Zato sto je tamo i inace baza za to.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izjavio da su Bosnjaci prije islama bili katolici i pravoslavci. Strasno, samo se levati pecaju na ovakve budalastine.MarcoBorriello je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:39Znam da je politika zabranjena ali kakve izjave teroriste i kriminalca Dodika.![]()
Ovo nije govor mržnje. Ovo je nekih 100 levela iznad toga.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Ponovo kvar trolejbusa, novi tramvaji se kvare barem 4-5 puta mjesečno. Odgovorno tvrdim da javni prevoz u glavnom gradu nije bio ovako loš ni prije 20 godina.
Eno po Vracama uzorali za krompjere
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Jašta. Sve su to budalaštine. Samo laga, bager je krenuokempes je napisao/la: ↑29 apr 2025, 20:05Izjavio da su Bosnjaci prije islama bili katolici i pravoslavci. Strasno, samo se levati pecaju na ovakve budalastine.MarcoBorriello je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:39Znam da je politika zabranjena ali kakve izjave teroriste i kriminalca Dodika.![]()
Ovo nije govor mržnje. Ovo je nekih 100 levela iznad toga.![]()

uhh, kakav zvuk...ovaj momak je nesto skroz drugacije. 10 godina ispred.
RaaaMIzaa mii

- VensanKasel
- Kontakt:
Cargo gigant UPS je izjavio da će otpustiti 20.000 radnika radi haosa koji su stvorile Trumpove carine i tržišni rat. UPS je izjavio da u zadnjih 100 godina svijet nije vidio ovoliki utjecaj na trgovinu od strane politike. Nakon reakcija Americana, Uniteda, Delte, JetBluea, Alaske, Frontiera i Southwesta koji su predvidjeli značajan pad prometa i profita, a neki su već i porezali domaće letove, te enormnih problema Boeinga za izvodom poglavito u Kinu, te nabavom dijelova za svoje avione izvan SAD-a koji su sada ozbiljno poskupjeli, sada i UPS reagira.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zna li neko da li rade banke petkom ili je i petak neradni dan ?
Zasto ljudi pale gume za prvi maj, kakva je to debilna tradicija
-
- Kontakt:
Zasto se sportsport.ba kao vodeci sportski medij ne oglasava po pitanju novog skandala u NS/FS BiH, ovog puta vezanog za sudjenje?
https://www.facebook.com/share/v/15KzYRhz8W/VensanKasel je napisao/la: ↑30 apr 2025, 08:04Cargo gigant UPS je izjavio da će otpustiti 20.000 radnika radi haosa koji su stvorile Trumpove carine i tržišni rat. UPS je izjavio da u zadnjih 100 godina svijet nije vidio ovoliki utjecaj na trgovinu od strane politike. Nakon reakcija Americana, Uniteda, Delte, JetBluea, Alaske, Frontiera i Southwesta koji su predvidjeli značajan pad prometa i profita, a neki su već i porezali domaće letove, te enormnih problema Boeinga za izvodom poglavito u Kinu, te nabavom dijelova za svoje avione izvan SAD-a koji su sada ozbiljno poskupjeli, sada i UPS reagira.

Obama nije biznismen, Trump jestealemsa je napisao/la: ↑30 apr 2025, 13:12https://www.facebook.com/share/v/15KzYRhz8W/VensanKasel je napisao/la: ↑30 apr 2025, 08:04Cargo gigant UPS je izjavio da će otpustiti 20.000 radnika radi haosa koji su stvorile Trumpove carine i tržišni rat. UPS je izjavio da u zadnjih 100 godina svijet nije vidio ovoliki utjecaj na trgovinu od strane politike. Nakon reakcija Americana, Uniteda, Delte, JetBluea, Alaske, Frontiera i Southwesta koji su predvidjeli značajan pad prometa i profita, a neki su već i porezali domaće letove, te enormnih problema Boeinga za izvodom poglavito u Kinu, te nabavom dijelova za svoje avione izvan SAD-a koji su sada ozbiljno poskupjeli, sada i UPS reagira.
![]()

Al ja stvarno ne kontam za to sto oni govore za americka auta.
Normala da neces vidjeti puno americki auta u Japanu jer su auta losa. Sad u zadnji 10-15 godina su eto kao malo bolja al ipak je to sve tanko.
Prije nisi mogao naci malo Americko autu, mozda onaj geo metro. Bila je i Festiva, ne Fiesta. Krs od auta, to se ovdje nije prodavalo a kamoli da se prodaje u Europi ili Japanu.
Magovci kad pocnu ostajati bez posla opet ce naci razlog da je to dobro za Ameriku, ja ovih par mjeseci sto sam ovo pratio u zivotu nisam vidio gluplje ljude, cast izuzetcima ali tako je.
GGMU
- AshburtonG
- Kontakt:
Trump najjaci. Prvi mandat glumio koliko-toliko normalnog lika, samo da pripremi teren i da pokrade pola svjetske ekonomije s jaranima u drugom. 

Godine su problem. Nije bez razloga penzionisanje sa 65. Nema smisla da predsjednik bude covjek od 80.AshburtonG je napisao/la: ↑30 apr 2025, 17:33Trump najjaci. Prvi mandat glumio koliko-toliko normalnog lika, samo da pripremi teren i da pokrade pola svjetske ekonomije s jaranima u drugom.![]()

Al svakako ako su opcije on ili libtardi ce svako normalan glasati za njega.

Da li ce pustiti na granici u HR ako pasos istice za mjesec i pol?