AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Prodati ovih par balvana sa sredine i dovesti ovu dvojicu De Paul i Fofana na sredini uz Benasera imaš solidan sastav. A ni Kjaer se nije nešto proslavio do sada. Kada se sjetim da Kaldaru nisu minute pustili da igra a koje bukve igraju u odbrani.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Čisto rame.
Fino znam šta sam vidio vlastitim očima, al' nas neko pokušava uvjeriti da je ovo rame. Pa i da jest, daj pokaži snimak, ali više nikad poslije ovoga nismo dobili zvaničnu potvrdu i snimak iz par uglova.

Mislim, glupo mi se sad izvlačiti na penal kad igraju užasno, al' ako je penal, onda je penal, sviraj ga yebo ti on mater. Jedno je otići na poluvrijeme sa golom zaostatka, a drugo sa 1:1.

Fino znam šta sam vidio vlastitim očima, al' nas neko pokušava uvjeriti da je ovo rame. Pa i da jest, daj pokaži snimak, ali više nikad poslije ovoga nismo dobili zvaničnu potvrdu i snimak iz par uglova.

Mislim, glupo mi se sad izvlačiti na penal kad igraju užasno, al' ako je penal, onda je penal, sviraj ga yebo ti on mater. Jedno je otići na poluvrijeme sa golom zaostatka, a drugo sa 1:1.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pored svih nedostataka u sredini terena, nemogucnosti napadaca da zabiju bar gol po utakmici jos imas i golmana koji poklanja golove. Sredina tabele im je mjera.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Beduin
- Kontakt:
Jacka umjesto da posalju na posudbu do kraja sezone kad mu istice ugovor i tako rasterete barem placanje plate, ako ga ne mogu prodati za koji milion, oni ga ovakvog jos nagradjuju igranjem u prvih 11.
Krunic koliko god ne bio klasan igrac, opet je daleko bolji tehnicar od Kessia i odlicno se razumije sa Benacerom.
Generalno ocajni, ne stvara se prazan prostor za Thea ili Leaoa lijevo, umjesto toga Jack se zavuce lijevo i carini loptu kao i uvijek. Ovdje odmah trebaju izmjene, ne cekati 60. minutu.
Krunic koliko god ne bio klasan igrac, opet je daleko bolji tehnicar od Kessia i odlicno se razumije sa Benacerom.
Generalno ocajni, ne stvara se prazan prostor za Thea ili Leaoa lijevo, umjesto toga Jack se zavuce lijevo i carini loptu kao i uvijek. Ovdje odmah trebaju izmjene, ne cekati 60. minutu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- LegendKiller
- Kontakt:
Jack i Kesi totalno beskorisni igrači, a i kada dobiju loptu jedino što znaju je peglati je. Samu puno zuji ali bez nekog konkretno učinka.
Ono sto karakterise našu igru je da imamo više pogrešnih pasova nego ispravnih.
Ma đaba sve nama treba prvo kvalitetan trener pa tek onda razmišljati o novim igračima.
Jack vani, nije loše za početak
Ono sto karakterise našu igru je da imamo više pogrešnih pasova nego ispravnih.
Ma đaba sve nama treba prvo kvalitetan trener pa tek onda razmišljati o novim igračima.
Jack vani, nije loše za početak
- Romagnoli13
- Kontakt:
Castillejo bi trebo jesti prije utakmice, nema snage da loptu šutne
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Ante, al neka tebe na klupi opet sljedecu..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa krv ti **** tako se igra
Bravo, lijepa akcija Leao-Conti-Rebić. 
Dobro što je i Pioli naučio reagovati na vrijeme.
Ovo je sad prerizična formacija sa četiri ofanzivca, pogotovo što Benaser ima karton, a jedini je koji mora krpiti tuđe greške jer je Kessie neupotrebljiv.

Dobro što je i Pioli naučio reagovati na vrijeme.
Ovo je sad prerizična formacija sa četiri ofanzivca, pogotovo što Benaser ima karton, a jedini je koji mora krpiti tuđe greške jer je Kessie neupotrebljiv.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ko je arbitar, cisto da znam ko vas mrzi :kafa:
a zanima me i ko je za var-om :kafa:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 19 jan 2020, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Gigioo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Iskupi se Gigi za onu gresku
Malo bolje izgleda ali koga staviti umjesto onog ćutuka Kessia, čak ne trči više kao što je trčao prošle sezone
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ovakav Conti nam treba.
Kako dobro igra Benaser, da mu hoce dovesti jos jednog igraca, decko je strasan
Sta sad Gigio sve skida
Kako dobro igra Benaser, da mu hoce dovesti jos jednog igraca, decko je strasan
Sta sad Gigio sve skida
Sad imamo više sreće nego pameti.
Rekoh ja, ova formacija je sad samoubistvo.
Rekoh ja, ova formacija je sad samoubistvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Sta se ovo desava
Koja je razlika izmedju toga što igra Rebić umjesto Jacka, više u odbrani učestvuje Rebić nego Jack, osim što Jack je bolji tehnički, ostalo je na strani Rebića. Kessi učestvuje u odbrani?????
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.