Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
[youtube][/youtube]
Majstor, genije.
Majstor, genije.
upravi si momcino...mi ne dovodimo igrace nego dovodimo alternative.ili jednostavno prelazimo na plan b...ovo vise nije ni pla b ne c,d ili f...od Vidala koji je wc player mi dovedemo perspektivnog igraca.od Hummelsa koji je wc player preko Vermalena koji je igracina do Marcosa Roje koji je perspektivan igrac,nisam tako davno ni cuo za njega a mi dovodimo njega. od Di Marie koji isto tako wc igrac,Allah sami zna koga ce mo dovest...Motti je napisao/la:Nema jasne vizije sta hocemo, nego se kupuje bilo sta i po bilo kojoj cijeni. Prosle godine Felaini, sad ce bit Rojo, mozda i jos neki igrac. Doveli smo se u situaciju da na nekim pozicijama imamo po 4-5 igraca, a da druge krpimo ili sa pregazenim igracima ili igracima koji nemaju kvalitet za United. Kupovali su se i engleski "talenti" za masne pare, pare za koje se recimo Ozil, Reus i slicni mogli dovest iz Njemacke, a uz to im nikad nije pruzena priika da pokazu sta znaju.
Ne znam, ne mogu bit pametan, samo ovo ne sluti na dobro. Jos je gora sva ova tisina oko kluba jos od dolaska Herere i Showa.
Pare nisu problem u to sam siguran, kakve su samo ugovore potpisali u proteklom periodu, dug je smanjen i ne predstavlja problem. Cak se i na platama ovih sto su otisli ustedila ogromna suma novca. E sad, vjerovatno jedino Woodward zna gdje je nastao problem sa pojacanjima, nije moguce da bi van Gal odbio igrace poput Di Marije, Vidala, Humelsa, igraca za koje bi svaka ekipa nasla mjesto.
I jos mi ne ide u glavu da Barcelona na onakvu ekipu ulozi 150 miliona eura, Real na najbolju ekipu 100 miliona na dva fantasticna fudbalera, Chelsea fantasticno odradi posao, Arsenal jos bolje, a mi na najgori plasman u EPL-u dovedemo jedva dva igraca.
pa zasto majka mu stara,zasto mi nebi promjenili nesto.evo primjer vidi u upravi reala ko je sve.Zidane sportski direktor....pa kad te Zidan zovne u taj klub pa igraci bi pjeske dosli tu...sastavit jak strucni stab sa velikim imenima...a ne kod nas nidje veze sve...mi ce mo za herreru koji je kvalitetan igrac stvarno,ne osporavam ga platiti neznam tacno mislim oko 40 mil funti a nisu ni pomislili dati te pare za Hummelsa,Vermalena,Vidala,Kediru ITD,ITD,ITD
Pa najbolje bi bilo da mozete Reusa dovesti, ali od tog transfera nema nista, a kako se cini ni od Angela nece biti nista.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ovog igraca niko ne spominje kao pojacanje ali mislim da bi Van Galu bilo najbolje da njega dovede za odbranu.i po mom misljenju najbolje nase rjesenje.rijec je o Jan Vertonghenu.dobar igrac u odbrani zna povuc loptu naprijed sto bi odgovaralo Van Galu,brz je sto takodje odgovara Van Glovoj taktici.i bio bi sretan kad bi on dosao kod nas.a i poprilicno je mlad i rjesenje za dosta godina...Jan Vertonghen 

Ne znam kako je 95% vas sada protiv felainija. Koji ste vi poznavaoci fudbala, a prije 2 godine ste ga svi priželjkivali u UnitedU! Posebno kad nas je Everton razneo na otvaranju sezone prije 2 sezone.
Pored toga, navijaci Aresnala i Chelsea su prizeljkivali dolazak istog. Nije problem u Fellainiju, problem je u drugim stvarima.
Pored toga, navijaci Aresnala i Chelsea su prizeljkivali dolazak istog. Nije problem u Fellainiju, problem je u drugim stvarima.
Hajde Wood dovedi tog Angela DM i sto kaze Narin 4-3-3 da igramo vise kako treba i da idemo u sami vrh
04.10.2009 !!
