AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nextterrain
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nextterrain » 18 jan 2020, 12:54

Čitam da smo iskazali interesovanje za Emre Cana, kako bi nam on samo legao u veznom redu. Kad bi doveli Cana, Olma i Undera bio bi to fantastican prijelazni rok jer si se rijesio nepotrebnih igraca i doveo kvalitetne igrace koje nam mogu pomoci za top4, ako nista od iduce sezone

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jan 2020, 15:08

Sad su agent od Olme, Milan i Dinamo svi negirali da je bilo ikakvih ponuda za Olmu od strane Milana :)

Lud, zbunjen normalan

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2020, 15:47

Zapelo je kod provizije koju traže agenti, a to je nešto što moraju izgladiti oni i Dinamo.

Bar ništa do Milana nije, a s obzirom da bi bile skupe posljedice po Olmu ako se ne dogovore sa Dinamom, vjerujem da će se naći rješenje na kraju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jan 2020, 16:18

Pa to je prica od sinoc, sad su izjavili da uopste nije bilo kontakta, haj ga znaj vise. Nista me ne cudi kad smo mi u pitanju.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 jan 2020, 16:28

Dinamo Zagreb director Zoran Mamic informed Dani Olmo & agent Andy Bara in a meeting that a deal has been agreed with Milan. Dani will consider the transfer to Milan. There are other options, his entourage is awaiting offers from RB Leipzig and Leverkusen.

Kome sad vjerovati? :rol:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 jan 2020, 16:37

Olmo’s agent: “If Olmo decides to go to Milan and that this will happen, I, as a player's agent, cannot prevent Dinamo, Milan and Olmo from agreeing the transfer. I remind you that 5 years ago Dani decided to move to Dinamo from Barcelona, neither I nor his father forced him.”

Dakle sve je do igrača, odnosno do toga da li će Boban odraditi ono za šta je plaćen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 18 jan 2020, 17:18

Dok ja ne vidim ili ne čujem da je neko nešto rekao neću ni da vjerujem u ove navode.

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 18 jan 2020, 17:40

Problem je što Dinamo mora agenciji koja je dovela Olma platiti jer je takav ugovor ali odbijaju jer se radi o dosta novca.

Vjerujem da ima zainteresovanih ekipa ali L'kusen da ga uzme je smiješno.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 jan 2020, 17:59

Zašto je strašno, nama je Salke skinuo stopera, zato postoji i mogućnost da će vicekuzen biti u opticaju. Sve zavisi od menadžera i igrača. Gdje će igrač imati bolje uslove, više napredovati, gdje će menadžer više "omastiti brkove".....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 jan 2020, 18:11

Pa realno ako hoće dečko zdraviju sredinu da se fino razvija, njemački klubovi su mu sigurno bolja opcija od Milana.

Istina, mi kupujemo zadnjih par godina obično mlade igrače sa kojima je plan da ih razvijemo, ali zbog toga strašno trpe rezultati što dovodi do velikih problema u i oko kluba s obzirom na tradiciju, jer od kluba koji cilja na trofeje smo preko noći postali klub koji razvija mlade igrače, totalno smo promijenili filozofiju. Kada na sve to dodaš trener koji su totalno drugi stil od onog kojeg Milan lafo sad fura, onda dobiješ jednu priličnu lošu i nezdravu sredinu.

