Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

LloriS
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la LloriS » 20 feb 2015, 00:50

baglama je napisao/la:dosta tumbanja u denveru, gomilaju cetvorke preko svake mjere, vjerovatno ce biti i otpustanja odmah (Clever) ili cekati na ljeto da odredjeni ugovori isteknu.

okrenuli se tankovanju, slanjem javalea oslobodili prostor na capu za nekog FA. dobar posao..
Claver je tip igraca kao Galinari tako da moze igrati i krilo tj. poziciju 3
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 20 feb 2015, 01:20

Mirza1990 je napisao/la:
Interista je napisao/la:Pogledam NBA draft i kažem 'U redu. Želim biti sa tri najbolja picka na draftu ove godine'. To mi je samo hobi. Sve to je zabavno". Steta za Juku :D
Ehh ako sad ne moze da nadje jacu zensku nego Lisu Ann onda jbg :D
Ne postoji jaca zenska ;) :)

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 20 feb 2015, 12:56

Kad se sjetim da je bilo ljudi koji su Mahmutoviceve i Konakoviceve izjave uzimali objerucke a pljuvali Jusufa, nek vas je stid.
Onaj Konakovic mi je mutniji od Save poslije kise.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 20 feb 2015, 13:12

@ss.ba: poceli ste opet vi da podgrijavate situaciju...
aferim vam bilo

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 20 feb 2015, 13:15

ovo krenulo opet u krug, prebacivanje lopte s jednog obruca na drugi, a samo sto sam pomislio da se stisalo :x
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 20 feb 2015, 13:26

farenhajt je napisao/la:ovo krenulo opet u krug, prebacivanje lopte s jednog obruca na drugi, a samo sto sam pomislio da se stisalo :x
haj razumijem nurkica. mlad, vruca glava i brz jezik.
al ne razumijem haruna - isto napaljeni klinac koji spremno ceka da odgovori.
de ba, mani se prepucavanja - ti radi svoj posao i mani se djecijih prepucavanja.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 20 feb 2015, 13:38

Sapce je napisao/la:@ss.ba: poceli ste opet vi da podgrijavate situaciju...
aferim vam bilo
Ne vidim razlog zasto bi portal ako ima informaciju o nekakvim kriminalnim radnjama u nasim reprezentativnim i klubskim selekcijama to presutao. Ako zelimo da imamo u buducnosti dobru repku treba prvo ocistiti neke stvari u samom rukovodstvu. Ne mislim da bi se Juka tek tako upustio u ovakvu avanturu i ovakve izjave da nema jasne dokaze, njemu to ne treba postigao je nesto veliko u zivotu a tek mu je 20. godina. Ovo je dokaz mda sam i ja na pocetku konflikata izmedju njega i saveza bio protiv Juke jer znamo kako nas nasi politicari okrecu a mi smo uvijek ovce koje nista ne poduzimamo isto povjerovao onoj ublehi Konakovicu koji je unistio nesto najljepse u tadasnje vrijeme na sporskoj sceni u BiH a to je KK Bosna. Iako sam iz Bihaca za mene je KK Bosna bila isto kao da igra repka ali ne mozes kad se politicari tipa Konakovica koji nisu kompetetni da se bave ovim poslom sve sto uzmu u svoje ruke naprave rusevinu od toga. Onda se pitam zasto bi Juka sutio i dozvolio da ovakvi ljudi kroje buducnost nase kosarke a buducnost sa ovakvim ljudima je VELIKA TAMNA RUPA IZ KOJE KAO I ZA KK BOSNA NECE BITI IZLAZA. Poznato je ono "Bolje sprijeciti nego lijeciti". Mozda ovaj Mahmutovic nije los covjek i imam osjecaj da zeli dobrobiti bh kosarci ali jednostvno on se ne pita vec se pita covjek koji je za 2 godine zavrsio 3 fakulteta i sada soli nama svima ovdje pamet.
Iz saveza kukaju kako drzava ne izdvaja novac za nasu kosarku a ja se pita kako isti taj Konakovic danas se nalazi na nekim od najvisih politickih funkcija u drzavi sam ne poduzme nesto u vezi tog pitanja jer ima tu sada ovlast i moze nesto uciniti pa koliko toliko novca da se "prelije" za dobrobit nase kosarke. Naravno sve je jasno, ne bih mu bio problem i nije mu problem kao i za ostale nazovimo ih politicarima mda su oni za mene ubice ove drzave uzeti nezakonito novac radi svojih nekih licnih interesa a kosarku "ko sisa" nek se snalazi sama, neka Djedovic i ostali igraci izdvaja svoj novac i vode brigu za prijave na velika takmicenja, smjestaj... .

