Čovjek je Klose za repku, hamajlijaDeniz Undav for Germany
11 games (3 starts)
12 G/A (8G, 4A)
8 goals in his last 8 appearances
Deniz Undav (3G, 2A) has been involved in a goal every 11 minutes at the World Cup
He's the player with the most goals contributions in the tournament so far
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Malac se maksimalno isforsirao što u Bayernu, što u Elfu.
Ono što pokazuje je mrtvi prosjek ili ispod toga obzirom koju poziciju igra.
Da li je upao u neku krizu ili on zaista ne može bolje ostaje da se vidi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I Nagelsman će i dalje držati u napadu anemičnog Havertza a Undava će držati na klupi koji će mu spašavati dupe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I ovaj čovjek nema sreće
Nakon Gnabrya i Karla.
Nakon Gnabrya i Karla.
Nico Schlotterbeck World Cup could be over due to an injury.
“Nico is suspected to have sustained a ligament injury. It's not looking good”, says Julian Nagelsmann.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- kraljttbvb
- Kontakt:
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Ni u kom slucaju ne smije da mu igra hodajući kiks Rudiger , propast od defendera.
Bilo ko drugi da igra manje je opasan po gol Elfa
Undav ne sudjeluje dovoljno u igri kao Havertz, on samo štanca golove što je valjda bezveze. Inače, prevario sam se u procjeni, ne samo da Kimmich i Pavlović ne bi bili dobra veza nego je Nmeča prekucao, dok je njegov par Pavlović potpuno indisponiran.
U prvom poluvremenu svi kilavi, donekle do njih, donekle što nisu dobro postavljeni ili upućeni od strane Nagelsmana.
Sane definitivno opet jedno obično ništa i njemu nikako nije mjesto u prvoj postavi.
Nmecha jedan od najboljih i u prvom poluvremenu bio svjetla tačka. Undav fantastičan i svakako da treba dobijati priliku od početka. Isto tako bi bilo bolje da starta Leveling umjesto Sanea.
I da ne treba zaboraviti ni Browna koji je opet odigrao sjajnu utakmicu i on je bio jedna rijetka svjetla tačka i u prvom poluvremenu.
Pozitivno što je izmjenama Julian stvari na vrijeme korigovao. I Amiri je svojim ulaskom donio pozitivne impulse, pa i dobro centrirao, asistirao kod izjednačujućeg gola.
A Pavlovićeve slabosti manje primijetim, jer navedoh već šta me posebno nervira. Rado bi sada ovde kolega Neutral udario po Pavloviću, jedva bi dočekao da vidi ove kritike.
On iz nekog čudnog razloga stalno osporava njegove kvalitete.
Pavlović je generalno igrao super sezonu, jeste možda sad malo u crnoj rupi, iako mislim da protiv Curacaoa je njegov nastup bio ok.
I bitno svakako što je ekipa pokazala karakter, okrenula rezultat, to bi joj trebao biti vjetar u leđa za nastavak takmičenja.
Sane definitivno opet jedno obično ništa i njemu nikako nije mjesto u prvoj postavi.
Nmecha jedan od najboljih i u prvom poluvremenu bio svjetla tačka. Undav fantastičan i svakako da treba dobijati priliku od početka. Isto tako bi bilo bolje da starta Leveling umjesto Sanea.
I da ne treba zaboraviti ni Browna koji je opet odigrao sjajnu utakmicu i on je bio jedna rijetka svjetla tačka i u prvom poluvremenu.
Pozitivno što je izmjenama Julian stvari na vrijeme korigovao. I Amiri je svojim ulaskom donio pozitivne impulse, pa i dobro centrirao, asistirao kod izjednačujućeg gola.
A Pavlovićeve slabosti manje primijetim, jer navedoh već šta me posebno nervira. Rado bi sada ovde kolega Neutral udario po Pavloviću, jedva bi dočekao da vidi ove kritike.
I bitno svakako što je ekipa pokazala karakter, okrenula rezultat, to bi joj trebao biti vjetar u leđa za nastavak takmičenja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Yebo te kakvo slavlje ko da je osvojena titula 
Sreca pa je Denizu produzen ugovor prije prvenstva.
Sreca pa je Denizu produzen ugovor prije prvenstva.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 21 jun 2026, 03:59, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sreca mu pa je Svabo inace bi grijao klupu u klubu.
15.10.2013.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dosadni su za gledati. Milion nekih dodavanja, a nista konkretno. I sinoc da nije bilo lucidnosti Nmeche i one teledirigovane lopte ka Undavu, ne bi dali drugi gol.
Nije ovo ona Njemacka sto melje i na kraju samelje protivnika. Ono kad 100% znas da ce na kraju dobiti. Sad nema tog osjecaja. Ovo je Temu (jeftina) verzija neke nazovi tika take...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Milion kratkih paseva i pokušaji kroz sredinu protiv protivnika koji gusto stoji, fizički je moćan i jako brz u zatvaranju je potpuno promašena taktika. Tu trebaju prodorna krila kojih mi nemamo, Lewelling nije taj level, a Adeyemi i El Mala nisu u selekciji. Kako je rekao @effe Naggy je ipak na vrijeme korigirao taktiku i krenulo se sa dužim pasevima i konačno pravim centarforom. I gle čuda, ko bi rekao da će jedan moćni centarfor i drugi golgeter bundesa davat golove.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jun 2026, 11:39Dosadni su za gledati. Milion nekih dodavanja, a nista konkretno. I sinoc da nije bilo lucidnosti Nmeche i one teledirigovane lopte ka Undavu, ne bi dali drugi gol.
Nije ovo ona Njemacka sto melje i na kraju samelje protivnika. Ono kad 100% znas da ce na kraju dobiti. Sad nema tog osjecaja. Ovo je Temu (jeftina) verzija neke nazovi tika take...
- muhamedhulk
- Kontakt:
bolje undava ostaviti u sastavu a sane/magija na klupu. steta wirtza sto truhne na krilu, vidi se da nije za tu poziciju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.