Evo, baš čitam na netu. Eksplozija zatresla policijsku postaju jutros oko 4, jedan policajac poginuo, šestero ranjeno. Uhapsili su lika koji je priznao aktiviranje daljinskim upravljačem.harry_90 je napisao/la:Sta ovo u Bugojnom teroristicki napad bio kako prenose mediji
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kazu da je vehabija taj,ako je opasno je onda,ma ovo ionako nije normalna zemlja tako da me ovdje ne bi iznenadio novi Irak ili Afganistan
mislim po dizanju automobila u zrak itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
A ne znam šta da ti kažem. Nitko normalan ne bi htio da se takvo stanje preseli u BiH. Treba vidjeti šta će istraga pokazati i ne preuranjeno donositi krive zaključke.harry_90 je napisao/la:Kazu da je vehabija taj,ako je opasno je onda,ma ovo ionako nije normalna zemlja tako da me ovdje ne bi iznenadio novi Irak ili Afganistanmislim po dizanju automobila u zrak itd.
Moje mišljenje je, da sve radikalne i militantne skupine, bez obzira kako se oni zovu, strogo zabraniti.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja se ne bi iznenadio ni da je neko izmislio da je teroristicki napad . Jer, zasto bi neki Haris Čaušević postavio bombu na policijsku stanicu ??? Terorizam , pa niđe veze , prije bi povjerovao da su ga policajci kaznili i da je to uradio zbog toga 
Ne znam zašto bi netko izmišljao. Ako se detonacija čula i u najudaljenijim dijelovima grada, sigurno nije grom puko. Jer, budala je uvijek bilo i uvijek će biti. Onaj tko napada policiju, bez obzira kakva je ista, samim time napada i državu.bavarian_bk je napisao/la:Ja se ne bi iznenadio ni da je neko izmislio da je teroristicki napad . Jer, zasto bi neki Haris Čaušević postavio bombu na policijsku stanicu ??? Terorizam , pa niđe veze , prije bi povjerovao da su ga policajci kaznili i da je to uradio zbog toga
Da li znaš kakva je kazna za ubojstvo policajca u SAD-u?! Ali, ne samo i u SAD-u, nego i u drugim normalnijim zemljama.
Sad i u Hrvatskoj planiraju za ubojstvo policajca okarakterizirati kao teško ubojstvo, što je po meni sasvim u redu.
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 27 jun 2010, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
U ovoj zemlji je sve moguce,tako da me ovo nije ni iznenadilo,ko ce njih zabranit,kada reis Ceric kaze da su to nasa braca (vehabije
),i da se moramo cuvat od zlih sila,eto mu njegove vehabije sta uradise,imaju potporu ovog pokemona pa rade sta smiju,zive po nekim brdima,i pitaj Boga sta smisljaju..Naravno da ne bih volio da se ovo dogadja u BiH,al eto desilo se u Bugojnu,gdje li ce sljedece ?? Al mi samo jedno ne ide u glavu,kako neko moze biti toliko glup,da digne auto u zrak i da nekog ubije bez razloga,to jedino ne shvatam.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ne kazem da je izmisljeno ,jer sad sam vidio slike i to , vec kazem da nevjerujem da je to neki teroristicki cin . Znaci ja ,koji sam musliman , uradim neki zlocin i to je terorizam
Mozda je razlog neki ovog zlocina nesto drugo 
Ma nebitno čovječe tko je tko po vjeri i nacionalnosti ako je napravio zločin. Zna se točno koja je definicija terorizma, koja ubojstva, silovanja, krađe, razbojstva itd itd da sad ne nabrajam dalje. Sve fino taksativno piše u Kaznenom (ili Krivičnom) zakonu BiH, kao i u drugim zakonima drugih zemalja istog formata.bavarian_bk je napisao/la:Ne kazem da je izmisljeno ,jer sad sam vidio slike i to , vec kazem da nevjerujem da je to neki teroristicki cin . Znaci ja ,koji sam musliman , uradim neki zlocin i to je terorizamMozda je razlog neki ovog zlocina nesto drugo
Nijedan zločin ne može biti opravdan.
