MaliMemo je napisao/la: [Ne budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
AgresivnoDjubre je napisao/la:Jel ti sad bolja voda ?PIKE je napisao/la:Promijeni kravama vodu, trebalo bi pomoći.AgresivnoDjubre je napisao/la:Imam problem.Mislim i nije al me nervira.![]()
Oznacen sam na sliku od jedne osobe i ona mi se vidi na "vremenskoj liniji" medjutim ostale 2 slike od druge osobe mi se ne vide,nego moras uci u album da se vidi,cisto me zanima do cega je ? Jel iko imao taj problem ?
Wert je napisao/la:Zavrsi recenicu:
Snijeg pada, puž puzi, ode Hanka da se ......!?
admin je napisao/la:ovo je forum o sportu namjenjen odraslim osobama.
za igrice ima drugih mjesta.
Wert je napisao/la:Usput, odgovor je, ode Hanka da se sanka!![]()
Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse

Zeljovka je napisao/la:
NAPUSIM SE JA VAMA SVIMA KU*CA
admin je napisao/la:imamo jednog teškog smarača sa hiljadu nickova. mislim da sam mu ih ja obrisao bar stotinu. nije mu mrsko da se svaki put ponovo registruje. pokušao sam sa njim porazgovarati normalno i čak izaći mu u susret u nekim stvarima, ali opet ništa. mislim da se radi o ozbiljnom mentalnom oboljenju.semafresh je napisao/la:
Izvinjavam se finoj raji sa foruma na peglanju, glupiranju, ludovanju, smoru sa novim profilima, posebno izvinjene adminu. Vrijedjao nisam, mozda nekad spamao, neznam brate da me pitas sto, odgovorio bi jednostavno "furka", napraviš novi profil i to je to. Nakon ovog posta admine mozes pobrisati i ovaj moj nick, stvarno sto je previse, previse je. Od 1 Jula 2009 godine pa do danas nisam mogao da izaberem jedan jedini nick da normalno diskutujem, prema tome pozdravljam vas sve raja, sad ce vam i sezona nova, valjda ce vam biti zanimljivije bez mene gnjavatora. Poseban pozdrav forumasima Geronimo (ziva legenda foruma) Steve-o, Devil, Juznjak, Neutral, Daffy-ju, Seyi, Pile87, High, harishp, Babilon, Monolog, cartman, Monto, Sarajlija89, Chologol, GoRaN, amerosm, marseille_unique, adnan_nanda, obannon, amadeus21, Gunners, mislim sorry ako koga nisam naveo, vjerovatno sam zaboravio, al ima tu jos fine raje. Zao mi je sto napustam ovaj forum koji je po svojoj profesiji jedan od boljih u regionu, al jednostavno neznam da forumarim sa jednim nickom, samo mi naleti i otvorim novi, time smaram i forumase i administraciju. POZDRAV SVIMA od smarača kakav se rijetko vidja i u filmovima.
Emire, sorry jos jednom...
kosewsko hill je napisao/la:Nije fazon javno govoriti kad ti je menstruacijagavran je napisao/la: JOŠ 5 DANA 17 SATI I 6 MINUTA
-Paja aka BigBigbang
-Paja je napisao/la:Mrzim sugavi Birmingham, naredne sezone cemo ih pregaziti, poniziti i poslati u Premiership!
Arsenal dominira!
Wolverine je napisao/la:
pletikosa na posudbi u tottenhamu.
mislim, dobar je stipe, malo ima problema sa istrčavanjima, prekidima, visokim loptama, penalima, šutevima iz daljine i prekidima, ali je dobar golman.
Dylan Dog je napisao/la:BiHfan na temi o Lyonu.Danas protiv Bresta igramo, sve osim poraza je katastrofa.
I za kraj nesto najjace
analiticar_ je napisao/la:Nedavno sam zapoceo novi projekt inspirisan sa onom hobotnicom Paul sto je onako uspjesno predvidjala rezultate.
Kupio sam sebi hrcka i dobio je profesionalno ime "Ahmo". Ahmo je trenutno na obuci i u trenaznom procesu. Kuci je i sprema se za svoju uspjesnu karijeru. Dnevno mu pustam na TV-u na desetine utakmica i reportaza iz bosanske, njemacke, engleske, spanske i italijanske lige, kao i razne sportske emisije....Takodje mu dajem lekcije, tacnije objasnjavam mu timove, njihove grbove i zastave i igrace koji igraju. Hranim ga sa dosta slatke hrane da mu razvijem mozak,npr narocito voli domace dzemove i pekmeze. No prije par dana mu je pozlilo od toga jer je pojeo previse,pa se onesvjestio pa sam ga morao staviti u hladnu vodu da dodje sebi. Stoga sam malo smanjio i moram pripaziti malo da ne dobije "secernu bolest"...
Mislim da ce Ahmo biti spreman do septembra pa cemo poceti slijediti njegove tipove!!!! Ahmine dojave prodajem po marku i ceteres za pocetak, no nadam se milionskom ugovoru za Ahmu vec nakon zavrsetka prve sezone. Cilj mi je da Ahmo zaradi ko i Dzeko i da budu isti po vrijdnosti i da imaju slicne ugovore.
hodža je napisao/la:za ahmu ili za tebe ???analiticar_ je napisao/la:Imal ko kakvog dobrog psihologa za preporuciti?
![]()
![]()
![]()
![]()