Pa upravo u tome i jeste stvar, prvo i osnovno je da spiker, komentator, mora imati odgovarajuću boju glasa i to je trebao birati onaj ko ga je zaposlio, kada već nije mogao kako kažeš on sam, ako ga ja ne mogu slušati a koliko sam vidio nisam jedini, džaba mi to što on eventualno zna. Opet to što je ovaj kockar, a Lončarević odbio mjesto asistentaMaGiCa je napisao/la:Koj je tebi prijatelju sa Lončarevićem![]()
![]()
Čovek je znalac sporta samo takav, jedini na SKu u rangu Radojevića, Viškovića i Novakovića. Jeste da mu glas nije vrhunski, čak i blago feminiziran, ali Bože moj - opseg glasnih žica niko ne može da bira. Čovek je potkovan za to što radi, a radi sa ljubavlju, što se vidi iz činjenice da je odbio mesto asistenta na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu radi toga da bude novinar.![]()
Mnogo veće kritike treba da popiju 1 Gojko Andrijašević - koji je hronični alkos i kockar ili recimo 1 Predrag Jurišević aka Pedja Mašina - koji radi 20 sportova, a ne razume niti 1.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Zadnja izmjena: Sebulba, dana/u 16 okt 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja bih bio najsretniji da ima opcija da isključim komentatora potpuno, samo da čujem eho stadiona ali jbg za sada ne može 
Ma ja neznam kako mozete osudivati neke sa Sport Kluba ili Arene ako niste culi npr ove sa Hrta-...Tamo nijedan pojma nema,nikakvog znanja o nogometu nisu pokazali Stjepan Balog ,Saša Sušac,
cak i Drago Cosic tu spada,ali haj on onim svojim svršavanjem kad igra Hrvatska ili Barca to donekle prekrije...Sa Bht-a su puno bolji nego na Hrt-u a još ljudi ne prenose nikakve lige a opet pokazu dobro znanje za vrijeme kad igra Bih ili kad je lp .Sa Sport kluba,onaj Cica vrhunski prenosi one druge lige ,kad Nebojsa prenosi milina ga je slusati ,za mene i neki bezvezni mec u premier ligi automatski postaje zanimljiv..covjek zna kazati npr.koliko je Mata dao golova desnom nogom izvan 16 itd..Novakovic ima strašno znanje o nogometu za ne povjerovati..onaj sa hrvatskog sport Kluba što vazda prenosi Barcelonu ,je također ok 
- akisarajevo92
- Kontakt:
imam i hrvatske Sportklubove, al nikad ih ne palim, toliko su mi njihovi komentatori monotoni, da to nisu istine,
komentator koji sad komentarise Leeds-Brighton, je jedan od bolji na SK, a ne znam mu ni ime, cesto vodi MaxBet vijesti
komentator koji sad komentarise Leeds-Brighton, je jedan od bolji na SK, a ne znam mu ni ime, cesto vodi MaxBet vijesti
Don't believe the hype.

Ma gigant jedan jedini.
Gojkara 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Viško fakat nauči pozicije igrača napamet. Ajde okej, razumijem da ne možeš baš raspoznavati sve igrače Raya ili slične ekipe, ali barem kod Barcelone, koju btw radiš jako često, ne bi trebalo biti problema.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/toni-su ... rta/174013
I ovo je vijest
Ajd' bar da je neki ozbiljniji komentator... 
I ovo je vijest
Don't believe the hype.
