Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
A jesi siguran da Zeljo vise ne ubacuje svoje klince ? Jedan omladinac je presudio Sirokom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pusti ovog vidiš da veze nema, mora da je neki "vjerni" navijač Borca koji prati Zvezdu
-
Convicts1988
- Kontakt:
Jbt opet zabrana manijacima odlaska na utakmicu !? Pa dal je ovaj savez normalan i šta se ovo dopušta da se čini. Hajd razumijem i nekako ovo za kup utakmicu, al što sada opet ? Zbog koga se igra fudbal ? Ovi umjesto da domaćima spucaju kaznu za fašističko orgijanje, oni kažnjavaju gostujuće navijače. Mater vam jbem !
Znam da je igrao Hajdarević, i u BL je igrao. A Šabandžević je sad ušao pred kraj kad je dao gol Širokom.LjoZee je napisao/la:A jesi siguran da Zeljo vise ne ubacuje svoje klince ? Jedan omladinac je presudio Sirokom.
Lijepo sam napisao gore da manje pratim, prosto nemam gdje, mnogo manje nego u prethodnih par godina.
A mislim da je Željezničar imao više igrača u prvom timu iz svojih juniora, na to sam ciljao.
Malo koga će prodati od ove ekipe. Zakarića jedino,on je takoreći u najboljim godinama, a po meni najkvalitetniji igrač Željezničara. Dok Hajdarević i ostali ne stasaju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sreća ovom Borcu da ima gorih ekipa u ligi pa neće ispasti. Ljudi iz odbrane ne znaju ispucati loptu kada treba.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Jel ima link kakav ?

I ovom šug.avom portalu je ono provokativni znak? Nabijem vas na ku.rac,guzice bi za klik dali
EKONNP
Gdje ćeš taj portal čitati... Pa sam čin ulaska na taj portal ti nanese takvu štetu na mozak da ti treba par dana da se oporaviš.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne mogu ja stranica na fb blokirati kolko oni mogu reklama platiti...arelinho je napisao/la:Gdje ćeš taj portal čitati... Pa sam čin ulaska na taj portal ti nanese takvu štetu na mozak da ti treba par dana da se oporaviš.
Reče netko na našoj temi,oni dodji ko Kurir u Srbiji
EKONNP
što će blagajna zrinje biti znanto lakša naredne sedmice xD
Izvini onda. [emoji106]Riziko je napisao/la:Znam da je igrao Hajdarević, i u BL je igrao. A Šabandžević je sad ušao pred kraj kad je dao gol Širokom.LjoZee je napisao/la:A jesi siguran da Zeljo vise ne ubacuje svoje klince ? Jedan omladinac je presudio Sirokom.
Lijepo sam napisao gore da manje pratim, prosto nemam gdje, mnogo manje nego u prethodnih par godina.
A mislim da je Željezničar imao više igrača u prvom timu iz svojih juniora, na to sam ciljao.
Malo koga će prodati od ove ekipe. Zakarića jedino,on je takoreći u najboljim godinama, a po meni najkvalitetniji igrač Željezničara. Dok Hajdarević i ostali ne stasaju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dok su ovi trenutni ljudi u FS/NS BiH, nece se prstom pomaci (da ne napisem qurcem) da se ovo fasisticko, nacionalisticko orgijanje, psovanje i negiranje drzave, isticanje parola i slika sa istim sadrzajem...itd. kazni i eliminise.
- Zeljeznicar -
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zbog velicanja osudjenog ratnog zločinca plemićima zalijepiti par hiljada kazne i suspendirati stadion par utakmica...kakav covjek moras biti pa velicati ubice...fuj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Moze li se kakav dopis napraviti Uefi? Ali ozbiljno. Dici prašinu oko saveza i dogadjanja. I traziti sankcionisanje nacionalistickog divljanja ali i zahtijevati odgovornost ljudi iz saveza.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa ovim orgijanjem se mora prestati....ja upravi Slobode ne bi sekunde zamjerio da napuste teren u ovakvom slučaju...po bilo koju cijenu....pa nek onda ovi igraju sa familijom i prijateljima ovih ratnih zločinaca
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Neandertalac
- Kontakt:
To "Vaši" zaboravi, uvjeren sam da normalnih ljudi ima itekako više nego vas idiota. Druga je stvar što se exponirate i ponosite sa stvarima kojih se normalan covjek stidi.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Halo 21 vjek,nemozes otic na tekmu jer,jer sta ko koga zasto.Ko ovdje popusi pa moj klub,nema podrske.Zasto popusi,za koga u cije ime.
Vratnik10 je napisao/la:Moze li se kakav dopis napraviti Uefi? Ali ozbiljno. Dici prašinu oko saveza i dogadjanja. I traziti sankcionisanje nacionalistickog divljanja ali i zahtijevati odgovornost ljudi iz saveza.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- hskzmostar
- Kontakt:
Pisi na [email protected]Derdiyok je napisao/la:Vratnik10 je napisao/la:Moze li se kakav dopis napraviti Uefi? Ali ozbiljno. Dici prašinu oko saveza i dogadjanja. I traziti sankcionisanje nacionalistickog divljanja ali i zahtijevati odgovornost ljudi iz saveza.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Kad si već spomenuo stranice na fb, prijavi onu stranicu tzv herceg bosneskripar96 je napisao/la:Ne mogu ja stranica na fb blokirati kolko oni mogu reklama platiti...arelinho je napisao/la:Gdje ćeš taj portal čitati... Pa sam čin ulaska na taj portal ti nanese takvu štetu na mozak da ti treba par dana da se oporaviš.
Reče netko na našoj temi,oni dodji ko Kurir u Srbiji
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.