Poslije Berbatova United ti nece u pregovore sa Totenhamom, sam Ferguson je to priznao u par navrata. Ne moze se pregovarat sa onim kretenom, ili ispuni sto on trazi ili nemoj ni dolazit na pregovore.vidic je napisao/la:Ovog igraca niko ne spominje kao pojacanje ali mislim da bi Van Galu bilo najbolje da njega dovede za odbranu.i po mom misljenju najbolje nase rjesenje.rijec je o Jan Vertonghenu.dobar igrac u odbrani zna povuc loptu naprijed sto bi odgovaralo Van Galu,brz je sto takodje odgovara Van Glovoj taktici.i bio bi sretan kad bi on dosao kod nas.a i poprilicno je mlad i rjesenje za dosta godina...Jan Vertonghen
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Znam ja ,hoce oni puno para za svoje.Ali ponudit 30 mil za Vertongena nije puno ,a mislim da bi pristali na te pare,po mom misljenu.jer ako Jérémy Mathieu vrijedi onoliko,Eliaquim Mangala onoliko pa i mi mozemo dat tolike pare za Vertongena,koji je po mom misljenju dokazo se u EPL..Motti je napisao/la:Poslije Berbatova United ti nece u pregovore sa Totenhamom, sam Ferguson je to priznao u par navrata. Ne moze se pregovarat sa onim kretenom, ili ispuni sto on trazi ili nemoj ni dolazit na pregovore.vidic je napisao/la:Ovog igraca niko ne spominje kao pojacanje ali mislim da bi Van Galu bilo najbolje da njega dovede za odbranu.i po mom misljenju najbolje nase rjesenje.rijec je o Jan Vertonghenu.dobar igrac u odbrani zna povuc loptu naprijed sto bi odgovaralo Van Galu,brz je sto takodje odgovara Van Glovoj taktici.i bio bi sretan kad bi on dosao kod nas.a i poprilicno je mlad i rjesenje za dosta godina...Jan Vertonghen
- eric_cantona
- Kontakt:
ja iskreno ne znam šta bi mislio o Fellainiju.. činjenica je da je od početka imao problema sa ozljedama, da je ekipa igrala jako loše cijelo vrijeme i bez njega, i sigurno nije samo on kriv. On izgleda tragikomično na terenu ali samo zato što su svi oko njega igrali užasno pa sve njegove slabosti dođu do izražaja te je u njega lakše uprijeti prstom. spor, ponekad smotan, vidi se iz dalekaLvG je napisao/la:Ne znam kako je 95% vas sada protiv felainija. Koji ste vi poznavaoci fudbala, a prije 2 godine ste ga svi priželjkivali u UnitedU! Posebno kad nas je Everton razneo na otvaranju sezone prije 2 sezone.

meni osobno drag. vjerujem da je dovoljno dobar igrač za Premiership, pa čak i za United, ali mu se nije poklopilo.
Uostalom, ko zna šta će biti još s njim.
- eric_cantona
- Kontakt:
vjerojatno se radi na nekom velikom transferu u obrani, a da li je to Hummels, Benatia, Subotić, ili netko stoti tek treba vidjetividic je napisao/la: Znam ja ,hoce oni puno para za svoje.Ali ponudit 30 mil za Vertongena nije puno ,a mislim da bi pristali na te pare,po mom misljenu.jer ako Jérémy Mathieu vrijedi onoliko,Eliaquim Mangala onoliko pa i mi mozemo dat tolike pare za Vertongena,koji je po mom misljenju dokazo se u EPL..
United je doveo Roja (navodno, tek treba potvrditi) za 16 mil funti, što je ipak danas jeftino. Nani na posudbi, to neću spominjati, to je United još trebao doplatiti da ga netko uzme
Nama treba igrac u sredini koja nam je kriminalna za neke vece domete ljudi iskren da budem, pa onda donekle i krila nam trebaju jedino sto sad u ovom trenutku valja jeste napad 
Ovaj Rojo jel on igra u odbrani ili lijevog beka?

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 19 avg 2014, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
kakvu ti sigurost osjecas kad on igra u ekipi sto se tice njega,ostim sto dobija duele glavom a gledam u zadnje vrijeme dosta duela zrnacnih i gubi...kad je u pitanju Herrera ja sam siguran da ce cijelu tekmu dobrih pasova imati i da ce razigravat saigrace,Kad je u pitanju Valencia siguran sam da ce imat dosta centarsureva i prodora po svojoj strani,Van Persie ce gotovo svaku dobru priliku zavrsit pogotkom,razigravat ce saigrace itd itd itd.a kad Fellaini igra ja se ne nadam nicemu od njega,ni pas igri,ni dobroj roli u defanzivi niti u napadu.on samo zna skakat i nista vise...zato sto on nema pozicije u nasem klubu.u napadu nam ne moze igrat,u vezi nam je trom glup i nemoze igra,u odbrani nezna da igra.dakle visak igrac.Belmin6 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Majstor, genije.
