FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bas da vidim koliko ce vas biti veceras u Tel Avivu 

Mi kontali imanookey je napisao/la:Nema iftara u IzraeluEdin TM87 je napisao/la:Kad je iftar u Izraelu?

FKŽ !
- el-fighter
- Kontakt:
Zeljo veceras nema sta izgubiti. Samo hrabro i otvoreni krenuti, pa sta Bog da. Ako postignete gol u prvih pola sata bit ce svega. Jos uvijek vjerujem da Zeljo moze iznenaditi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Maccabi - Željo, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... car-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... car-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- nookey
- Kontakt:
Al zato ima ŽELJATeaM87 je napisao/la:Mi kontali imanookey je napisao/la:Nema iftara u IzraeluEdin TM87 je napisao/la:Kad je iftar u Izraelu?![]()

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
ma samo hrabro pa sta bude ...realno tesko al eto kazu lopta je okrugla sto smo vidjeli u prvoj utakmici ccc veecras kako god zavrsilo treba biti zadovoljan napravili smo jedan iskorak , slijedece god. krenuti jos ozbiljnije i to je to 

- neutralan__
- Kontakt:
Neka je sa srećom.Uz malo sreće,volje i znanja,možda možete Izraelcima stvoriti dosta problema.Očekujem da i Višća konačno proradi.Nema predaje,ide se na pobijedu i prolaz dalje. 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Još sat i po'. 
"Pa da zagalamim"...

"Pa da zagalamim"...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Sve je dobro ako ne zaplaces.ellaxaz je napisao/la:Još sat i po'.
"Pa da zagalamim"...

Salim se, ne idemo sa bijelom zastavom ali daj Boze!
Ni slučajno.SamoZeljo je napisao/la:
Sve je dobro ako ne zaplaces.
Salim se, ne idemo sa bijelom zastavom ali daj Boze!

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma trebamo biti ponosni na ovu ekipu i sa ovim rezultatima...
Ne treba ni jednom igraču ni zamjeriti ni prigovoriti, ubjeđen sam da će svi koji odigraju dati sve od sebe, jer i oni u svjesni da im dobra utakmica u UEFA takmičenjima povečava cijenu i samim tim veću mogućnost da se prodaju i zarade nešto para...
Ne treba ni jednom igraču ni zamjeriti ni prigovoriti, ubjeđen sam da će svi koji odigraju dati sve od sebe, jer i oni u svjesni da im dobra utakmica u UEFA takmičenjima povečava cijenu i samim tim veću mogućnost da se prodaju i zarade nešto para...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svakako, ponosan sam i da izgubimo 10:0.
Pokazali smo da mozemo igrati sa nekim evropskim ekipama. Bili smo nesretni u izvlacenju ali Boze moj, sta je tu je. Mislim da mi jos puuno moramo napredovati ako mislimo uci u grupnu fazu EL, da ne govorim koliko bi nam trebalo do grupne faze CL.
Mene raduje to sto sam vidio da imamo igru. Nemamo kvalitetnog spica koji bi iz normalne prilike dao gol ali mozda se to popravi. Za nadati se u svakom slucaju.
Bitno je da imamo igru a neko ce se s vremenom nauciti davati golove.
SRETNO NAM VECERAS!
Pokazali smo da mozemo igrati sa nekim evropskim ekipama. Bili smo nesretni u izvlacenju ali Boze moj, sta je tu je. Mislim da mi jos puuno moramo napredovati ako mislimo uci u grupnu fazu EL, da ne govorim koliko bi nam trebalo do grupne faze CL.

Mene raduje to sto sam vidio da imamo igru. Nemamo kvalitetnog spica koji bi iz normalne prilike dao gol ali mozda se to popravi. Za nadati se u svakom slucaju.
Bitno je da imamo igru a neko ce se s vremenom nauciti davati golove.

SRETNO NAM VECERAS!
za one koji utakmicu nemogu pratit putem TV-a
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/uef ... 58635.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/uef ... 58635.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos malo, valjda nece biti bruka.
- SarajlijaTM
potpisBianconeri1988 je napisao/la:Ma trebamo biti ponosni na ovu ekipu i sa ovim rezultatima...
Nek nam je sa srecom veceras,abd da prodjemo!!!
IGRAJ ŽELJO ČETO PLAVA!!!

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mah aBd svim će nam srece biti ko' Trebević kad sudija odsvira kraj 

Ž '21!
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEDI IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE KAD JE TESKO NEMOJ DA SE PREDAS JER SA JUGA PJESMA ORI SEEEEEEEE ! ! ! !
Postim i vjerujem u dragog Boga i imam osjecaj da cemo povesti do iftara ! ! !
FORZA ZELJO ! ! !
Postim i vjerujem u dragog Boga i imam osjecaj da cemo povesti do iftara ! ! !
FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
Navijači zapjevajmo
Za svog Želju navijajmo...
Za svog Želju navijajmo...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Maccabi Tel Aviv FC:
Guy Haimov (GK), Guillermo Israilevich, Yoav Ziv, Dor Mikha, Savo Pavićević, Moussa Konaté, Sheran Yeini (C), Moshe Logasi, Roberto Colautti, Rafi Dahan, Omer Vered. Coach: Mordechay Iwanir (ISR).
Substitutes: Barak Levy (GK), Klemi Saban, Uri Cohen, Barak Itzhaki, Munas Dabbur, Elran Atar, Roi Kehat.
FK Željezničar:
Karić Elvis Karić (GK), Josip Kvesić, Goran Marković, Eldin Adilović, Zajko Zeba, Nyema Gerhardt, Velibor Vasilić, Mirsad Bešlija (C), Muamer Svraka, Nermin Jamak, Perica Stančeski. Coach: Amar Osim (BIH).
Substitutes: Semir Bukvić (GK), Jadranko Bogičević, Edin Višća, Nermin Zolotić, Mirsad Ramić, Vernes Selimović, Omar Baljić.
Guy Haimov (GK), Guillermo Israilevich, Yoav Ziv, Dor Mikha, Savo Pavićević, Moussa Konaté, Sheran Yeini (C), Moshe Logasi, Roberto Colautti, Rafi Dahan, Omer Vered. Coach: Mordechay Iwanir (ISR).
Substitutes: Barak Levy (GK), Klemi Saban, Uri Cohen, Barak Itzhaki, Munas Dabbur, Elran Atar, Roi Kehat.
FK Željezničar:
Karić Elvis Karić (GK), Josip Kvesić, Goran Marković, Eldin Adilović, Zajko Zeba, Nyema Gerhardt, Velibor Vasilić, Mirsad Bešlija (C), Muamer Svraka, Nermin Jamak, Perica Stančeski. Coach: Amar Osim (BIH).
Substitutes: Semir Bukvić (GK), Jadranko Bogičević, Edin Višća, Nermin Zolotić, Mirsad Ramić, Vernes Selimović, Omar Baljić.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Višća opet klupa...
Po svemu sudeći on je svoje u Želji odradio ili je to neka taktička varka Osima...Vjerovatno će dati Zebi jedno poluvrijeme, a Višči drugo da bude Zajko spreman za Široki...
Stanić će ući umjesto Bešlije, a Selimović umjesto Adila...Moje predviđanje!
Po svemu sudeći on je svoje u Želji odradio ili je to neka taktička varka Osima...Vjerovatno će dati Zebi jedno poluvrijeme, a Višči drugo da bude Zajko spreman za Široki...
Stanić će ući umjesto Bešlije, a Selimović umjesto Adila...Moje predviđanje!
Ž '21!