Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Oj zemljo.... Cuj Welbeck.
WEnger ocito vjeruje Giroudu i racuna da on bude prvi izbor u napadu nakon povrede. Welbeck je samo tu da ga mijenja dok se ovaj ne vrati a onda moze biti koristan i na drugom pozicijama a i kao rezerva u napadu.
Arsenal ce sigurno ganjati DMFa do kraja prelaznog. Sta je bilo sa Carvalhom? Jel` objavljivao sky sta oko toga? Tek sam se ukljucio.
Arsenal ce sigurno ganjati DMFa do kraja prelaznog. Sta je bilo sa Carvalhom? Jel` objavljivao sky sta oko toga? Tek sam se ukljucio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Cuj Welcback!
Odo' se objesit!
@NormalniBayernovac(nisam zapazio ime) Ma pita se i Reus ali cini mi se da su njegove izjave bile da bih se volio oprobati u PL kao i da bi volio igrati sa svojim idlolom iz mladosti. Ipak mislim da je do Borussije.
Ma to je to...

@NormalniBayernovac(nisam zapazio ime) Ma pita se i Reus ali cini mi se da su njegove izjave bile da bih se volio oprobati u PL kao i da bi volio igrati sa svojim idlolom iz mladosti. Ipak mislim da je do Borussije.
Ma to je to...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sky Sports News reporting that Danny Welbeck is having a medical at Arsenal
OMG Sa kloca na kloca ...pa za ovog Giroud izmislio fudbal
OMG Sa kloca na kloca ...pa za ovog Giroud izmislio fudbal
Arsenal All The Way !
Sky Sports News HQ @SkySportsN… 1m Sky ****: Danny Welbeck having medical at Arsenal. #AFC #SSNHQ #SkyDeadlineDay
Polako, mozda Danny bude ko Sturidge
Polako, mozda Danny bude ko Sturidge
Čuj Welbeck! Ajd da vidimo i to čudo u našem rosteru. Kad može Sanogo može i Welbeck.
Gotivim ga zato što je Britanac
Gotivim ga zato što je Britanac
A.F.C. Bournemouth!
E cuj Welbeck
Al ajd, bolje ista nego nista
Al ajd, bolje ista nego nista
jel posudba ili trajna kupovina :mrgreen:u napad na dmf-a još 
Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 01 sep 2014, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da je posudba. Ako nije znaci da onaj nas konj fakat racuna na Girouda i Sanoga dugorocno, to nam je najgora moguca opcija.
Profa je opet skršio ovaj rok jer nije doveo špica kad je trebalo, a to je trebalo učiniti u 7. mjesecu...
ali Welbeck je veliki upgrade u odnosu na Yaya Drvonogo
momak zna igrat, a i ima onaj borbeni duh i osjećaj za gol tipa Pippo Inzaghi..
nije on kriv što u Unitedu nije imao prave lopte jer im je veza propalitet teški...
ali Welbeck je veliki upgrade u odnosu na Yaya Drvonogo
momak zna igrat, a i ima onaj borbeni duh i osjećaj za gol tipa Pippo Inzaghi..
nije on kriv što u Unitedu nije imao prave lopte jer im je veza propalitet teški...
Bolji je od Sanoga 100%. Sigurno je da nije neka pljacka, ali nije ovo ni tako katastrofalan potez.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Marsal
- Kontakt:
Bolje da nije nikog dovodio, a bokte Velbek. loše mi ćabemi
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
.@GuillemBalague tells @SkySportNewsHD he believes #AFC are in talks to sign a France-based midfielder who can play in defence. #hedgebets
Jan Hagen @PortuBall 23s
Arsenal rejected Benfica's €10m bid for Joel Campbell, who had a plane lined up to fly to Lisbon. Arsenal wanted €15m. [MaisFutebol]
Arsenal rejected Benfica's €10m bid for Joel Campbell, who had a plane lined up to fly to Lisbon. Arsenal wanted €15m. [MaisFutebol]
Ma pametan posao radimo. Nabavljamo drva za zimu. Sledi zima i duge hladne noci... "A noc je mracna i puna uzasa".
#Winter is Coming
#Winter is Coming
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Jedina dobra stvar u vezi Welbecka je ta sto nece morati proci period adaptacije na ligu. Odmah moze uskociti i pomoci na terenu.
Ajmo jos DMF.
Ajmo jos DMF.
- OnlyUnited
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cuj Wellbeck hebem li mu sve francusko pa kakav malj United je pored Rooneya i RVP doveo FAlcoa a nas strucnjak hoce Welbecka hebo mu on familiju. NE mogu da vjerujem dosao sam ovde kontam bice nesto cim nema nikakvih spekulacija necemo nikog normalnog ni dovesti, Welbeck nam je vrh transfer. Kakav odron od prelaznog roka ocaj, jad i bijeda...
Mada iskreno u poredjenju sa Sanogom Danny dodje nesto kao Suarez...
Mada iskreno u poredjenju sa Sanogom Danny dodje nesto kao Suarez...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Schalke have accepted an offer from Arsenal for Klaas-Jan Huntelaar, after activating his £12.75 million release clause. [JW]
Jesu i krenuli bombardovat
Jesu i krenuli bombardovat
Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.