Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

44Bertans
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la 44Bertans » 15 sep 2015, 12:26

Još da to hoće i na terenu nekada pokazati.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 sep 2015, 14:57

44Bertans je napisao/la:Još da to hoće i na terenu nekada pokazati.
:lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 sep 2015, 15:16

Ma ja sam Đurđevića ko i onog malog Pavlovskog već bio prežalio, kad ovog prvog Sivić vratio u mladu reprezentaciju, dade ga protiv Litvanije, sad i za Palermo. Izgleda de se resetovao nakon Vitezea.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 16 sep 2015, 11:36

Tribalian je napisao/la:
Tastatura baguje, pa su mi se dvije riječi izbrisale. Konkretno "dresu reprezentacije".
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 sep 2015, 14:26

44Bertans je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Tastatura baguje, pa su mi se dvije riječi izbrisale. Konkretno "dresu reprezentacije".
Na reprezentaciju sam i mislio. ;) Nisam se smejao tebi nego cinjenici da ova dvojica zaista nista nisu pokazala u tandemu .

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 sep 2015, 18:08

Tribalian je napisao/la: Na reprezentaciju sam i mislio. ;) Nisam se smejao tebi nego cinjenici da ova dvojica zaista nista nisu pokazala u tandemu .
Pa kad su i igrali zajedno?

Ako se misli na mladu selekciju, onda su itekako dobro saradjivali na U19 EP! U U21 selekciji Mitrović je na 5 meceva postigao 4 gola, dok je Uroš na 15 mecava 5 puta bio strijelac (ne racunajuci ovaj poslednji mec).
Sad, druga je stvar sto i nisu imali priliku da cesto igraju zajedno u U21, jbg, nije do njih... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 sep 2015, 20:31

marconato je napisao/la:
Pa kad su i igrali zajedno?
Nikada nisu igrali u A selekciji zajedno, zato sam se i nasmejao jer se dva igraca koji nisu igrali zajedno karakterisu kao strasan tandem. Tole poslao @DANTESA da dize moral i da nam prica price o tandemima. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 sep 2015, 20:33

ali trib oni jesu igrali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 sep 2015, 21:23

DANTES je napisao/la:ali trib oni jesu igrali
U mladjim kategorijama?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 sep 2015, 22:19

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:ali trib oni jesu igrali
U mladjim kategorijama?
da. i uzeli zlato. nisu kao tandem jović -šaponjić ali su dobri
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 sep 2015, 22:04

Stojiljković večeras dva gola za Bragu protiv Maritima, prvi feneomenalan. Tošić autogol za Bešiktaš.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 sep 2015, 10:47

alan_kardec je napisao/la:Stojiljković večeras dva gola za Bragu protiv Maritima, prvi feneomenalan.
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 sep 2015, 21:40

Miralem Sulejmani dva gola za YB, Đorđević nakon duge pauze zbog povrede pogodio za Lazio.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 sep 2015, 17:10

Nemanja Radoja za MOZZART: Barsa je još i dobro prošla, ima nešto u tome što me hoće protiv Katalonaca!

„Danas nema euforije, čeka nas utakmica za dva dana“, kaže vezista Selte koji je dao veliki doprinos u gaženju Barselone

Publika na Balaidosu imala je osećaj da joj pred očima titraju scene iz najslavnijih dana Selte. Ekipa iz Viga nije igrala fudbal protiv Barselone, nego se prosto igrala s prvakom Evrope. Standarde majstorstva na zapadu Španije postavili su Katanja, Karpin, Mostovoj, Doriva, Mekarti... A za neki centimetar su ih podigli Aspas, Nolito, pa i nekadašnji vezista Vojvodine Nemanja Radoja.

Posle sjaja Selte i gaženja Barselone (4:1) srpski vezista mogao bi komotno da parafrazira legendarnu izjavu košarkaškog stručnjaka Miroslava Nikolića i pred kompletnom evropskom publikom kaže kako nema potrebe mnogo da se raduje pobedi nad katalonskim gigantom, jer je to za njega – nešto normalno.
„Ima nešto u tome što me hoće protiv Barselone. Prošle sezone smo ih pobedili na Nou Kampu. Bila je to moja četvrta ili peta utakmica u Primeri. Sada je došao i ovaj meč“, šaljivo počinje razgovor za MOZZART Sport vezista Selte.