Ma da se odlucnije krenulo i po Humelsa mogao se isposlovat transfer, normalno da BVB nece ni pregovarat kad ponudis 20 mil eura, a jedna prevara od igraca zvani Luiz bude placen 50. Ne znam, valjda ce zavrsit bar ovog Roja, a ako dodje jos neko onda je to bonus.vidic je napisao/la:Znam ja ,hoce oni puno para za svoje.Ali ponudit 30 mil za Vertongena nije puno ,a mislim da bi pristali na te pare,po mom misljenu.jer ako Jérémy Mathieu vrijedi onoliko,Eliaquim Mangala onoliko pa i mi mozemo dat tolike pare za Vertongena,koji je po mom misljenju dokazo se u EPL..Motti je napisao/la:Poslije Berbatova United ti nece u pregovore sa Totenhamom, sam Ferguson je to priznao u par navrata. Ne moze se pregovarat sa onim kretenom, ili ispuni sto on trazi ili nemoj ni dolazit na pregovore.vidic je napisao/la:Ovog igraca niko ne spominje kao pojacanje ali mislim da bi Van Galu bilo najbolje da njega dovede za odbranu.i po mom misljenju najbolje nase rjesenje.rijec je o Jan Vertonghenu.dobar igrac u odbrani zna povuc loptu naprijed sto bi odgovaralo Van Galu,brz je sto takodje odgovara Van Glovoj taktici.i bio bi sretan kad bi on dosao kod nas.a i poprilicno je mlad i rjesenje za dosta godina...Jan Vertonghen
Felaini je dobar igrac na 10-ki, na CM.u je uzasan, ne zna defanzivno igrat, vrlo brzo odluta u napad i jako sporo se vraca. O organizaciji igre za koju bi trebao bit zaduzen ne treba ni govorit. Jednostavno promasena investicija i to je to. Iskreno i to me zivcira kod Uniteda za pojedine igrace, cekanje po 3-4 sezone da bi dokazali da nisu za Uniteda.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Ma da se odlucnije krenulo i po Humelsa mogao se isposlovat transfer, normalno da BVB nece ni pregovarat kad ponudis 20 mil eura, a jedna prevara od igraca zvani Luiz bude placen 50. Ne znam, valjda ce zavrsit bar ovog Roja, a ako dodje jos neko onda je to bonus.
Felaini je dobar igrac na 10-ki, na CM.u je uzasan, ne zna defanzivno igrat, vrlo brzo odluta u napad i jako sporo se vraca. O organizaciji igre za koju bi trebao bit zaduzen ne treba ni govorit. Jednostavno promasena investicija i to je to. Iskreno i to me zivcira kod Uniteda za pojedine igrace, cekanje po 3-4 sezone da bi dokazali da nisu za Uniteda.[/quote]
Motti cijenim tvoja misljenja i mislim da imas ispravna misljenja o pojedincima...
Felaini je dobar igrac na 10-ki, na CM.u je uzasan, ne zna defanzivno igrat, vrlo brzo odluta u napad i jako sporo se vraca. O organizaciji igre za koju bi trebao bit zaduzen ne treba ni govorit. Jednostavno promasena investicija i to je to. Iskreno i to me zivcira kod Uniteda za pojedine igrace, cekanje po 3-4 sezone da bi dokazali da nisu za Uniteda.[/quote]
Motti cijenim tvoja misljenja i mislim da imas ispravna misljenja o pojedincima...
On igra i stopera i beka, ali u Unitedu bi trebao igrati stopera, nisu valjda tolike pare dali za Shawa da sjedi na klupi.sarajlija je napisao/la:Nama treba igrac u sredini koja nam je kriminalna za neke vece domete ljudi iskren da budem, pa onda donekle i krila nam trebaju jedino sto sad u ovom trenutku valja jeste napad
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Rojo i Strootman i svi zadovoljni 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Hummels,Rojo,Strotman,Di Maria,Reus,De Jong i onda tek svi zadovoljni
i Vidalvidic je napisao/la:Hummels,Rojo,Strotman,Di Maria,Reus,De Jong i onda tek svi zadovoljni
FC United Of Manchester !
i na to sve preko 200 miliona,a potroseno je vec preko 50vidic je napisao/la:Hummels,Rojo,Strotman,Di Maria,Reus,De Jong i onda tek svi zadovoljni

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ma i Rojo ako dodje treba se udarat nogom u guzove,idemo opet odbranit to 7 mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.