FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 11 maj 2021, 23:55

Cora1946 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:50
slika
Tamam da moze stici na proslavu borca nek povede pejovica sa sobom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 maj 2021, 23:57

Sve bi dao da znam, jel Sabrina rekla Namu koliko bi nam značila ovosezonska titula i koje bi nam sve benefite donijela ?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 maj 2021, 23:58

Derdiyok je napisao/la:
11 maj 2021, 23:55
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 maj 2021, 23:41
Sada ce i budzet biti puno manji, jer naravno nismo izborili ligu prvaka - te će se puno para izgubiti. Tako da na ljeto sumnjam da će ikakvih dobrih pojačanja biti.
E bože dragi, da mi je neko rekao da ce nam se ovo desiti :crazy: :(
I hajde zaspi, a sve ti misao u glavi kako si titulu popusio.. :damn:
Možda uđemo u grupnu fazu EL. Nije sve tako crno.
:urnebes:
Ma ne mogu se ni nasmijati, majku yebo zdravlje sam sebi narusio :roll:
Vozdra Vinko, yebem ti sve ziherasko.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 11 maj 2021, 23:59

feniksptica je napisao/la:
11 maj 2021, 23:52
MortemHz je napisao/la:
11 maj 2021, 23:48
Kažu iz uprave da je Vinko dobio otkaz..
Kakva uprava, ja sam to danas pisao, Ahmo je tu :D Pa ovo mu je bio ultimatum, bez obzira na rez Borac Zrinja

A sad nek neok odgovara sto se trenerima daju visegodisnji ugovori..stvarno ne vidim razlog za to u nasoj ligi. Svaki ugovor treba da bude 1+1..
I to sa pravom raskida bez odštete ako rezultati ne budu zadovoljavajući.
Od svih gazda na svijetu Abramović je Tito, ne svidja mu se neko marš i daj drugog. Otjera trenera koji mu donese LP ali djaba nije mu se svidio i ćao. Vidi se na Namu da je dobrica neka i da bukvalno trpi neke ljude davajući im dobru platu.
Ne daj Bože čekati da naša uprava namakne kakvih para, da nema Nama ne bi ni tople vode imali i to je naš problem, imaš izvor novca ali nisi u potrazi za dodatnim primanjima. Ne znaju naši sa parama i tačka.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 00:00

Zoran28 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:43
bordobijeli je napisao/la:
11 maj 2021, 23:39
Puno se pitanja otvara a a klub zatvoren ko S Koreja. Vidjet ćemo na sta ce ovo sve izaci.
Trener
Sportski Direktor
Sastavljanje ekipe za iducu sezonu
Renoviranje stadiona
Akademija
Sve ove stvari treba raditi, a puno je nepovjerenja i loše atmosfere.
Najveci problem je mahalski pristup. Imas ovde ljude koji se druze sa uposlenocima ili igracima i onda dodju odaju sastav za narednu utakmicu ili neku drugu vaznu info.
E sad zamisli sta se desava na vecem nivou... kad ljudi imaju kontakt sa Sabrinom, Valentinom, Hadzucem, Ciofiem ili nekim ko ke bas-bas na poziciji. Nikako da se riejsimo mentaliteta bosnje ! A svasta se prica, da su mnogi umijesani...
Kakav ba bošnjo vise, vode klub stranci i imaju sve ovlasti. Svi su krivi samo je uprava kluba savršena?
Pun mi kufer bošnjo kriv za sve. Ja koliko znam naš klub vode stranci Nam i Tan, Sabrina koja se školovala vani, Valentin ilijevski, ovaj Talijan koordinator. Nema tu mahale i domaci snaga ni blizu i mnogo bezobrazno je sad trazit greske u bošnji i mahali.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 12 maj 2021, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 maj 2021, 00:00

Otkaz Marinoviću je jedina ispravna odluka. Na stranu slabiji roster u odnosu na jesen to ipak nije opravdanje da Sloboda ima uspješnije proljeće od nas.
Ne može toliko igrača zaboravit igrat, Sušić kakav god da je sigurno može ponuditi više, klupiranje Zinedina sa početka sezone je očito veliki kiks, sigurno da nije za 90 min svake utakmice bio ali sigurno je zaslužio neku priliku više već ranije, ljubomorno držanje Milanovića, Pejovića, pa sad i Velkoskog u prvih 11, čak i poslije užasnih utakmica sigurno je pogrešno, niko ne treba imat tako zagarantovano mjesto u prvih 11. Osim toga juniori nikakve prilike ne dobijaju kod Marinovića, kako na jesen tako i sad itd itd.
Mislim da se vidi da nije trener za nas a na upravi je da odluči ko jeste, da li je to stranac ili neko u Bosni.
Borac sigurno ima jači roster od našeg, čak su i poprilično oslabljeni povredama na proljeće, ali onakav Velež u vrhu tabele je dokaz da je liga nikad slabija i da se sa iole dobrim pristupom ona prednost nije trebala istopit.
Vrijeđanje Marinovića ne opravdavam, užasno je čitat šta pojedinci ovdje iznose i čudi me da takvi ljudi mogu i dalje pisat na temi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2021, 00:01