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 13:46

Svaka cast Juki na ovome potezu! bit ce vas dosta koji ce reci da treba da suti i da igra al to nije tako. Nek se napokon neke stvari saznaju i vjerujem da je ovo istina.Lik prije mene je odlicno napisao ko je Konakovic a sta Konakovic misli Mahmutovic kaze to je tako..Istina polako izlazi na vidjelo ....

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 20 feb 2015, 13:53

Bosanski mentalitet....Nije nas bilo na mapi kod mladjih selekcija, pocnemo pobjedjivat i sad pljuj sve....Niko nije rekao da je savez svetinja i da tamo sjede sveci, al taman kad se nesto pozitivno pocne da desava, kad su selektori imena poput Ace i Dušana sad odjednom ništa ne valja i Jusuf koji u Bosni nije od svoje 15-16 godine zna šta se dešava u savezu???? Otkud on to zna??????????? Rekla mu nena???????? Igraj momak, pravi karijeru a ne da budeš sredstvo u obracunu izmedju Saveza i tvoga menadžera.....USAID baca onako pare, niko ne kontrolise u sta su date....hahahahaha...pa nije to M.Z SVOJATA...Tako da mu je puno pametnije da igra nego da prica, jel mu inteligencija nije jaca strana...Cuti i igraj....Evo citam izjavu i doticnog Enesa...Baš je Juka pravi kloc, dozvolio da bude puki megafon svoga menadžera....baš je inteligentan u p.m....Zato cuti i igraj po 150-i put
Zadnja izmjena: BROJ1, dana/u 20 feb 2015, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 feb 2015, 13:57

Pa sta treba Harun da presuti ove glupe optuzbe... :crazy: :rol: :facepalm:

Covjek ima dokaze da je sve transparentno radjeno, sto je potvrdio i u intervjuu, i gdje ide novac... Znaci pametnije bi mu bilo da je presutio i onda Juka bio u pravu (iako je iznio niz bez dokaza potrijepljenih optuzbi), i to sve zbog nekog mira u kuci.... E pa ne moze, na lazima se nista ne gradi....Juka je dopustio da sa njim manipulise zlo BH kosarke Trnovcevic... i ovo je sigurno njegovo djelo, tj Juka je ovdje samo posrednicko sredstvo...

hahahahahahha
Ovo je za onog sto kaze, sto bi Juka dopustio da ovi ljudi rade u savezu i kroje sve odluke....

Pa jadan ne bio pogledaj gdje je bila BH kosarka prije dolaska Haruna.. Nije nas bilo ni na mapi... Evropska prvenstva propustali kao na traci, nismo ni imali oml selekcija (juniori bi igrali svake prestupne god i to B diviziju), a sada sve selkcije u A diviziji itd...

A uostalom on nije u Savezu tako da ga njegov rad i ne treba zanimati, ni Mirza se ne mijesa, a kapiten je.. a Juki ako se ne svidja kako funkcionise savez ili radi selektor Ivanovic, brate dragi ne moras ni igrati, ili idi upisi neki fax pa se zaposli u Savezu, pa onda donosi bolje odluke, ako mozes...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 20 feb 2015, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 13:58

BROJ1 je napisao/la:Bosanski mentalitet....Nije nas bilo na mapi kod mladjih selekcija, pocnemo pobjedjivat i sad pljuj sve....Niko nije rekao da je savez svetinja i da tamo sjede sveci, al taman kad se nesto pozitivno pocne da desava, kad su selektori imena poput Ace i Dušana sad odjednom ništa ne valja i Jusuf koji u Bosni nije od svoje 15-16 godine zna šta se dešava u savezu???? Otkud on to zna??????????? Rekla mu nena???????? Igraj momak, pravi karijeru a ne da budeš sredstvo u obracunu izmedju Saveza i tvoga menadžera.....USAID baca onako pare, niko ne kontrolise u sta su date....hahahahaha...pa nije to M.Z SVOJATA...Tako da mu je puno pametnije da igra nego da prica, jel mu inteligencija nije jaca strana...Cuti i igraj....
Hahahahahahahah vidi ovog...ima pravo da prica vise nego onaj sto vodi savez a kupio sve svoje diplome! i treba da se sve zna voljeli bi pojedinci da se samo suti i trpi al ne moze tako sa svima a pogotove ne sa Jukom. Nema njegov menadzer veze sa lopovlukom glavnih ljudi iz saveza....Bravo Juka muda imas nemoj da se plasis da se tacno zna sve :D tako je bilo i u fudbalu pa kad se zavjesa digla svi teski kriminalci i lopovi al polako saznat ce se i ovde ;)

