Upravo ovo je ono sto mene najvise u ovome svemu nervira. Potencira se to da je vecina nasih igraca rodjena vani. Posebno to potenciraju kroasani. A sta je sa njihovom repkom? Da nema igraca iz BiH ne bi imali ni 11 igraca, igralo bi se 9 protiv 9. Ne samo u fudbalu nego u svim sportovima u Hrvatskoj su nosioci igraci iz BiH. Francuzi imaju crniju repku od vecine Africkih repki. Ali to su sve Francuzi. Osim ako ubiju nekog. Tada vise nisu Francuzi nego doseljenici iz Malija, Konga, Zimbabwea....DeeWa je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:53Ovo su neki od igrača koji su mi pali na pamet da su dobri a da su otišli za druge reprezentacije igrati. Ima ih još ali ovo su neki od njih. Zanimljivo mi je bilo vidjeti da je najviše veznjaka otislo generalno, zbog čega smo vjerovatno tu i najtanji u današnjem rosteru. Dok recimo bekova nema s glave nikako pa čak ni da igraju za druge reprezentacije. Izgleda da bas igrači bježe od tih pozicija.
![]()
Ono sto bih ja volio da mi ovu kradju pocnemo raditi u rukavicama, tj da savez organizuje stalno kampove za djecu do 15 godina i da im svima daje nase drzavljanstvo te na taj nacin vraca tu djecu pod nasu zastavu.