Malo toga je novog moguće reći o izdanju ekipe iz Viga protiv Barselone. Nolito i Aspas su se prosto narugali Maskeranu i Pikeu, Radoja i drugovi u maneveru skratili prostor majstorima s druge strane. Definitivno, Selta je izgledala kao ekipa s druge planete.
„Glupo je reći da smo zasluženo pobedili. Nadigrali smo ih, da ne kažem zgazili. Još su dobro i prošli... Neverovatno je to sve izgledalo na terenu. Delovali su nemoćno. Videli smo svi to, ali opet smo bili maksimalno oprezni. Znali smo da ako im ostavimo malo prostora, sve može da se zakomplikuje“.

Ovacijama je publika u Vigu ispratila Nemanju Radoju sa terena. Fijesta zbog brutalne partije Selte trajala je dugo u noć.
„Tražio sam izmenu. Nisam hteo da dovedem sebe i ekipu u nezgodan položaj. Počeli su da me hvataju grčevi, pa nisam želeo da se mučim. Mogao sam i da napravim neku glupost. Ovako sad svi pričaju o majstorstvima Nolita i Aspasa“.

Dobio je silne pohvale Radoja za izdanje protiv Barselone.
„Iskreno, nisam očekivao da ću ovoliko igrati na početku sezone. Imao sam problema s preponama tokom pripremnog perioda, operisao sam ih pre mesec dana. I danas osećam poteškoće, mada mi je u poslednje vreme bilo bolje. Stvarno mogu da uživam“.

Neće se mnogo u Vigu sladiti trijumfom nad Barselonom, iako trenutno drže lidersku poziciju zajedno s Realom.
„Danas već nema euforije. Očekuje nas meč sa Eibarom za dva dana. Mi ćemo još danas uživati. Evo i u gradu je mirno. Znaju svi da je ovo tek početak sezone i da još ništa nismo uradili“.

Radoja nije jedini srpski eksponat u Vigu. Od ovog leta dres Selte nosi i nekadašnji krilni fudbaler OFK Beograda Dejan Dražić.
„On je još u periodu prilagođavanju. Osetio je barut, ali nema potrebe da žuri. Dobiće šansu“, podvlači Radoja.
Na njegovu nesrecu, Srbija je planetarna sila u fudbalu, pa nije imao jos prilike da debituje za A tim... :kafa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 sep 2015, 17:42

Hocemo Petrovića u repki do 39. godine da poruši sve rekorde, a onda tek mogu Radoja, Grujić i ostali. :zviz:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 sep 2015, 17:51

Pazi, necemo pretjerivati...Ne mora Raćoni toliko da igra, sada mu je 26 i ima 43 nastupa za A tim, tako da mu je dovoljno jos 7-8 god. da porusi sve rekorde!

Raća Petrović - sadasnja i buduca legenda srpskog fudbala! :tokralju:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 sep 2015, 19:23

+1
Trenutno u nasoj nacionalnoj selekciji igra vise igraca koji greju klupe ili tribine u svojim klubovima, nego igraci koji su prvim postavama svojih timova. I sad je potpuno nebitno ko igra u kojoj ligi, vec sta ko pruza na terenu. Vlada Rodic i nikola Djurdjic su medju najboljim igracima Malmea, medju najzasluznijima sto se igra LS. Pritom Vlada ima 22 godine, i karijera mu u uzlaznoj putanji...Sulejmani juce 2 gola protiv Bazela, covek igra sve bolje vraca se u formu...Sergej igra sve vise u postavi Lacija, Djordjevic se vratio na teren i odmah gol, i da ne nabrajam vise... Ali zato u repki igraju Skuletic koji nije video teren nedeljama, Markovic koji veze nema, Petrovic eno ga sedi na klupi Dinamo Kijeva, Mitrovic decko zalutao(ispasce mu klub iz lige), Brasanac, neki tamo iz Zvezde za koje niko nije cuo...jel treba jos nesto? Ljudi nasa repka je dno, ko i drzava, i sve je to jedan veliki biznis za njih...Ni mi ni Crnogorci nista ne valjamo, i tuzno je da bilo ko mora da bira izmedju nase dve reprezentacije, dno jedni, dno drugi. Sad je samo pitanje ko ce koga da zezne i otme po nekog igraca, to je sve....
(komarac, 24. septembar 2015 17:23)
:kafa:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 sep 2015, 17:08

Slobodan Rajković potpisao za Darmštat.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 sep 2015, 22:20

Dva komada Filipa Mladenovića za Bate protiv Rome i to kakva :shock: :wtf: :salut:
RIP Adis Selmanović

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 30 sep 2015, 16:55

Svaka čast Filipu.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.