Gojko Andrijasevic: vrlo dobar pas ali lose dodavanje 
Upravo je to izjavio na utakmici Swansea - Stoke
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAedo07 je napisao/la:Gojko Andrijasevic: vrlo dobar pas ali lose dodavanje
"We need to suffer. And we need to fight."
kaze suko odlicnu atmosferu prave navijaci arsenala, a samo se bayernovi cuju 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne znam kako mozete pisati lose protiv Loncarevica. Covjek je vrhunski poznavatelj nogometa, i zna svoj posao. Ja ga osobno smatram za najboljeg komentatora na SK i uzivam kada igra dobra tekma (citaj Valencia
) a on prenosi. Lik bukvalno zna sve o svakom igracu i klubu. Sto se tice SK najgori je Gojkara.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sta kaze Suko, Monreal se povrijedio, ili je to Ramsey, nisam bas siguran 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja ne znam kako normalan čovjek može slušati onakav idiotski feminizirani glasAdi_Zepce je napisao/la:Ne znam kako mozete pisati lose protiv Loncarevica. Covjek je vrhunski poznavatelj nogometa, i zna svoj posao. Ja ga osobno smatram za najboljeg komentatora na SK i uzivam kada igra dobra tekma (citaj Valencia) a on prenosi. Lik bukvalno zna sve o svakom igracu i klubu. Sto se tice SK najgori je Gojkara.
iskreno meni je bitna i boja glasa. ako mu je glas bezveze može biti tesla fudbala. plus treba imati strast prema fudbalu i sportu, da osjetiš kako uživa dok radi svoj posao. gojko pa on me smori
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Meni nije bitna toliko boja glasa. Ipak, to je mozda i stvar ukusa. Ja osobno vise volim cuti da komentator zna, a ne da lupa neke gluposti. Viskovic ima glas i sve, ali se lik zna cesto izvaliti da mi naprosto bude presmijesno. Loncarevic je jedan od rijetkih koji je u tenane upoucen u desavanja u nekim klubovima. Recimo Valencia, nju najvise pratim i zaista se odusevim kada Ivan ima informacije o njima sigurne i ispravne, a ne da lupa neke price koje nemaju veze s vezom. Sto se tice Gojkare, moja sreca pa on najcesce EPL prenosi a to najmanje gledam, ali se uvijek iznerviram. Covjek na tekmi Man. Utd - Liverpool pocinje recenicu "rekoh", pa cuti pa "dakle rekoh" i nastavi dalje kao da nista nije poceoSebulba je napisao/la:Ja ne znam kako normalan čovjek može slušati onakav idiotski feminizirani glasAdi_Zepce je napisao/la:Ne znam kako mozete pisati lose protiv Loncarevica. Covjek je vrhunski poznavatelj nogometa, i zna svoj posao. Ja ga osobno smatram za najboljeg komentatora na SK i uzivam kada igra dobra tekma (citaj Valencia) a on prenosi. Lik bukvalno zna sve o svakom igracu i klubu. Sto se tice SK najgori je Gojkara.
čuj vrhunski poznavatelj nogometa, kladim se da nije šutnuo lopte u životu
isto tako bar 50% ljudi na ovom forumu zna sve o fudbalu pa nikada neće dobiti posao komentatora. Ovdje je pitanje komentatora a ne profesora nuklearne fizike, a čovjek bi upravo to pomislio kada vas čita. Meni ne treba smor koji će mi nabrajati brojeve cipela svakog igrača ili brojeve grudnjaka njihovih žena i djevojaka nego neko ko je u stanju da koliko, toliko prati stituaciju na terenu i da nije iritantan za slušati, je li to Lončarević zna više o fudbalu nego recimo jedan Saša Vugdalić? Gojko je izmislio profesiju sportskog komentatora za Lončarevića!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
"Denis Čerišev, iako mu to ime drugačije kaže, u real madridu je od 2004 godine kada je došao kao dječak..."
koji je smisao ove rečenice?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: Odg: RE: Re: Sportski komentatori
Kod tog morona, smisao je da nema smisla...sta je govornik tom recenicom htio da kaze? Ostat ce misterijaDANTES je napisao/la:"Denis Čerišev, iako mu to ime drugačije kaže, u real madridu je od 2004 godine kada je došao kao dječak..."
Adis spominje timove koji su u vrhu Francuske lige, tad se Sasa ubacuje i kaze i Evian naseg Safeta se dobro drzi, kaze Adis jest al u drugoj ligi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.