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 14:02

MrMuscle je napisao/la:Pa sta treba Harun da presuti ove glupe optuzbe... :crazy: :rol: :facepalm:

Covjek ima dokaze da je sve transparentno radjeno, sto je potvrdio i u intervjuu, i gdje ide novac... Znaci pametnije bi mu bilo da je presutio i onda Juka bio u pravu (iako je iznio niz bez dokaza potrijepljenih optuzbi), i to sve zbog nekog mira u kuci.... E pa ne moze, na lazima se nista ne gradi....Juka je dopustio da sa njim manipulise zlo BH kosarke Trnovcevic... i ovo je sigurno njegovo djelo, tj Juka je ovdje samo posrednicko sredstvo...
Nek sve iznese javno i sve ok ha ja...ali je kritika po cemu su se birali klubovi koji ulaze u ligu mladih a za ovo ostalo je rekao da se treba ispitati nista vise.

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 20 feb 2015, 14:03

Mirza1990 je napisao/la:
BROJ1 je napisao/la:Bosanski mentalitet....Nije nas bilo na mapi kod mladjih selekcija, pocnemo pobjedjivat i sad pljuj sve....Niko nije rekao da je savez svetinja i da tamo sjede sveci, al taman kad se nesto pozitivno pocne da desava, kad su selektori imena poput Ace i Dušana sad odjednom ništa ne valja i Jusuf koji u Bosni nije od svoje 15-16 godine zna šta se dešava u savezu???? Otkud on to zna??????????? Rekla mu nena???????? Igraj momak, pravi karijeru a ne da budeš sredstvo u obracunu izmedju Saveza i tvoga menadžera.....USAID baca onako pare, niko ne kontrolise u sta su date....hahahahaha...pa nije to M.Z SVOJATA...Tako da mu je puno pametnije da igra nego da prica, jel mu inteligencija nije jaca strana...Cuti i igraj....
Hahahahahahahah vidi ovog...ima pravo da prica vise nego onaj sto vodi savez a kupio sve svoje diplome! i treba da se sve zna voljeli bi pojedinci da se samo suti i trpi al ne moze tako sa svima a pogotove ne sa Jukom. Nema njegov menadzer veze sa lopovlukom glavnih ljudi iz saveza....Bravo Juka muda imas nemoj da se plasis da se tacno zna sve :D tako je bilo i u fudbalu pa kad se zavjesa digla svi teski kriminalci i lopovi al polako saznat ce se i ovde ;)
http://sportsport.ba/bh_kosarka/cudan-j ... ale/154291" onclick="window.open(this.href);return false; u tandemu, obrati se Juka pa Enes....glup je koliko je visok i težak....manipuliše Enes s njim ko beba sa zveckom al ko ga **** kad si je to dopustio

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 20 feb 2015, 14:04

A ko ce da prica??? Po nacinu pisanja vidi se da si ljakas neki i ne bi me cudilo da si u direktnoj vezi s prozvanima. Činjenica je da se krade na svim nivoima bilo kakve vlasti, da su ljudi na pozicijama manje vise polupismeni (vecina se zna potpisat :D ) i kad god se krene ukazivati na nedjela nadu se likovi poput tebe. Mora da je tebi tvoja nena rekla sine kod nas je sve posteno pa sad na bilo koje suprotno misljenje reagujes. Momak ako ima osnovu da prica nek prica i hvala mu, ovi ako su cisti nemaju se sta sekirati.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 14:05

http://sportsport.ba/bh_kosarka/cudan-j ... ale/154291" onclick="window.open(this.href);return false; u tandemu, obrati se Juka pa Enes....glup je koliko je visok i težak....manipuliše Enes s njim ko beba sa zveckom al ko ga **** kad si je to dopustio[/quote]

Pa sta javio se i Harun jel i on u dogovoru sa njima? novinaru nazovu te ljude i pitaju o cemu se radi tako novinarstvo funkcionise...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 feb 2015, 14:07

Mirza1990 je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Pa sta treba Harun da presuti ove glupe optuzbe... :crazy: :rol: :facepalm:

Nek sve iznese javno i sve ok ha ja...ali je kritika po cemu su se birali klubovi koji ulaze u ligu mladih a za ovo ostalo je rekao da se treba ispitati nista vise.
Najbolji i igraju ovu ligu, odnosno oni koji mogu finansijski podnijeti (a kako vidim ovdje su i 2 ubjedljivo najbolja kluba u oml kategorijama Sparsi i Siroki, a prosle god nisu bili), tj platiti kotizaciju od 1000KM, jer kao sto Harun kaze u onom intervjuu da USAID placa pola, a ne citavu Ligu (naravno i to pola je odlicno), pa se sa necim mora pokriti i taj drugi dio...

