Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

el-fighter
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la el-fighter » 01 apr 2015, 00:57

Nevjerovatno je koliko smo bolje zaigrali prema naprijed nakon sto je Mume usao u igru. Veceras je pokazao ono sto mu je u Evertonu dosta falilo ove sezone, a to je ono iznosenje lopte prema naprijed. Agresivnost jeste dobra, ali moje misljenje je da bi se trebao malo kontrolirati. Previse nam je vazan igrac da bi sebi mogao dozvoliti neki bespotrebni crveni karton, pogotovo kada smo u ovako teskoj situaciji u grupi.

U svakom slucaju, sve cestitke za vecerasnji nastup.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la Omerbavarac » 01 apr 2015, 01:14

Masina koja iz dana u dan postaje sve jaca i jaca.

Kako ce tek igrati kad se ustali u prvih 11 Evertona? :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 01 apr 2015, 01:48

Besa je gigant samo takav haha, kao prvo dosao pred kraj 1 poluvremena kod Begovica da se zagrijava, nama navijacima stalno mase, onda ga upozorise da se mora zagrijavati gdje i ostali.

A onda kada je izvodio jedan slobodnjak pored aut linije, svi mu skandiraju on dize ruke i mase navijacima hahaha. :-D Nije on dzabe iz Falesica. :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 01 apr 2015, 01:59

JerryLouis je napisao/la:Besa je gigant samo takav haha, kao prvo dosao pred kraj 1 poluvremena kod Begovica da se zagrijava, nama navijacima stalno mase, onda ga upozorise da se mora zagrijavati gdje i ostali.

A onda kada je izvodio jedan slobodnjak pored aut linije, svi mu skandiraju on dize ruke i mase navijacima hahaha. :-D Nije on dzabe iz Falesica. :-D

E taj slobodnjak sam i ja kuci vidio i odvalio se smijat. Ono sudija pokazuje da se izvede slobodnjak, on aplaudira navijacima. :D :D U fazonu sudija ko te hebe. :mrgreen: Al meni je najveca sega kad se on naljuti. Doduse da mu stanem na put i da na mene krene sigurno mi nebi bilo sega. Al vako gledajuci, em sto on bas mlado izgleda za svoje godine, em sto on kad se naljuti ubrza korak, al ono bas "usitni" sto bi rekli. I krh obavezno familiju u pi.. :D :D Meni bas smjesno izgleda. :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 apr 2015, 15:11

soccerfan je napisao/la:
JerryLouis je napisao/la:Besa je gigant samo takav haha, kao prvo dosao pred kraj 1 poluvremena kod Begovica da se zagrijava, nama navijacima stalno mase, onda ga upozorise da se mora zagrijavati gdje i ostali.

E taj slobodnjak sam i ja kuci vidio i odvalio se smijat. Ono sudija pokazuje da se izvede slobodnjak, on aplaudira navijacima. :D :D U fazonu sudija ko te hebe. :mrgreen: Al meni je najveca sega kad se on naljuti. Doduse da mu stanem na put i da na mene krene sigurno mi nebi bilo sega. Al vako gledajuci, em sto on bas mlado izgleda za svoje godine, em sto on kad se naljuti ubrza korak, al ono bas "usitni" sto bi rekli. I krh obavezno familiju u pi.. :D :D Meni bas smjesno izgleda. :lol: :lol:
Baš i ja tu situaciju htjedoh spomenut, ono u životu vidio nisam da igrač izvodi slobodni udarac kod aut linije a diže ruke i odpozdravlja navijačima. Suze me oblile :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 apr 2015, 16:55

slika

:kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 17:51

Sve sam sigurniji da on treba biti osmica, do njega na zadnjem vezom da bude Zuka/Sejo/Seo a na desetci Pjanic koji bi imao svu slobodu ovog svijeta dok bi Besic bio defanzivniji a neko od ove trojice osigurac. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 01 apr 2015, 17:56