Nisam ni komentarisao sve ovo oko Olma, nisam htio da kvarim finu atmosferu na temi, ali njegov dolazak u Milan je meni u rangu sf-a, jedino ako baš baš nije zapeo da ode iz Dinama odmah u ovom roku, pa onda daj šta daš tj. može i Milan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jan 2020, 18:54

meecko je napisao/la:
18 jan 2020, 17:59
Zašto je strašno, nama je Salke skinuo stopera, zato postoji i mogućnost da će vicekuzen biti u opticaju. Sve zavisi od menadžera i igrača. Gdje će igrač imati bolje uslove, više napredovati, gdje će menadžer više "omastiti brkove".....
Nije nama Salke skinuo stopera, već naši nisu pristali na suhu posudbu a Salke jest. Bez obzira u kakvom smo trenutnom stanju mi smo Milan i ne treba prihvatati takve uslove.
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 jan 2020, 19:42

muxa je napisao/la:
18 jan 2020, 18:54
meecko je napisao/la:
Nije nama Salke skinuo stopera, već naši nisu pristali na suhu posudbu a Salke jest. Bez obzira u kakvom smo trenutnom stanju mi smo Milan i ne treba prihvatati takve uslove.
Zar nisu skinuli Kabaka ljetos?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jan 2020, 19:58

Laxalt mic po mic ubire minute sa klupe, i opet danas na LM poziciji i visr ide u sredinu. Iako je ono puko trckaranje po terenu, iako imade dobru sansu na kraju.

Kakav je ono bio deal za njega, mogucnost otkupa ili otkup u slucaju odredjenog broja nastupa (mozda i jos nesto iz statistike?)?
Amin da ga Torino otkupi jer i kod njih je sasvim prosjecan tim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jan 2020, 20:11

meho-medo je napisao/la:
18 jan 2020, 19:42
muxa je napisao/la:
18 jan 2020, 18:54
meecko je napisao/la:
Zar nisu skinuli Kabaka ljetos?
Mislio sam da je riječ o ovom malom iz Barcelone, sory

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2020, 20:18

Ma i taj Kabak je otišao jer je htio minutažu.

Uvijek neki razlog što nas odbijaju, ili smo preveliki za njih ili premali. Ako nije ni jedno ni drugo, onda su u pitanju obične posudbe koje naš klub striktno odbija. :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jan 2020, 21:19

I trebaju odbiti izuzev ako to nama odgovara. Jedno je posuditi iskusnog igraca koji će zakrpiti rupu u timu a drugo nekom drugom odgajati igrača.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2020, 21:35

Ma razumijem, ne bih ni ja pristao da drugima praviš i uigravaš igrače. Ili ćeš biti kupljen ili nećeš biti ni doveden.

Al' eto nekako kad sve sabereš, zapitaš se kako uopšte dovesti dobrog igrača? :salut:
Tamo si jednom Kabaku preveliki zalogaj jer želi minutažu, a sa druge strane za Olmu i ostatak kvalitetnih igrača si nedovoljno dobar, počevši od ekipe, trenera pa i pozicije na tabeli. Nemaš ih na konto čega privući niti im kao klub imaš šta ponuditi.

Yebem ti dan kad je došlo do toga da jedan Leipzig ima prednost nad Milanom, a što je najgore, razumljiv je apsolutno svaki igrač koji bi ih odabrao ispred nas. I ja bih, ako mi je stalo do karijere i napredovanja... posereš se u ime "Milan" i reputaciju/veličinu kluba, to već odavno ne igra bitan faktor u našem slučaju. :roll:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jan 2020, 22:20

Uh kakve golove su danas davali dječaci iz Primavere

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jan 2020, 22:27

muxa je napisao/la:
18 jan 2020, 22:20
Uh kakve golove su danas davali dječaci iz Primavere
Raduju me Capanni i Maldini da igraju dobro, prvi dao 2 gola, a Maldini 1 gol i 2 asistencije.
Posebno puno ocekujem od Capannija, nakon greske Lazia da mu produze ugovor i nase kradje, par tekmi se uklapao u tim i onda povreda, a po povratku u tim u 4 utakmice 6 golova 💪🏻
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 jan 2020, 22:35

Jel' taj Cappani devetka?

Možda ga ne bi bilo loše ni gurnuti u prvi tim, pogotovo ako prodaju Piateka. Jbt, skoro puni 20 godina, pa nije više dječačić da igra striktno sa Primaverom.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, muxa i 9 gostiju.