Safet Sušić - Pape

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la _dreamer_ » 10 feb 2011, 13:15

Monolog je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Monolog je napisao/la:ja vidim napredak u igri naše reprezentacije u posljednje vrijeme.
:D :P
Nije valjda da si očekiv'o da ću i dalje govoriti kako je igra sranye, te kako Pape baš ne'a pojma(ne'a pojma, ono baš je višak :lol: )? Dakako, može ovo puno bolje, al' kada vidim 5 preciznih dodavanja u jednom napadu, odmah se sjetim kako je sve to izgledalo, tako da je napredak vidljiv(samo što je spor).
Ma znam ja da si ti dobar momak i da ces uvijek reci kako jeste... Steta samo sto si los u sokeru... :P :D
Al hajde, necu da off-topichim... Elem, nisam gledao sinoc tekmu, jer mi je crkla napojna na compu (daBogda crkla!), tako da nemam pojma kako su nasi igrali. Al eto, drago mi je ako su momci sa ovim sastavom drzali tempo, jer se do jucer govorilo da se bez Rahimica nece moci ni na male posteno poigrati, a kamoli na nekoj golemoj livadi zvanoj stadion...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 feb 2011, 13:33

Napokon me susic iznenadio , jos jedna velika partija i odlicna taktika cak smo mogli postici i gol u prijateljskoj utakmici ..Teleci pogled Safet Susic opet na nivou .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 feb 2011, 13:50

kad se sjetim taktika gospon cire i trenera prije njega ovo mi je osvjezenje, ko je igro treniro fudbal jasno mu je da je cirina taktika bila svi u 16 dzeko na sredinu i gadjaj ga... sad lopta bar pokusava ici po zemlji u par napada smo odlicno izgledali u 2-3 dodavanja izbacimo 4 meksikanaca... da je vedu malo sreca posluzila i da je milimetar bio sporiji drukcije bi rezultat izgledo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 feb 2011, 14:53

Susic je sinoc i ovih dana (nadat se) najvise naucio. NIKOGA ama bas NIKOGA nesmije ostavljat bez razloga na postedi. Sve treb agledati istim ocima. Ili sve ili nikog. Licno mene zaboli kita za Dzekin MC, jer je on sinoc ostavio na cjedilu ratnike u rovu tj. Atlanti. Sto kratko znaci izdaja. Svi vi dobro znate kako ja ne dam na dijamanta, ali on il ce morat to smece od MC navic na nasu repku i na drzavni dres il nek ide u drugi klub u kojem nece biti ekser u svlacionici koji se savija samo zato sto je ukovan u Englesku dasku. Mi smo bili uskraceni za njegovu pomoc a Mexiko nije za Cicarita. Naravno da ne okrivljujem ni u snu samog Dzeku ali trebo bi nas Pape nec koju pametnu recenicu kad ga pozove Mancini i slicni da ih otjera u 3pm. Jer nama dijamant netreba s Bjelorusijom vec nam treba s Mexikom. Inace ako bude tako - neznam na sta ce nam izgledati reprezentcaija. Nikad neces znat ko hoce, a ko nece. Zato se nadam da je Pape naucio mnogo - NIKOME AMA BAS NIKOME NEMA POSTEDE .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 10 feb 2011, 14:54

muXmania je napisao/la:
Analitico je napisao/la:I kako sad covjek da bude optimistican i vjeruje da mi mozemo dobiti Rumune koji znaju da naprave bunker samo takav. Francuzi su im jedva probili bunker i to slucajno pred kraj utakmice, i to nakon sto su vec kiksali protiv Bjelorusije u Francuskoj pa su se protiv Rumuna morali vaditi. i jedva su im probili taj bunker sa kojim komanduje onaj Chivu sa onom majmunskom maskom na glavi.

Kako saad da vjerujem da cemo mi biti u stanju sa jedne strane probiti taj bunker a sa druge sacuvati se od njihovih kontri?
Na prste se moze nabrojati koliko smo dobrih akcija izveli u ovih 9 utakmica koje sam nabrojao. Ebo rezultate, ebo golove, nekad se moze biti i bez srece, no mi nismo prikazali nista u ovih 9 utakmica, pogotovo u ofanzivnom redu gdje smo zadnjih godina bili jako progresivni. Nema igre, sve je na silu....

