Ne vjerujem da je išta bolji ni na relaciji Vogošća - Ilijaš - Breza.
Zrak se tek pročisti tamo oko Olovo / Vareš.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne vjerujem da je išta bolji ni na relaciji Vogošća - Ilijaš - Breza.
A ko je kriv što se samo mi moramo izvinjavati ? Mi sami ? Ili "komšije" ?
Za to su prvenstveno krive opozicione stranke u FBiH, tj. one koje vladaju u KS. Poseban akcenat na N(j)S.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 dec 2021, 11:05A ko je kriv što se samo mi moramo izvinjavati ? Mi sami ? Ili "komšije" ?
Mi smo krivi. Kome se mi uopšte izvinjavamo? Onima koji kažu da se ne kupamo, fašistima, rasistima? Zamisli oni tebi otvoreno poručuju da te mrze a ti se njima izvinjavaš što je neki debil nešto napisao na vratima. Strašno.bombaysaphire je napisao/la: ↑23 dec 2021, 11:05A ko je kriv što se samo mi moramo izvinjavati ? Mi sami ? Ili "komšije" ?
Hahahahah pa Sarajevo je milijardu puta pokazalo multietničnost. I milijardu puta smo dokazali da mi nismo kao oni? I šta si dobio sa time? Dobio si to da članice Evropske unije kažu da je vrlo teško 2 milijuna muslimana integrirati u EU. Slijepi ste. Hrvatima i Srbima iz Sarajeva se ne mora niko izvinjavati. Oni znaju šta je Sarajevo. I Karićka se nije izvinjavala njima nego pripadnicima tzv. Herceg Bosne. Pogledajte malo dalje od nosa.
Ne kontas ti to jarane ali necemo dalje, naziv teme jasno kaze.BenWhite je napisao/la: ↑23 dec 2021, 12:21Hahahahah pa Sarajevo je milijardu puta pokazalo multietničnost. I milijardu puta smo dokazali da mi nismo kao oni? I šta si dobio sa time? Dobio si to da članice Evropske unije kažu da je vrlo teško 2 milijuna muslimana integrirati u EU. Slijepi ste. Hrvatima i Srbima iz Sarajeva se ne mora niko izvinjavati. Oni znaju šta je Sarajevo. I Karićka se nije izvinjavala njima nego pripadnicima tzv. Herceg Bosne. Pogledajte malo dalje od nosa.
Nista vise u BiH nije multieticno moj brate, to je mit i laz u kom zivimo.BenWhite je napisao/la: ↑23 dec 2021, 12:21Hahahahah pa Sarajevo je milijardu puta pokazalo multietničnost. I milijardu puta smo dokazali da mi nismo kao oni? I šta si dobio sa time? Dobio si to da članice Evropske unije kažu da je vrlo teško 2 milijuna muslimana integrirati u EU. Slijepi ste. Hrvatima i Srbima iz Sarajeva se ne mora niko izvinjavati. Oni znaju šta je Sarajevo. I Karićka se nije izvinjavala njima nego pripadnicima tzv. Herceg Bosne. Pogledajte malo dalje od nosa.
Ovo ti moram demantovati.slusalica je napisao/la: ↑23 dec 2021, 15:50Nista vise u BiH nije multieticno moj brate, to je mit i laz u kom zivimo.BenWhite je napisao/la: ↑23 dec 2021, 12:21Hahahahah pa Sarajevo je milijardu puta pokazalo multietničnost. I milijardu puta smo dokazali da mi nismo kao oni? I šta si dobio sa time? Dobio si to da članice Evropske unije kažu da je vrlo teško 2 milijuna muslimana integrirati u EU. Slijepi ste. Hrvatima i Srbima iz Sarajeva se ne mora niko izvinjavati. Oni znaju šta je Sarajevo. I Karićka se nije izvinjavala njima nego pripadnicima tzv. Herceg Bosne. Pogledajte malo dalje od nosa.
Lako je Sarajevu ili Banja Luci biti deklarativno multietnicno kada su u procentu vecem od 90% jednonacionalni. Istovremeno, rijetko gdje u Sarajevu u vrijeme Ramazana mozes rahat popiti pivo ili blagonaklono u Banja Luci pitati je li sunka svinjska ili pileca.
Nije meni drago zbog toga.
Smatram da je ova zemlje duuuboko podijeljena, a kad Tuzlak to misli, nije jednostavno.
Pitanje dana je i konacna podjela.
Nazalost.
Pa ne znam, ne živim u Sarajevu ali kao da se kroz maglu sjećam nečeg sličnog, pokušat ću sad da izguglam to.
Ovo je meni van svake pameti u jednoj državi koja za sebe tvrdi da je sekularna.Vlasnici ugostiteljskih objekata koji se nalaze na teritoriji sarajevske općine Stari Grad primili su dopis kojim ih iz općine obavještavaju kako im je tokom mjeseca ramazana zabranjeno točenje alkoholnih pića u neposrednoj blizini obrazovnih i vjerskih i sakralnih objekata i njihovih dvorišta. Istovremeno je preporučeno da se i u ostalim ugostiteljskim objektima u skladu sa “tradicijom Bošnjaka u mjesecu ramazana” ako je moguće, izbjegne alkohol u potpunosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.