FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
za one koji utakmicu nemogu pratit putem TV-a
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/uef ... 58635.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/uef ... 58635.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos malo, valjda nece biti bruka.
- SarajlijaTM
potpisBianconeri1988 je napisao/la:Ma trebamo biti ponosni na ovu ekipu i sa ovim rezultatima...
Ne treba ni jednom igraču ni zamjeriti ni prigovoriti, ubjeđen sam da će svi koji odigraju dati sve od sebe, jer i oni u svjesni da im dobra utakmica u UEFA takmičenjima povečava cijenu i samim tim veću mogućnost da se prodaju i zarade nešto para...
Nek nam je sa srecom veceras,abd da prodjemo!!!
IGRAJ ŽELJO ČETO PLAVA!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mah aBd svim će nam srece biti ko' Trebević kad sudija odsvira kraj 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
IGRAJ ZELJO IGRAJ I POBJEDI IGRAJ ZELJO HRABRO BORI SE KAD JE TESKO NEMOJ DA SE PREDAS JER SA JUGA PJESMA ORI SEEEEEEEE ! ! ! !
Postim i vjerujem u dragog Boga i imam osjecaj da cemo povesti do iftara ! ! !
FORZA ZELJO ! ! !
Postim i vjerujem u dragog Boga i imam osjecaj da cemo povesti do iftara ! ! !
FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
Navijači zapjevajmo
Za svog Želju navijajmo...
Za svog Želju navijajmo...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Maccabi Tel Aviv FC:
Guy Haimov (GK), Guillermo Israilevich, Yoav Ziv, Dor Mikha, Savo Pavićević, Moussa Konaté, Sheran Yeini (C), Moshe Logasi, Roberto Colautti, Rafi Dahan, Omer Vered. Coach: Mordechay Iwanir (ISR).
Substitutes: Barak Levy (GK), Klemi Saban, Uri Cohen, Barak Itzhaki, Munas Dabbur, Elran Atar, Roi Kehat.
FK Željezničar:
Karić Elvis Karić (GK), Josip Kvesić, Goran Marković, Eldin Adilović, Zajko Zeba, Nyema Gerhardt, Velibor Vasilić, Mirsad Bešlija (C), Muamer Svraka, Nermin Jamak, Perica Stančeski. Coach: Amar Osim (BIH).
Substitutes: Semir Bukvić (GK), Jadranko Bogičević, Edin Višća, Nermin Zolotić, Mirsad Ramić, Vernes Selimović, Omar Baljić.
Guy Haimov (GK), Guillermo Israilevich, Yoav Ziv, Dor Mikha, Savo Pavićević, Moussa Konaté, Sheran Yeini (C), Moshe Logasi, Roberto Colautti, Rafi Dahan, Omer Vered. Coach: Mordechay Iwanir (ISR).
Substitutes: Barak Levy (GK), Klemi Saban, Uri Cohen, Barak Itzhaki, Munas Dabbur, Elran Atar, Roi Kehat.
FK Željezničar:
Karić Elvis Karić (GK), Josip Kvesić, Goran Marković, Eldin Adilović, Zajko Zeba, Nyema Gerhardt, Velibor Vasilić, Mirsad Bešlija (C), Muamer Svraka, Nermin Jamak, Perica Stančeski. Coach: Amar Osim (BIH).
Substitutes: Semir Bukvić (GK), Jadranko Bogičević, Edin Višća, Nermin Zolotić, Mirsad Ramić, Vernes Selimović, Omar Baljić.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Višća opet klupa...
Po svemu sudeći on je svoje u Želji odradio ili je to neka taktička varka Osima...Vjerovatno će dati Zebi jedno poluvrijeme, a Višči drugo da bude Zajko spreman za Široki...
Stanić će ući umjesto Bešlije, a Selimović umjesto Adila...Moje predviđanje!
Po svemu sudeći on je svoje u Želji odradio ili je to neka taktička varka Osima...Vjerovatno će dati Zebi jedno poluvrijeme, a Višči drugo da bude Zajko spreman za Široki...
Ž '21!
AKo bude nekih linkova za tekmu stavite ne radi mi telemah J*** ti kablovsku!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ajde Zeljo !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
jos 12 minuta i nesto sekundi.....
NAPRIJED ZELJO!
NAPRIJED ZELJO!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;icetea01 je napisao/la:za one koji utakmicu nemogu pratit putem TV-a
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kao sto vidis gore Stanica nema ni na klupi.. A steta sto je Visca opet na klupi..Bianconeri1988 je napisao/la:Višća opet klupa...
Stanic je suspendovan, neka pustite se razradjivanja valjda Amar zna ko treba igrat!sajo10 je napisao/la:Kao sto vidis gore Stanica nema ni na klupi.. A steta sto je Visca opet na klupi..Bianconeri1988 je napisao/la:Višća opet klupa...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stanica nema zbog kartona a to za Viscu, mozda je i dobro malo ga prizemljiti.... 
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... nicar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da Beslija nema neku extra kondiciju al on nesmije nikako ostat naprijed kad Markovic nako izleti. Sad smo imali veliku srecu.
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
opet markovic... cccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.