Ako bude igrao kako zna vrijedi i vise.Pantelija je napisao/la:kako god i koliko god je potpisao dobar igrac.. sad u kakvom je stanju ... a da vrijedi te pare- ne vrijediProbisvjet je napisao/la:Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?
FK Željezničar (opšte diskusije)
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Nema teoretske šanse, ibricicu te pare nisu nudjene tako da nisu ni njemu, a za mjesto realno sa svojim kvalitetom i jeste za prve postave ne vjerujem da je to moro i dogovaratProbisvjet je napisao/la:Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Probisvjet
Pa majstore zar mi nismo oni koji nemaju ni za vode, zar mi ne jedemo isključivo salamu bez hljeba te mazemo paštetu na dlan?
To si ti jučer rekao, koliko se ja sjećam
Pa majstore zar mi nismo oni koji nemaju ni za vode, zar mi ne jedemo isključivo salamu bez hljeba te mazemo paštetu na dlan?

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Eto nek Harba vrijedi. Najjace je ovo kad pitar da dode i kaze da li vrijedi. Dobar igrac-dobro kosta, tanak igrac-tanko kosta.Pantelija je napisao/la:kako god i koliko god je potpisao dobar igrac.. sad u kakvom je stanju ... a da vrijedi te pare- ne vrijediProbisvjet je napisao/la:Jel istina da je Zahirovic dogovorio 17.000KM mjesecno i sigurno mjesto u prvoj postavi?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pipi mislim da ovo nije tema za prepucavanje jbg. Nikada se ne zahebavam niti provociram na tudjim temama.PipiDugaCarapa je napisao/la:@Probisvjet
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- primasquadra
- Kontakt:
Jel moguce ikako predvidjeti vas sastav za nedelju ? dosta novih igraca imate...
Najvjerovatnije ce to ovako izgledati:
Kjosevski - S.Stevanovic, Bogicevic, Kosoric, Kramaric - Blagojević, Zolotić, Bekrić, - Stanić, M.Stevanović i Lendrić
Kjosevski - S.Stevanovic, Bogicevic, Kosoric, Kramaric - Blagojević, Zolotić, Bekrić, - Stanić, M.Stevanović i Lendrić
-
- Kontakt:
Zavali ga Joco odmah...

@amazon paša Sarajevo ne plaća Harbu kao ni vi Zolu (posudba) a koliko vrijedi ne znam, ali 17 000 je puno za naše uslove pa da se ne znam o kom igraču radi ali zaboli me to je vaš problem .Čestitam na renoviranju stadiona fakat mi je drago eh da može još bolje a bit će ako Bog da.
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolve
- Kontakt:
Pozdrav, kako vrijeme danas u SA, teren? Nek bude dobra utakmica i nek pobijedi bolji!
NK Široki Brijeg
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Fino vrijeme 12-13 stepebi, nema padanja, nebi ni trebalo biti, teren je valjda OK jest kiše padalo zadnjih dana ali ne toliko da ga uništiEvolve je napisao/la:Pozdrav, kako vrijeme danas u SA, teren? Nek bude dobra utakmica i nek pobijedi bolji!

Nek bude dobra tekma i nek Željo pobjedi

Evolve je napisao/la:Pozdrav, kako vrijeme danas u SA, teren? Nek bude dobra utakmica i nek pobijedi bolji!
ovdje najbolje mozes vidjet, pozdrav
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na onoj slici gdje hor uvježbava pjesmu mi se učinilo da travnjak nije u najboljem stanju (ovi snimci to potvrđuju) ali to je valjda normalno za ovo doba godine.irfo je napisao/la:Evolve je napisao/la:Pozdrav, kako vrijeme danas u SA, teren? Nek bude dobra utakmica i nek pobijedi bolji!
ovdje najbolje mozes vidjet, pozdrav
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- amazon
- Kontakt:
Teren nece biti bas najbolji jer je padala kisa prethodna dva dana, jest da nije toliko ali je padalo. Solidan ce teren biti za nase stadione, svakako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
svaka cast na brojnosti... respekt
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Naklon do poda za ovo skandiranje za Vedrana.Svaka cast i ubijte im volju za fudbalom!!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Komšiluk, nek nam je sretan Dan nezavisnosti. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hvala majstore, neka je sretan Dan nezavisnosti jedne nam jedine ! 

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kone kao sto kazete, nek smo vazda puni Bosne a i ona nas.
Sretan dan nezavisnosti
Sretan dan nezavisnosti

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!