A ako neko misli da se tako lako moze manipulisati sredstvima USAID-a taj je ili budala ili glupan ili samo naivan... Svako ko je radio sa njima, itekako zna da imaju razvijen program kontrole sredstava, tj. i kada stave novac na raspolaganje subjektu kojem je potreban itekako vode racuna da se i poljednja marka utrosi za ono za sto se i apliciralo...

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 20 feb 2015, 14:12

mchadesh je napisao/la:
A ko ce da prica??? Po nacinu pisanja vidi se da si ljakas neki i ne bi me cudilo da si u direktnoj vezi s prozvanima. Činjenica je da se krade na svim nivoima bilo kakve vlasti, da su ljudi na pozicijama manje vise polupismeni (vecina se zna potpisat :D ) i kad god se krene ukazivati na nedjela nadu se likovi poput tebe. Mora da je tebi tvoja nena rekla sine kod nas je sve posteno pa sad na bilo koje suprotno misljenje reagujes. Momak ako ima osnovu da prica nek prica i hvala mu, ovi ako su cisti nemaju se sta sekirati.
200 kilometara od Sarajeva, iz Dervente sam tako da moja veza sa Harunom i ostalima je nigdje veze...Samo sam navijac svih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine...Mi smo nacija pljuvaca...Nije nas bilo nigdje. sad kad se nesto pokrene, lige mladih koje nisu postojale, kad su selektori Aco Petrovic pa Dusko Ivanovic ....sad nista ne valja, sad samikriminal...Nikog ne branim i znam da u svakoj pori naseg drustva ima kriminala, al sto je previše previse je, cim se pocne nesto da radi javi se Enes , covjek koji je sve osim Juke odveo pod tudje zastave i on je moralna vertikala, on zna sta se radi...Juka je ovdje samo megafon....On samo potpise sto je enes napisao....S jedne strane kontam, izvukao ga iz sela, napravio kosarkasa od njega...al jbg sad si u Americi....malo se emancipuj...mani se Enesa, znam da ne može odmah, mlad je skontat ce
Zadnja izmjena: BROJ1, dana/u 20 feb 2015, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 feb 2015, 14:14

Nakon zimskog sna opet idemo ispocetka. Idioti maloumni ne pravite od reprezentacije ebenu Farmu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 20 feb 2015, 14:14

Odnosno oni koju mogu finansijki podnijeti ili najbolji??? pa zasto onda se takmice ovi ostali ako nece moci zbog finansija da ucestvuju i zasto se stvara slika da je besplatno a tek se sad saznalo za kotizaciju od 1000km? a to je 30000km samo od toga...i za sudije se daje 35.000km ?!?!!? ili si njihov covjek ili previse naivan pa mislis da oni tu ne mute i ne uzimaju sebi.....Kako imamo predsjednika saveza koji je skolu svoju kupio i koji je sjebao nas najjaci klub? i takvima da vjerujem? pa moram biti malo vise retardiran....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 feb 2015, 14:17

Eto vam sad je i izaslo na vidjelo koje je posrijedi i koje kumovao ovim nazovi ga novim sukobom na relaciji Savez-Juka... Mnogi od vas trebaju skontati ko je ustvari Trnovcevic i kakvu on stetu nanosi BH kosarci...
I da ce saplitanja sa njegove strane u buducnosti biti jos mnogo vise... jer mu je Harun stavio embargo na odvodjenje igraca pod druge zastave.. dakle nece biti vise ''Slovenaca'' sa Tuzlanskog kantona.... a samim time nema ni cemu vise profita i raznih provizija...

Bez sumnje on je Juki valjao u karijeri, i naravno da ga sa te strane treba postovati i razumjeti... Al ce Jusuf kad-tad morati presuditi na cijoj strani treba da bude... Jer ovaj zeli samo zlo BH kosarci, a Juka mu je samo jedno od sredstava da to i ucini.. tj hoce da ukloni Haruna i da vrati Savez kakav je bio prije, kad je mogao odvoditi igrace i prodavati ih Sloveniji kao na traci...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 12 gostiju.