FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Produži 3 minute, u nadoknadi 1,5minuta prođe na izmjene i u 92 svira kraj.... ŠTA?????
This time next year, we'll be millionaires!
- ElCartel11
- Kontakt:
Gleda se tebra Sarajevo u konferencijskoj ligi.egocentrik je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:53Ako na kraju budemo imali isti broj bodova i mi bolju gol razliku sta se gleda?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako doceka jutro na klupi mi cemo se i sa kupom halaliti. Fuj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Djaba ti je to drug, nazalost gledaju se golovi u gostima, a nazalost borac tu ima prednost.egocentrik je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:53Ako na kraju budemo imali isti broj bodova i mi bolju gol razliku sta se gleda?
Ma gotovo je ovo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma ne zasluzujemo je jednostavno. Ne zasluzujemo i to je to i nece ti niko dati titulu nit ce nam ko gace skinuti.
Sezona nije 10 utakmica nego 30 i kraj price.
Borac koliko god se i gura igraju i lijepo, ovo veceras kako su odigrali povezano leprsavo napadacki mi nismo, kad bi sve tekme skupili iz druge polusezone i kraj price. I hvala Bogu pa pobjedise da se vise ne nadam do kraja.
Majku vam yebem svima u klubu koji str nam priredili ovu sramotu, za lijeka vam trebalo da Bog da.
Sezona nije 10 utakmica nego 30 i kraj price.
Borac koliko god se i gura igraju i lijepo, ovo veceras kako su odigrali povezano leprsavo napadacki mi nismo, kad bi sve tekme skupili iz druge polusezone i kraj price. I hvala Bogu pa pobjedise da se vise ne nadam do kraja.
Majku vam yebem svima u klubu koji str nam priredili ovu sramotu, za lijeka vam trebalo da Bog da.
- egocentrik
- Kontakt:
Pisao sam i prije ovog kola, ponuditi igračima zelje plate zadnja 3 mjeseca i gledat u nebo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Bravo uprava ustedili ste 200 milja,a izgubili 2 miliona
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tako je Jakirovicu!
Ocigledan kradja Zrinjskog. Za ovo se treba zaliti. Nasi igrom iz drugog dijela sezone nisu zaslužili ni Europu.
Ocigledan kradja Zrinjskog. Za ovo se treba zaliti. Nasi igrom iz drugog dijela sezone nisu zaslužili ni Europu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
11 kola u nastavku
3 pobjede, 4 remija, 4 poraza
Nismo je ni zaslužili. Titula je izgubljena.
Čestitke igracima, strucnom stabu i upravi. Valjalo je to sve prokockati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Čuvajte zdravlje. Naša je krivica ali tu je i vis maior.
dešava li se išta u klubu ?
jel moguće da ovaj ostaje na klupi ???????
jel moguće da ovaj ostaje na klupi ???????
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- NisamInSajder
- Kontakt:
Svojski se potrudit da izgubis titulu.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:5811 kola u nastavku
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jbg tako to ide kad 4 tekme prije kraja se ovdje pise da je jedan kiks borca titula, ljudi ovdje hladno sve pobjede upisali, ako mladost ne dobije sutra, tesko nama jer ce morati zapeti, a najjaci su od ove 4 ekipe, a eto ti mozda i Veleza sutra na -2
.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 11 maj 2021, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Samo smo napravili iskorak kako je Vinko došao, baš se vidi da rastemo prema dominaciji i iskoraku u europi.
Mene samo zanima ko je odlucio da ode samo hadžić a vinko da ostane. Ko god je u pitanju kriv je za ovu sramotu kao i ova dvojica i zasluzju svi da budu zlatnim slovima upisani u historiju borca.
You are someone else I am still right here
Mah pusti. Ja sam tri kola prije nego je Husref dobio otkaz, ono kad nismo opucali po golu, napisao ovdje "Husrefe, vrijeme je da se krene". Isto sam i za ovog govorio od Zrinjskog. Da je tad smijenjen bili bi šampioni.pitara je napisao/la: ↑11 maj 2021, 21:37Ko kmeci zbog bilo koga? Jesmo li to opet navijači Husrefa, najveći dušmani kluba i navijači naših najvećih konkurenata? Je l se to opet prica kako svi koji oci imaju i vide šta se dešava, rade za nekoga i mole Boga da se ne uzme titula?
Samo je činjenica da smo sa Husom imali puno vise dobrih stvari nego sa Debilkom sada. Kleli ste covjeka sto ne forsira mladost pa sad kad Krste nepokretni igra 180 minuta u 2 tekme svi sute? Kleli ste ga sto je otjero Jeleskovica pa sad gledajte kako mogu trcat 7 minuta ukupno svi. Sa njim smo uzeli titulu pa nam nije bilo dovoljno, a sad se brukas protiv Slobode raspale u utakmici koja odlucuje sampiona.
Ne kmeci niko shvatite vise, sto se mene tice nek nam Osim, kog ne mogu ocima gledat, bude trener ako cemo mi napraviti odredjene uspjehe, al priznajte vise i sebi i svima da se dovodjenjem Vinka pucalo samo sebi u oba koljena i da se unazadio klub 5 godina.
Edit- kad se sjetim da se pisalo kako psuje igracima na treningu, pa malo im je psovat treba im noge izlomit
Al su kontraargumenti tome što nismo niti jednom izišli na presing, a kamo li sta drugo "eto nek je husref bolji". I sta raspravljat s tim ljudima.
Pa planski druze da mu ne isplate masne pare, namazano odradjeno
Jedino mi je zao momaka kao sto su kovacevic,Djokanovic , dupovac koji su ginuli za ovaj klub a ove ostale treba dobro izlemati.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
**** Nama, **** Tana, **** Sabrinu, Biliya, Kasuma, **** Vinka, Milkana, Hebiba, Pejovica, bordo prijatelje i neprijatelje. Sve vam najgore zelim.