Nego Safete hajd ti ostavi to pa da uzme neko ko zna......
Rumuni neće igrati protiv nas bunker, to je sigurno, ne igra se isto protiv nas i francuza

Monolog je u pravu da su oni u većem k. nego mi i da je tu naša šansa, ali Sajo će opet ići na bod u obje tekme, šta onda da očekujemo?
Kakav bunker ljudi ce nas oderati :)
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2011, 15:07

avenija je napisao/la:Napokon me susic iznenadio , jos jedna velika partija i odlicna taktika cak smo mogli postici i gol u prijateljskoj utakmici ..Teleci pogled Safet Susic opet na nivou .
Ne govori teleci, nije on u tim godinama! Kod njega je govedji pogled! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 feb 2011, 15:19

pa i s bakom nismo imali apsolutno nikakvu igru, legendarni baka je cak gurao barbareza da igra libero :lol: , al' donekle smo imali barem rezultate s bakom. sto se tice rezultata tu safet nije imao srece do sada, zato su ovi mecevi protiv rumuna kriticni, ako tu uzmemo 6 boda sve cu mu do sada biti oprosteno - ipak se broje bodovi a ne kako se igra
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 10 feb 2011, 15:35

Rumunija kod kuce laganini pada! Mada ne znam gdje se prva igra... Tekma kod njih bice teska, ciganska da kazem. Radice nam svasta, ali smo ipak jaci, mnogo jaci! Ovi, sto kazu da nema igre... A kada smo mi ti imali organiziranu, dobru igru? Do Cire nikada! S njim, ali i ovom novom greneracijom igraca smo poceli na nesto da licimo. Tacosi nista posebo. Kao sto sem tokom utakmice napisao, sa Dzekom i Rahimicem bi jih zderali... Do Marta samo da su nam igraci za malenkost standardniji, pojedini, i uzimamo Cigane sa Karpata

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2011, 15:36

STEVIE je napisao/la:pa i s bakom nismo imali apsolutno nikakvu igru, legendarni baka je cak gurao barbareza da igra libero :lol: , al' donekle smo imali barem rezultate s bakom. sto se tice rezultata tu safet nije imao srece do sada, zato su ovi mecevi protiv rumuna kriticni, ako tu uzmemo 6 boda sve cu mu do sada biti oprosteno - ipak se broje bodovi a ne kako se igra
I ja mu oprastam ako dobije obje sa Rumunijom. Nisam optimista, jer do sada na celu :lol: sa Sajom Papom nismo dobili niti jednu utakmicu osim sa autsajderima!
Moj Pape moj nisi vise ni najbolji igrac BiH, sjeba te Dzeko Edin nas! :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2011, 15:36

Bravo Pape, tvoja odlicna odbrana se jos jednom pokazala. Pa ti ignorisi Ljevakovica, Jahica, Cocalica i Bunozu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2011, 15:41

Cartman je napisao/la:Bravo Pape, tvoja odlicna odbrana se jos jednom pokazala. Pa ti ignorisi Ljevakovica, Jahica, Cocalica i Bunozu.
Pusti ba Papeta on jos nije skontao da na terenu ima dva gola! Da jedan napadas, a drugi branis! Stas cojk citav zivot napadao ko u koridi!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2011, 15:47

Probisvjet je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bravo Pape, tvoja odlicna odbrana se jos jednom pokazala. Pa ti ignorisi Ljevakovica, Jahica, Cocalica i Bunozu.
Pusti ba Papeta on jos nije skontao da na terenu ima dva gola! Da jedan napadas, a drugi branis! Stas cojk citav zivot napadao ko u koridi!
Sav je za koride.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 feb 2011, 15:51

U redu je... Mravac je tu. :o :o
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 feb 2011, 16:14

SUŠIĆU MRŠ !
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 10 feb 2011, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2011, 16:14

Pirke je napisao/la:
U redu je... Mravac je tu. :o :o
Treab ga preporucit Vojislavu Radji.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 feb 2011, 16:28

Safet ovo sigurno ne čita. :D
You'll never walk alone.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 feb 2011, 16:30

volimliverpool je napisao/la:Safet ovo sigurno ne čita. :D
Trebao bi doc' malo pa pogledat' koji savjet "strucnjaka" :lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 10 feb 2011, 16:50

Analitico je napisao/la:Ma jel zivota ti, de mi ti reci. A kad je Muzurovic preuzeo BIH u rasulu i dobio Norvezane u gostima sa onom polovicnom postavom. nije li na kraju imao sanse za plasman? Naravno tu smo kiksali protiv Madzara, no eto dokazao sam ti da to sto pricas nema veze sa onim sto se desava na terenu..Mi ako imamo dobru ekipu kao sto i imamo, realno je da to jedan dobar trener moze posloziti za par treninga..A ko ne zna, kao ovaj mutavac Susic, ne moze je sloziti ni za 5 godina...A i Ciro ti je primjer, preuzeo je ekipu u rasulu tik prije kvalifikacija i onda derao guzove redove svima..Ko zna zna a ko ne zna zna se, trave pase...

Susic je samo za livade i da pase....
Dobro je bola, skontali smo da ti je ciro dero guzove. Vjerovatno si zbog toga i stavio ovaj nick :lol:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 feb 2011, 16:51

Mog'o si vala i mene na taj spisak uvrstiti. Kakvi su to bolan igraci? :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ovi likovi nisu kalibar za B reprezentaciju, osim mozda Jahica koji je svakako bolji od Mravca. Stvarno ne znam sta Pape glumi sa ovim Mravcem... Nadam se da ga vise necu gledati u reprezentaciji.

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 10 feb 2011, 16:53

pape zovi kerlu i cocalica da zagrijavaju kopacke igracima prije utakmice :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.