FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo sa gazdom uspjeli napraviti minus od 850k zamislite, da ga nemamo. Pa gori bi bili nego Čelik.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Imas primjer u komsiluku. Legende i bez gazde kakav je klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:11Mi smo sa gazdom uspjeli napraviti minus od 850k zamislite, da ga nemamo. Pa gori bi bili nego Čelik.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 11 maj 2021, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
j.ebem ti vinko klaudiju
p.icko raspala
p.icko raspala
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sve dodje na svoje, pa tako i ova situacija, ali kao sto kaze Husref: "sta je, tu je".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
još uvijek ne mogu da vjerujem šta smo uradili.
ono kopile još nije dobilo otkaz ????
ono kopile još nije dobilo otkaz ????
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
I vjeruj da mu je osmijeh kao na slici.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Nismo MI to napravili ,nego imenom i prezimenom sve redom iz uprave gnjide.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:11Mi smo sa gazdom uspjeli napraviti minus od 850k zamislite, da ga nemamo. Pa gori bi bili nego Čelik.
Idi Vinko ispunio si zadatak i povedi pejovica sa sobom pa se rastalite u B Luci smetljari
Uprava Borca traži, dodatnu medalju za prvaka koju će dati Vinku
Neće ni Nam još dugo, kad vidi čovjek u kakvu banana državu ulaže i sa kakvim kriminalcima ima posla u savezu dok su mu u klubu ljudi koji su nesposobni osvojit titulu sa duplo većim budžetom od konkurencije.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:11Mi smo sa gazdom uspjeli napraviti minus od 850k zamislite, da ga nemamo. Pa gori bi bili nego Čelik.
Nema nama pomoći, iskoraci kurcu palci, zaboravit i zabranit da se priča ikad više o tome.
Od svega lošeg što nam se desilo u ovih par mjeseci daleko najgora stvar je odluka da se u pola sezone puste dva najbolja igrača lige u situaciji kad ti titula znači sve, al baš sve. U zatvor treba ići onaj koji je odlučio da se može bez njih dvojice, u zatvor. Odluka koja će nas koštati boga pitaj koliko miliona eura i odluka koja nas je vratila 5 koraka unazad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Možda je bilo preče da se premiraju naši igrači ?
I neka je, sta me boli **** kakav mu je osmjeh sad, i ja sam prvi bio za to da sidje sa klupe kad je i otisao, samo ne na onakav nacin. Mene boli sto se covjek koji se vracao 5 puta da te vadi iz govana i kojeg su uprave dovodile sa spase svoje guzive, najodvratnije moguce vrijedjao i pljuvao, i svi koji su ga "branili", a sto se Vinku daje podrska i brani ga se evo pola godine.amypitar je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:18I vjeruj da mu je osmijeh kao na slici.
Nek vam sad Gospodin Taktika da ostavku i sacuva 200k **** vam on Boga glupog
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ali krenuti sa Djokanovicem i Adukorom u sredini plus Krle na krilu 
Sloboda se bas nudila, jedino da su sami sebi dali gol; sudije na visini zadatka, bez gresaka..sta vise hocete???
Nije bas normalno ali se nadam da ce borac nocas uzeti pa da se ne nedam vise..svako kolo kontam sad ce procepiti..i popusim foru.
Samo da se zavrsi sezona pa se rastati sa vinkom, ne ide defanziva sa onom „svi u napad jedan je Hase“.

Sloboda se bas nudila, jedino da su sami sebi dali gol; sudije na visini zadatka, bez gresaka..sta vise hocete???
Nije bas normalno ali se nadam da ce borac nocas uzeti pa da se ne nedam vise..svako kolo kontam sad ce procepiti..i popusim foru.
Samo da se zavrsi sezona pa se rastati sa vinkom, ne ide defanziva sa onom „svi u napad jedan je Hase“.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jakirovic baca sve u napad protiv Borca. A nas Vinko se brani protiv Slobode.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
vinko je veći kancer od ješića !
uprava gubi konceeee , naročito ako ovaj ostane na klupi
uprava gubi konceeee , naročito ako ovaj ostane na klupi
...ljudi i dalje kmece zbog Husre 

Hvala i vama i cao !!!
Hvala i vama i cao !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica