AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
U yebo ti pas mater i wc golmana. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da je suđen faul glatko je mogao dobiti crveni karton kao zadnji igrač odbrane. Sreća pa se malo promijenio odnos sudija prema Milanu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Da. Je meni samo znati kud je on krenuo, sta mu je u glavi bilo pa da ide ovamo, Boze sacuvaj
Ma kakav crveni karton, kakav zadnji igrac pa covjek preskocjo Kjeara da dodje do lopte
Ma kakav crveni karton, kakav zadnji igrac pa covjek preskocjo Kjeara da dodje do lopte
Isto ovako je uradio prošlo kolo samo sto je na vrijeme skontao da je pogriješio pa se stigao vratiti. On je meni preslikani Dida, skida nemoguće, al istrcavanje u rangu amatera.
Il Club più titolato al mondo!
Nema mozga, eto šta mu je.
Sa takvom pameću neće nikad biti wc golman, pa skoro svaku utakmicu pravi ovakva sranja samo što često prođe nekažnjeno.
Ne postoji klub koji bi više tolerisao ovakva sranja, drugi bi ga davno šutnuli na klupu, zato mi je i smiješno kad svaki prelazni rok ucjenjuju transferom i traženjem novog ugovora sa basnoslovnom platom. Idi u pm, da ga hoće više i napenaliti iz kluba.
Ova 442 već pročitana, mjenjaj opet.

Sa takvom pameću neće nikad biti wc golman, pa skoro svaku utakmicu pravi ovakva sranja samo što često prođe nekažnjeno.
Ne postoji klub koji bi više tolerisao ovakva sranja, drugi bi ga davno šutnuli na klupu, zato mi je i smiješno kad svaki prelazni rok ucjenjuju transferom i traženjem novog ugovora sa basnoslovnom platom. Idi u pm, da ga hoće više i napenaliti iz kluba.
Ova 442 već pročitana, mjenjaj opet.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo nije ruka jel, fameliju ti yebem svu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ono je bio penal kao kuća, šta su koji qurac gledale sudije?
Jbt nije čak ni prikazan ponovljeni snimak.
Jbt nije čak ni prikazan ponovljeni snimak.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hem ruka hem sad ne svira cist korner.
Nego jel igra Kessie jel taj uopste primio loptu, gdje se nalazi, dobro i igramo kako smo izasli sa igracem manje.
Tacno ovaj Benaser nema skim igrati u veznom redu
Nego jel igra Kessie jel taj uopste primio loptu, gdje se nalazi, dobro i igramo kako smo izasli sa igracem manje.
Tacno ovaj Benaser nema skim igrati u veznom redu
Nije bio penal, čovjeka je lopta pogodila u rame
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pioli jeboti ovaj Kessie mater
Meni je izgledalo kao ruka, ali bilo bi fino da su nam pokazali iz par kadrova. Nisu više nikad ni ponovili snimak. 
Nije da ostali brilijiraju, ali ovo je poseban level beskorisnosti koju Jack pokazuje.

Nije da ostali brilijiraju, ali ovo je poseban level beskorisnosti koju Jack pokazuje.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imaš dva igrača manje na sredini Jack i Kessi, možda čak i tri Samu ako ubrojimo. Udinese ima 5 igrača na sredini, tako da sam Benaser ne može ništa. Pa Zlatan mora da iskreira šansu
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne znam ko je beskorisniji Bonavetura ili Kessie?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Bonaventura pa koji **** mi drzimo tog igraca vise....majko mila Ibra mora dolazit na centar da zapocne akciju. Ja se iskreno nadam Kessie i Bonvanetura na poluvremenu ostaju u svlacionici
- muha milanez
- Kontakt:
Trenerski mag Pioli syeban od strane gostujuceg trenera, ubio ga čovjek u svakom pogledu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa. Nama da je u vrhu napada Lewa, Ibra i Icardi mi gola ne bi dali, kad ova dva bogalja igraju u vezi
Kessie je svaki božji duel izgubio dosad.
I opet Benaser ni kriv ni dužan dobija karton, jer je morao praviti faul i spriječiti kontru, koja se ne bi ni desila da onog nije Fofana obrnuo kao da ni ne postoji.
Mislim da mu je ovo deveti karton, treba se dobro čuvati i kalkulisati kad da ih očisti.
I opet Benaser ni kriv ni dužan dobija karton, jer je morao praviti faul i spriječiti kontru, koja se ne bi ni desila da onog nije Fofana obrnuo kao da ni ne postoji.

Mislim da mu je ovo deveti karton, treba se dobro čuvati i kalkulisati kad da ih očisti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Fofana i De Paul su ono sto su Bonaventura i Kessie trebali biti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kessie je beskorisna masa na terenu. Jack je takav, jedan meč će igrati za ekipu i odigrati dobro. Sljedećih 5 igra za sebe.
Udinese već godinama dolazi u istoj formaciji i sa istom taktikom na San Siro. Svi u 16m i čekaju kontru i neku glupost Donbarumme u ovom slučaju recimo.
Bennecer igra sam na sredini. Sam protiv 5 igrača.
Udinese već godinama dolazi u istoj formaciji i sa istom taktikom na San Siro. Svi u 16m i čekaju kontru i neku glupost Donbarumme u ovom slučaju recimo.
Bennecer igra sam na sredini. Sam protiv 5 igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.