Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
@ Sissoko brate inace slabo listam stranice unazad nemam vremena ovo sam cisto iz dosade napisao nista uglavnom sretno da dovedete najbolje pojedince u vas klub.
04.10.2009 !!

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Allegri - '' Alex Sandro came out of nowhere, I was surprised, we're still missing one player but the company is working well''
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nema od toga ništa. Marotta danas potvrdio da tražimo centralnog veznog kad su ga upitali za Kolumbijca. Kaže traže igrača potpuno drugih karakteristika.ultrasstyle_tz je napisao/la:Kvadrado
Za Mkhitaryana mi je bio nedorečen. Imam osjećaj da kuha nešto sa Raiolom.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
iskreno, mislim da nam vise moze donijeti Kvadrado cak i da ga koristimo kao AMC (iako to ne igra cesto), nego Mkhitarijan
oko njega sam totalno skeptican..zadnje sto nam treba je jos jedan igrac koji igra na silu i ne mozes nista kreirati za sebe nego ovisi od drugih
oko njega sam totalno skeptican..zadnje sto nam treba je jos jedan igrac koji igra na silu i ne mozes nista kreirati za sebe nego ovisi od drugih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kad bog Marotta kaze da je merkato 'chiuso' zavrsen, onda to znaci da tek je poceo

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bravo Marotta kralju, napokon i bek kojeg smo dugo dugo čekali, 24 godina ovo je odlično, ne bi ga Porto pustio ni bez 30M da je ugovor bio duži.
Sad samo da se odradi još jedan igrač koji je vrijedan ovog dresa i onda sezona može da krene, i da uživamo u igrama novog Juvea
. Čak bi više volio i Sneijdera nego pojedine koji su spominju.
Sad samo da se odradi još jedan igrač koji je vrijedan ovog dresa i onda sezona može da krene, i da uživamo u igrama novog Juvea
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina

- IlCapitano
- Kontakt:
Laudisa(GDS)
'' Marotta has not abandoned the Draxler deal it's all a strategy what he said today, alternative is Vazquez, nobody else ''
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Marotta je zvijer.
-
farukzidane
- Kontakt:
nekontam pojedine nikako,,,cuj Mihitariyan bezveze igrac i slicno,,ko je gledao tekmu protiv mehengladbaha mogao je vidjeti jeli zna ili ne,,,licno nebih imao nista protiv da dodje,,,26g,,,taman,,,,fino alla fine
- L'Avvocato
- Kontakt:
Gli acquisti incidono in bilancio per circa 54M€ annui (22M€ ammortamenti). Le cessioni liberano costi per circa 50M€ (14M€ ammortamenti).
Dakle, svi oni koji gledaju na naše finansije kao da smo PSG, Real ili City mogu vidjeti ovdje sa kakvim se ciframa radi u Torinu. Ako se dovede neki jak vezni do kraja prelaznog roka, ubijeđen sam da će neko ići, Nando najvjerovatnije.
Dakle, svi oni koji gledaju na naše finansije kao da smo PSG, Real ili City mogu vidjeti ovdje sa kakvim se ciframa radi u Torinu. Ako se dovede neki jak vezni do kraja prelaznog roka, ubijeđen sam da će neko ići, Nando najvjerovatnije.
★★★
Ma dobro ove godine je rađena velika rekonstrukcija jer smo ostali bez 3 igrača koji su bili nosioci igre, još kad dodamo da je samo jedan otišao za novac, ovo je Marotta odlično odradio, samo da sve ovo završi kako treba sa veznim.
Nadam se da će uspjeti odraditi nešto za Llorentea, jer preveliku platu ima, a i za njega glupost je da sjedi na klupi i bori se za mjesto na klupi sa Zazom, iako mi je uvijek bio drag vrijeme je za rastanak.
Nadam se da će uspjeti odraditi nešto za Llorentea, jer preveliku platu ima, a i za njega glupost je da sjedi na klupi i bori se za mjesto na klupi sa Zazom, iako mi je uvijek bio drag vrijeme je za rastanak.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Hahaha ! Alternativa ne postoji ! Drexler je novi igrac Juventusa ! Mislim, ako je sve stvar taktike, ovo je samo posljedni pokusaj da se smanji cijena i to je to ! Za Alexa, NaklonIlCapitano je napisao/la:Laudisa(GDS)
'' Marotta has not abandoned the Draxler deal it's all a strategy what he said today, alternative is Vazquez, nobody else ''
Max Allegri
Nando i Isla idu. ŠUKURAC bajo moj. Dosta je više lezihljebovića. PDC može ostat' da muziku pušta.
- IlFantasista
- Kontakt:
Za Islu cisto sumnjam, po prikazanom i po tome koliko mi Max daje minuta, mogoa bih ostati ! A Nando pffVelaHavle je napisao/la:Nando i Isla idu. ŠUKURAC bajo moj. Dosta je više lezihljebovića. PDC može ostat' da muziku pušta.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.