Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
handballman
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hajduuuuuuuuuuuuuuk 1-2 90'+
FT: 1-2bevanda4 je napisao/la:Hrv. Dragovoljac - Hajduk Split f+2 @3,30
Uvjeren sam u slavlje Hajduka večeras. Jučerašnjim kiksom dinama, današnja pobjeda smjestila bi ih na čelo ljestvice, a sumnjam da će Tudor i njegovi puleni to propustiti protiv slabašnog dragovoljca (koji je ove sezone došao iz 2. lige). Dobro je Igor posložio momčad, mladi su, snažni i igraju dosta napadački. Ima tu nekih rupa i minusa, al treba vremena da se iz NIČEGA napravi nešto! Na dobrom su putu da nakon 8 godina posta, ove godine osvoje prvenstvo! Kao i uvijek, očekuje ih glasna podrška Torcide koji u velikom broju idu na ovo gostovanje, a to su najavili još prije 4-5 dana, prije nego su znali da će dinamo izgubit od Splita! Mislim da pobjeda večeras nije upitna (x2 @1,20 - za one koji traže siguricu na tiketu) Ja osobno guram hendikep i imam velika očekivanja! NAPRID BILI!!!
Ispričavam se svima koji su pokušali s hendikepom. *ebo lovu, Hajduk je prvi, to je jedino bitno
U desetom selu živi Antuntun!
Meni je jedino bitna lova. *ebo Hajdukbevanda4 je napisao/la:FT: 1-2bevanda4 je napisao/la:Hrv. Dragovoljac - Hajduk Split f+2 @3,30
Uvjeren sam u slavlje Hajduka večeras. Jučerašnjim kiksom dinama, današnja pobjeda smjestila bi ih na čelo ljestvice, a sumnjam da će Tudor i njegovi puleni to propustiti protiv slabašnog dragovoljca (koji je ove sezone došao iz 2. lige). Dobro je Igor posložio momčad, mladi su, snažni i igraju dosta napadački. Ima tu nekih rupa i minusa, al treba vremena da se iz NIČEGA napravi nešto! Na dobrom su putu da nakon 8 godina posta, ove godine osvoje prvenstvo! Kao i uvijek, očekuje ih glasna podrška Torcide koji u velikom broju idu na ovo gostovanje, a to su najavili još prije 4-5 dana, prije nego su znali da će dinamo izgubit od Splita! Mislim da pobjeda večeras nije upitna (x2 @1,20 - za one koji traže siguricu na tiketu) Ja osobno guram hendikep i imam velika očekivanja! NAPRID BILI!!!
Ispričavam se svima koji su pokušali s hendikepom. *ebo lovu, Hajduk je prvi, to je jedino bitno
Kad neko zna, znazgmiky je napisao/la:Torino-Inter M. oba daju gol u 1.pol. 4.40
da se ima sutra za hokejšale malo mislim da bi moglo ovo doći a lijepa kvota za probati
1-1zgmiky je napisao/la:Torino-Inter M. oba daju gol u 1.pol. 4.40
da se ima sutra za hokejšale malo mislim da bi moglo ovo doći a lijepa kvota za probati
Columbus - Vancouver under 5,5 - 1,7
Winnipeg - Nashville X2 - 1,7
Winnipeg - Nashville X2 - 1,7
Svaka cast miky.
Botafogo FR-Vasco da Gama / gost daje gol u oba pol. 4.55
gledao sam malo međusobne omjere i mislim da je na redu dvojka što također nije loše probati,lijepa kvota a prelaz ako bi ganjao neki bio bi to 1/2 i ovdje bi mogli vidjeti 5+ golova i nadam se da će u oba pol. gosti zabiti barem po gol
probati i
Botafogo FR-Vasco da Gama over 4.5 5.50
gledao sam malo međusobne omjere i mislim da je na redu dvojka što također nije loše probati,lijepa kvota a prelaz ako bi ganjao neki bio bi to 1/2 i ovdje bi mogli vidjeti 5+ golova i nadam se da će u oba pol. gosti zabiti barem po gol
probati i
Dodje X na krajuSTEVEN je napisao/la:U italiji nijedan X ovo kolo, a ostala jos jedna utakmica tako da bi mogao veceras doci
Singl
Torino-Inter X 3.1
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta reci a ne zaplakati?
Mater u p!!!

Mater u p!!!

u jbt... pa na ovoliku kvotu da nisi mogao neki sistemcic opalit.. nije mi jasno
tuzno!
U desetom selu živi Antuntun!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne igram ja te sisteme, dok ne crknem od secera ili pritiska ne prestajem ovako igrati
Evo jos jedan:

Evo jos jedan:

- masteRofPoker
- Kontakt:
Hvala miky, ja sam uzeo na live Vasco over 1,5 i svaka cast. Sad prema ovom tvom, treba staviti koju paru na pobjedu Vasca.zgmiky je napisao/la:Botafogo FR-Vasco da Gama / gost daje gol u oba pol. 4.55
probati i
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
HaHu1x2 je napisao/la:Evo uslikao sam listice koje cu u narednim danima postavljati za nagradnu igru, imao sam jos dobitnih i gubitnih naravno listica ali nisu bili zanimljivi kao ovi
HT Inter 1:1, a Sevilja 0:2, ja vec otpisao listic, odgledam film, vratim se kad dobitan
Đirona - Hihon sve tekme do sada domacini uzeli, 1:1 rez bio i hihon crveni imao, odlicna kv.. a tenis sta da ti kazem![]()
Tennis pro one more time
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
moram napisati da nebi neki idol meni naso pricat kad mu padne 5 tipova, a 6 prodje eto prosao je tip, ko me ispratio zaradio je .bevanda4 je napisao/la:skužili smo, kolega hahu1x2
B-I-R !
Jos ga nakaci na wwin i klepi im i bonus na tih 30-tak markica dobitnih i glavni si 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Besiktas - Rize 1 @1,70
Siena - Palermo dg1 @1,25
Mersin - Denizli 1 @1,45
Stabak - Elverum 1 @1,25
Brno - Teplice gg1 @1,20
Vasteras - Rogle kp1 @1,40
Met.Zhlobin - Neman kp2 @1,55
Kvota: 10
Uplata: 10
Eventualni dobitak: 100
Siena - Palermo dg1 @1,25
Mersin - Denizli 1 @1,45
Stabak - Elverum 1 @1,25
Brno - Teplice gg1 @1,20
Vasteras - Rogle kp1 @1,40
Met.Zhlobin - Neman kp2 @1,55
Kvota: 10
Uplata: 10
Eventualni dobitak: 100
-
marioo8888
- Kontakt:
Zna li neko imali u nekoj našoj kladionici igrati koji će parovi biti izvučeni u baražu ??
-
risingforce
- Kontakt:
vidio sam da ima u premierumarioo8888 je napisao/la:Zna li neko imali u nekoj našoj kladionici igrati koji će parovi biti izvučeni u baražu ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.