Sabinho je napisao/la:Sve sam sigurniji da on treba biti osmica, do njega na zadnjem vezom da bude Zuka/Sejo/Seo a na desetci Pjanic koji bi imao svu slobodu ovog svijeta dok bi Besic bio defanzivniji a neko od ove trojice osigurac. :hmmmmm:
Pjanicu ne odgovara desetka
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 17:57

adoo11 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sve sam sigurniji da on treba biti osmica, do njega na zadnjem vezom da bude Zuka/Sejo/Seo a na desetci Pjanic koji bi imao svu slobodu ovog svijeta dok bi Besic bio defanzivniji a neko od ove trojice osigurac. :hmmmmm:
Zasto? Moramo iskoristiti njegov potencijal u ofanzivi i gurati ga sto blize golu. Odlican sut i zadnji pas, neka zanemari malo defanzivu i posveti se vise ofanzivi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 01 apr 2015, 17:59

Sabinho je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:
Zasto? Moramo iskoristiti njegov potencijal u ofanzivi i gurati ga sto blize golu. Odlican sut i zadnji pas, neka zanemari malo defanzivu i posveti se vise ofanzivi.
Druže, igrao je protiv Kipra, Velsa u Belgije tu i sta je bilo, sam je kukao da ga stavljaju na pogrešnu poziciju.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 apr 2015, 18:01

Pricao sam lani sa dvojicom starijih navijaca Evertona u Zadru i ljudi su mi rekli ono sto se i meni cini. Besa ima potencijal da bude dobar BTB veznjak. Nerijetko se to cuje na njihovom forumu ali svi podcrtavaju da ipak jos malo treba popraviti igru prema naprijed. Besa je veliki potencijal Evropskog nogometa. Na nasu srecu Njemacka nam jos dvojicu takvih odgaja samo ako budemo imali pameti da ih uzmemo. Vidim malog Halilovica na klupi Hrvatske i sanjam dan kada ce i Burnic makar sjesti na nasu klupu. Mozda ni sada nije prerano.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 01 apr 2015, 20:21

Mesa treba pod hitno porazgovarati s Besicem u vezi ovih jalijasluka.
I protiv Andore i Austrije je imao nepotrebne ispade, kada jednom u 20.minutu fasuje crveni, obice nam se o glavu velicanje magupluka i agresivnosti. Sudije prate sta se desava i razgovaraju, ako ga uzmu na zub, najebali smo, jucer je i Dzeku uvalio u belaj. (doduse Edinu je bilo krivo sto se nije naigrao pored Dragovica, pa mu dobro doslo)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 apr 2015, 20:54

Agresivnost u duelima je itekako pozeljna, jaki startovi na loptu, ponekad i na nogu, nema u tome nista lose.

Al svakako nije potrebno hvatanje za vrat jer je ono bio cist crveni, koji nas je mogao puno kostat, jer bez njega nemamo sta traziti protiv Izraela.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 01 apr 2015, 20:54

el-fighter je napisao/la:Nevjerovatno je koliko smo bolje zaigrali prema naprijed nakon sto je Mume usao u igru. Veceras je pokazao ono sto mu je u Evertonu dosta falilo ove sezone, a to je ono iznosenje lopte prema naprijed. Agresivnost jeste dobra, ali moje misljenje je da bi se trebao malo kontrolirati. Previse nam je vazan igrac da bi sebi mogao dozvoliti neki bespotrebni crveni karton, pogotovo kada smo u ovako teskoj situaciji u grupi.

U svakom slucaju, sve cestitke za vecerasnji nastup.
Zaigrali smo bolje kako je Pjanic izasao ;)
Nije bilo Spahica da igra AM-a pa je Mume morao uzeti stvar u svoje noge....
A ona agresivnost je plod Mesine psiholoske pripreme koja nam je tako nedostajala...

Ciro je to znao i napravio nam je sadasnju repku a i Mesa je izgleda po tom pitanju pun pogodak...Ma samo u kost nema labavo ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: Muhamed Bešić

Post Postao/la Effenberg » 01 apr 2015, 23:32

Besa ortoped! Testira cvrstocu kostiju i zglobova. :grin:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 04 apr 2015, 15:37

Ajmoo Soton do poluvremena tricu im uvalite :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 apr 2015, 15:41

Gibson slomio metastarzalnu kost :rol:

Roki11
Kontakt:

Post Postao/la Roki11 » 04 apr 2015, 15:57

precjenjen igrač. dizete ga u nebesa a nista u karijeri ostvarijo nije

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 04 apr 2015, 15:59

Lose trollas momciluko :wave:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, s4mke, torbica i 37 gostiju.