi MEMAGA je Kovacic prosjecan igrac, priznaj da nisi gledao Chelsea ove sezone, ali barem se prisjeti njegovih igara u Interu, rasturao momak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jan 2020, 21:41

Daniev babo zapratio Milanovu stranicu na instagramu. A Leao počeo lajkati slike Olmu. A ta dva igrača se uopšte ne znaju. Ima dima, ima. Još samo vatra fali. :njanjanja:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2020, 22:01

Čuvam ovaj legendarni gif u pričuvi za kasnije :kafa:

slika

Vidjeti ćemo šta Di Marzio kaže večeras u programu, ili će nas obradovati ili razočarati, treće nema. A nešto je moralo doći do njega i očekujemo konretnije informacije osim "Milanu se sviđa igrač i žele poslati ponudu" jer je dogovor suviše u poodmakloj fazi za takve jalove priče i pretpostavke.

Najgore što se može desiti je da neki drugi klub uskoči i pokvari posao, ili da se možda agenti ne budu mogli dogovoriti. Šta znaš sa ovim klubom šta sve može biti, nije da smo jednom ostali razočarani.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jan 2020, 22:19

Jedini način da ovaj transfer propadne je da neko od igrača koji su na prodaju iz Milana, ne žele otići. Nije se jednom desilo. Prije svega mislim na Susa, mada je on očito svjestan da je njegovo vrijeme u Milanu završeno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 17 jan 2020, 22:45

Koliko ima istine u navodnom interesovanju Valencie za Susa? Ako ne prođe zamjena sa Romom za Undera, dobro bi bilo da se proda u Španiju.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2020, 22:50

Imaš Paquetu, pa i Pjonteka ili Hakana.

Mada mislim da ne bi dogovor bio u završnoj fazi, da ovisimo o drugim prodajama igrača. Već se nešto napravilo plusa odlascima Reine, Borinija i Rodrigeza, a ovo sa Olmom će za početak koštati samo 20 miliona (ne računajući kasnije bonuse) tako da mislim da i bez ikakvih prodaja možemo isfinansirati ovaj transfer.
A sasvim sigurno da će svejedno neko do kraja merkata letiti, ako ne Suso, onda drugi.

Ti španci su najveći cigani, uvijek im izađeš u susret i nikad se ne drže dogovore.
Desilo se jednom sa Silvom, desilo se sa Baccom. Fino pošalješ na posudbu, sniziš cijenu i ono se opet ciganiše, ne bi li još dodatno snizilo ili ti samo vrate igrača nazad, iako si se dogovorio oko prodaje. Isto bi bilo i sa Susom. :roll:
Ako nije striktno posudba sa obaveznim otkupom ili prodaja, ne treba ni surađivati sa njima.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 jan 2020, 22:51

Ja bih više volio da ga prodaju negdje nego da prave trampu sa Underom.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jan 2020, 23:13

Jbt ova agencija što predstavlja Olma traži 7M provizije plus postotak od prodaje. Dinamo to ne dopušta a sa Milanom imaju sve dogovoreno. I ako agenti ne promjene zahtjeve Olmo bi mogao ostati u Dinamu ali pod suspenzijom, nece igrati do sljedece sezone o propada mu šansa za nastup na Euru ovo ljeto.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2020, 23:18

Uvijek kod naših transfera mora negdje zakočiti. :roll:

Tačno sam samo čekao da iskoči neka vijest, jer nemoguće da kod nas transferi protiču glatko. Nešto uvijek mora biti.

Ako je samo u ovome problem, nadam se da će se dogovoriti na kraju jer ovakav završetak scenarija ne bi bio dobar ni za jednu stranu, a pogotovo ne za igrača i Dinamo.

FORZA MILAN !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 17 jan 2020, 23:19

rope11 je napisao/la:
17 jan 2020, 22:50
Ti španci su najveći cigani, uvijek im izađeš u susret i nikad se ne drže dogovore.
Desilo se jednom sa Silvom, desilo se sa Baccom. Fino pošalješ na posudbu, sniziš cijenu i ono se opet ciganiše, ne bi li još dodatno snizilo ili ti samo vrate igrača nazad, iako si se dogovorio oko prodaje. Isto bi bilo i sa Susom. :roll:
Ako nije striktno posudba sa obaveznim otkupom ili prodaja, ne treba ni surađivati sa njima.
100% u pravu. Kad smo mi prije par godina posudili Jovetića Sevilli, i bio im odličan tu polu sezonu a imali opciju otkupa za samo 13 mil. i to im bilo puno pa na kraju sezone tražili da snizimo na 8. Mi ga prodamo Monacu. Ne treba njima posuđivat igrače
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jan 2020, 23:21