Ostaje da vidimo sta ce se dogodit,al ovaj nije bacio petardu vec auto bomba,a to se samo radi u Iraku i Afganistanu,tako da odmah sumnjaju na terorizam,mada cim si musliman,znas sta ce pricat,odmah terorista ..
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja ne opravdavam zlocin , i osuđujem ga . Ali kažem , nemora znaciti da je terorizam ako on pripada tom vehabijskom pokretu i napravio je taj zlocin . Mogu se kladiti , da je ovaj isti zlocin uradio neki Jovan ili Marko da se nebi okarakterizirao kao terorizam ,vec samo kao napaddubrava je napisao/la:Ma nebitno čovječe tko je tko po vjeri i nacionalnosti ako je napravio zločin. Zna se točno koja je definicija terorizma, koja ubojstva, silovanja, krađe, razbojstva itd itd da sad ne nabrajam dalje. Sve fino taksativno piše u Kaznenom (ili Krivičnom) zakonu BiH, kao i u drugim zakonima drugih zemalja istog formata.bavarian_bk je napisao/la:Ne kazem da je izmisljeno ,jer sad sam vidio slike i to , vec kazem da nevjerujem da je to neki teroristicki cin . Znaci ja ,koji sam musliman , uradim neki zlocin i to je terorizamMozda je razlog neki ovog zlocina nesto drugo
@ harry To ja govorim ,cijelo vrijeme
edit : Cist primjer za ovo je auto bomba od prosle godine ili kad se vec to desilo u Zagrebu ,kada je poginuo onaj novinar . Kako je to okarakterizirano ? Nije kao terorizam sigurno
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Može u zemljama gdje je na snazi Šerijatski zakon. Doduše, oni su osvetu smatrali/smatraju kao nešto normalno, te nije zločin, kao u zemljama Zapada ili bilo kojoj drugoj zemlji. Helem, dijelim tvoje mišljenje kada je u pitanju ovaj čin. Nebitna je vjeroispovijest osobe koja je ovo napravila, bitno je da bude kažnjen kako to i dolikuje. Šteta što nemamo smrtnu kaznu, ali ovo su slučajevi u kojima bih je ja dobrano iskoristio.dubrava je napisao/la:Ma nebitno čovječe tko je tko po vjeri i nacionalnosti ako je napravio zločin. Zna se točno koja je definicija terorizma, koja ubojstva, silovanja, krađe, razbojstva itd itd da sad ne nabrajam dalje. Sve fino taksativno piše u Kaznenom (ili Krivičnom) zakonu BiH, kao i u drugim zakonima drugih zemalja istog formata.bavarian_bk je napisao/la:Ne kazem da je izmisljeno ,jer sad sam vidio slike i to , vec kazem da nevjerujem da je to neki teroristicki cin . Znaci ja ,koji sam musliman , uradim neki zlocin i to je terorizamMozda je razlog neki ovog zlocina nesto drugo
@Bavarian - naravno da je ovo terorizam, pobogu. Svaki napad na državu ti je etiketiran kao teroristički čin, razumiješ.
Ama, vi opet zapeli zato što je lik musliman. Opet kažem, nebitno. I kod mene u dubravi i Zagrebu je bilo auto bombi i sličnih pizdrazija ali treba utvrditi pravu namjeru počinitelja. Ali, onaj tko napada državu, policiju, koja je čuvar države, to se vrlo lako moze i mora okarakterizirati kao terorizam.
evo definicija terorizma sa wikipedie. Mrsko mi traziti u Zakonu.
Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.
evo definicija terorizma sa wikipedie. Mrsko mi traziti u Zakonu.
Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.
Okarakteriziran je kao teroristički cin jer ne samo što su ubijene dvi osobe, vec je i drustvo bilo u opasnosti i strahu od slicnih radnji.bavarian_bk je napisao/la: edit : Cist primjer za ovo je auto bomba od prosle godine ili kad se vec to desilo u Zagrebu ,kada je poginuo onaj novinar . Kako je to okarakterizirano ? Nije kao terorizam sigurno
Da malo bolje poznajes islam i serijat znao bi da je bilo kakva osveta zabranjena,ta da nema sanse da neki zlocin bude opravdan.Smijesno!Bečki Kongres je napisao/la:Može u zemljama gdje je na snazi Šerijatski zakon. Doduše, oni su osvetu smatrali/smatraju kao nešto normalno, te nije zločin, kao u zemljama Zapada ili bilo kojoj drugoj zemlji. Helem, dijelim tvoje mišljenje kada je u pitanju ovaj čin. Nebitna je vjeroispovijest osobe koja je ovo napravila, bitno je da bude kažnjen kako to i dolikuje. Šteta što nemamo smrtnu kaznu, ali ovo su slučajevi u kojima bih je ja dobrano iskoristio.dubrava je napisao/la:
Ma nebitno čovječe tko je tko po vjeri i nacionalnosti ako je napravio zločin. Zna se točno koja je definicija terorizma, koja ubojstva, silovanja, krađe, razbojstva itd itd da sad ne nabrajam dalje. Sve fino taksativno piše u Kaznenom (ili Krivičnom) zakonu BiH, kao i u drugim zakonima drugih zemalja istog formata.
@Bavarian - naravno da je ovo terorizam, pobogu. Svaki napad na državu ti je etiketiran kao teroristički čin, razumiješ.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Nadam se da si dobro pročitao ono što sam napisao jer je pisalo "su smatrali da je krvna osveta opravdana". Helem, da ne misliš da pucam u prazno, mogu ti staviti dosta nekih dokaza, ali nemam ni vremena ni volje da to uradim.ammarc je napisao/la: Da malo bolje poznajes islam i serijat znao bi da je bilo kakva osveta zabranjena,ta da nema sanse da neki zlocin bude opravdan.Smijesno!
"Kad je netko nepravedno ubijen, dajemo njegovu prvom srodniku pravo na osvetu” – stoji u Kur’anu.
Protumači ovo? A ovo ti stoji u Marokanskom Ustavu koji je proizišao iz Šerijatskog prava.
Kao prvo,ajet je pogresno citiran jer se uopste ne spominje rijec "osveta",niti se radi o osveti,nego o pravdi...znaci,ako neko nekoga nepravedno ubije, onda se daje mogucnost porodici ili rodbini ubijenog da odluci da li ce se odgovarajuca kazna izvrsiti,ili ce se ubici smilovati...posto je serijatski zakon zasnovan na prinipu "oko za oko,zub za zub",znaci da je kazna za tog ubicu,smrtna kazna.Bečki Kongres je napisao/la:Nadam se da si dobro pročitao ono što sam napisao jer je pisalo "su smatrali da je krvna osveta opravdana". Helem, da ne misliš da pucam u prazno, mogu ti staviti dosta nekih dokaza, ali nemam ni vremena ni volje da to uradim.ammarc je napisao/la: Da malo bolje poznajes islam i serijat znao bi da je bilo kakva osveta zabranjena,ta da nema sanse da neki zlocin bude opravdan.Smijesno!
"Kad je netko nepravedno ubijen, dajemo njegovu prvom srodniku pravo na osvetu” – stoji u Kur’anu.
Protumači ovo? A ovo ti stoji u Marokanskom Ustavu koji je proizišao iz Šerijatskog prava.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- majestic24
- Kontakt:
Sta bi reko Ekram Jevric "Zena bataljona!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Što bi Neutral napisao " Sve fufa do fufe "

- __Liedson__
- Kontakt:
prvi put kad sam samo slušao bez gledanja učinilo mi se ko da priča Schwarzenegger umjesto Ballacka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.