Ma dog ce se bolje je Dinamu svakako da uzmu bilo sta nego da im ode dzabe za godinu, tako da je to sad samo natezanje, ono sto je najbitnije da je deff u kontaktu sa Milanom to nas dodatno veseli. I sama cinjenica da ga Bjelica nece ni sutra stavljati jer i sam kaze nece da rizikuje povredu igraca koji je pred potpisom za drugi klub.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 17 jan 2020, 23:21

Ovi ko da su učili posao od Raiole. :rol:

Problem je što je Milan ispunio zahtjeve koje je Dinamo tražio. Ako bi dali 7M menadzerima onda bi Dinamo dobio manje novca, što im apsolutno ne odgovara. A u svemu tome najviše bi ispaštao igrač. Tako da vjerujem da će naći neko riješenje. A igrač svakako ima pravo da se žali FIFI u slučaju bilo kakve ucjene.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jan 2020, 23:24

Ma to ce biti rjeseno ubrzo, nace se neki kompromis kojim ce sve strane biti zadovoljne. Bitno je da je Olmo pristao na transfer kod nas :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jan 2020, 23:37

Dobra stvar je da je ovdje Dinamo taj koji se buni, a ne Milan.

Nije niko blentav da osudi igrača na tribine, a ni Dinamo neće dopustiti da izgube igrača ispod cijene. Vjerujem da će se naći neko riješenje na kraju.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jan 2020, 00:37

Romagnoli13 je napisao/la:
17 jan 2020, 21:41
Daniev babo zapratio Milanovu stranicu na instagramu. A Leao počeo lajkati slike Olmu. A ta dva igrača se uopšte ne znaju. Ima dima, ima. Još samo vatra fali. :njanjanja:
Mislim da je ovo za Olmovog oca fejk, da od ranije prati Milan na drustvenim mrezama. Vjerovatno jos kad se dogovarao transfer sa Leonardom, I quess.

Volio bih Shaqirija vidjeti kod nas, odlican tehnicar, radilica na terenu, polivalentan, ako bismo prodali Susa dobro bi nam dosao na toj desnoj strani.

Izgleda vec oko 60k ulaznica prodato 💪🏻

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2020, 01:02

Opet ovaj Di Marzio lupa da ga želimo na ljeto, iako i ptice na grani znaju da i igrač i klub žele transfer sad, iz već poznatih motiva. Ne trebaš biti vrsni novinar već trebaš mozak uključiti, pa skontati da pričaš besmislice koje nemaju smisla. :roll:
I Boban to vrlo odlično zna tako da će ga dovesti sad ili nikad, jer za 6 mjeseci neće ni biti u Dinamu. Kakvo crno pregovaranje na ljeto.

Lik samo prekopirao što je Jutarnji napisao, jbt do jučer nije ni znao da pregovaramo oko njega. Sad-zasad ništa pametno od njega, ne treba ga ni slušati dok se stvar ne finalizira, na ovaj ili onaj način.

Samo se nadam da će se riješiti ovo oko agenata, yebem ti sve ako radi toga propadne posao. 🤮

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jan 2020, 01:12

Batali tu pricu sad ili nikad. I pred pocetak sezone se pisalo ovdje ako ga ne dovedu da kasnije necemo imati nikakvih sansi pored konkurencije, pogotovo jer ce igrati i LP... a vidi sad... konkurencija tanka skroz za dovodjenje Olma.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2020, 01:43

Kažem sad ili nikad jer igrač želi ići. Ako to ne bude Milan, uzeti će ga neko drugi i u tome leži čitava filozofija. Ko prvi djevojci...

On je i ljetos htio ići, ali su ga jedva ostavili što mu nije bilo pravo tako da je i sam rekao da želi sad u januaru da ide, prvenstveno da bi uspio dobiti poziv za Euro.
A logično da je i Dinamu u interesu da ga proda sad jer je odbio novi ugovor, zašto rizikovati da ga na ljeto pred kraj ugovora izgube za petnaestak miliona kad sad mogu profitirati za skoro duplo više? Dinamo kao klub i živi od ovakvih stvari, njima je ova razlika od desetak miliona ogromna.

Suma sumarum, igrač 99,999% odlazi do kraja merkata, što zbog svoje želje što zbog Dinamove u nadi da profitiraju što je više moguće. Eto zato kažem da je sad ili nikad... ako neće Milan, ima ko hoće. Na ljeto ga nema smisla tražiti jer do tad ni neće biti u Zagrebu.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jan 2020, 12:03

Ovi na portalu. SS tek sad objavljuju ovaj info za koji smo mi pisali sinoc ljudi kasne svjetlosnim godinama :)

Nego sinoc gledam.Schalke i onaj Kabak sto smo ljetos bili blizu da ga dovedemo pa izabrao Schalke je strasan stoper,steta sto ga doveli nismo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jan 2020, 12:43

Kod nasih trenera bi i Kabak sjedio na klupi, tako da...

075 ❤

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.