Samo se sjetite harakiri poteza Emira koji je prodao Amara da uzme 400 hiljada maraka..tj da ne propadnu te pare kad na ljeto ode dzaba. I tu cifru uporedite s onom koju bi zaradili da smo bili prvi. A Amar bi nam bio dovoljan za titule.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 12 maj 2021, 00:01

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 maj 2021, 00:01

MortemHz je napisao/la:
Kažu iz uprave da je Vinko dobio otkaz..
Mogla bi se baklava prije Bajrama načet' :opaopa:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 12 maj 2021, 00:01

Historicar je napisao/la:
Foux87 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:45
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 maj 2021, 23:41
Sada ce i budzet biti puno manji, jer naravno nismo izborili ligu prvaka - te će se puno para izgubiti. Tako da na ljeto sumnjam da će ikakvih dobrih pojačanja biti.
E bože dragi, da mi je neko rekao da ce nam se ovo desiti :crazy: :(
I hajde zaspi, a sve ti misao u glavi kako si titulu popusio.. :damn:
Ko večeras zaspe svaka mu dala, meni dođe da se upucam šta smo uradili
Ja sam vec javio da sutra necu moci doc na posao.
Persen forte i ne samo da spavas vec u glavi slavis titulu.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 12 maj 2021, 00:02

Ovo je fakat tragedija koju ćemo prepričavat generacijama, posebno ako sve krene ka dole nakon ovoga, a nije nerealno.
Samo naprijed Saraj'vo!

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 12 maj 2021, 00:02

Mislim da nam je sad najpotrebniji budžet ne smijemo ga samnjiti ni za živu glavu sad moramo uložiti više nego ikad ako hoćemo da se vratimo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2021, 00:03

aBd da od sutra ne bude stari djedo nego mlad i perspektivan. Pa nismo ga dzaba slali na sve te edukacije je l
slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2021, 00:03

Pishaj nas moze sad doci i Anceloti do kraja prvenstva, ionako se nista vise ne pitamo.
Kada oni nisu kiksali protiv veceras raspolozenog Zrinjskog nece nikada. Do kraja ce samo povecati prednost. Sto je najgore ni njihovi vlastiti navijaci jos ne vjeruju u titulu.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 12 maj 2021, 00:04

Evander je napisao/la:
11 maj 2021, 23:44
Ode Rahmanovic. Ok, najbolji je igrac, ali kontas imas Susica, moci ce to nadomjestiti. Susic totalno grohnuo, nema ga ni u prvih 11.
Ode Tatar, kontas sigurno ce dovesti njegovu zamjenu, jer nemas nikoga. Uprava ne dovede nikoga.
Citavu sezonu kuburis sa centarforom i ne dovedes ga. Dobedes nekakvog za kojeg ne mozes reci ni da je fudbaler i Mesanovica koji nije ono sto ti treba i koji je realno fula.
Onda, bruku kao glavnih igraca, totalno van forme.
Milicevic i Dupovac, daleko od nivoa iz jesenjeg dijela. Pidro i Oremus grozni.

I dobijes ovo sto imas.
Realno, samo Kovacevic i donekle Andrej, mogu dobiti prolaznu ocjenu.

Kapiten koji prica viceve, Jukic, Milanovic, Hebibovic, Handzic, Hodzic, Adukor... to su igraci nivo Olimpika, ako cemo realno.

Proljece je krenulo grozno, ali kontao sam da ce se malo dohavizati nakon reprezentativne pauze. Kad sam vidio i nakon toga kakav je odron od igre, ja sam se od titule halalio davno. Ovako jadna ekipa ne zasluzuje titulu.

Ovdje generalno nesto smrdi. Ocito je finansijska situacija u klubu dosta losa i radi toga se na zimu oslabila ekipa, radi toga se sad trpi Vinko, radi toga i gase skolu fudbala.

Ova uprava je ocito nesposobna i zelim cim prije da im vidim ledja.

Samo me zanima kakvo ce sutra saopstenje napisati. Ide uskori suplja o stadionu i radovima.
Uprava koja nije u stanju zavrsiti tuzlu i slobodu koji se
ne bore ni za sta ,nije zasluzila tutulu.Po mom misljenju Sarajevo je trebalo haliliti kup za prvenstvo.Pustiti tuzlu za 6 bodova protiv tuzle i slobode.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 maj 2021, 00:04

12 maj 2021, 00:01
Samo se sjetite harakiri poteza Emira koji je prodao Amara da uzme 400 hiljada maraka..tj da ne propadnu te pare kad na ljeto ode dzaba. I tu cifru uporedite s onom koju bi zaradili da smo bili prvi. A Amar bi nam bio dovoljan za titule.
Neko zaista misli da je Emir prodao nekoga, ili da nije zelio da dovede krilo, centarfora?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 maj 2021, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 12 maj 2021, 00:04

12 maj 2021, 00:00
Zoran28 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:43
11 maj 2021, 23:39
Puno se pitanja otvara a a klub zatvoren ko S Koreja. Vidjet ćemo na sta ce ovo sve izaci.
Trener
Sportski Direktor
Sastavljanje ekipe za iducu sezonu
Renoviranje stadiona
Akademija
Sve ove stvari treba raditi, a puno je nepovjerenja i loše atmosfere.
Najveci problem je mahalski pristup. Imas ovde ljude koji se druze sa uposlenocima ili igracima i onda dodju odaju sastav za narednu utakmicu ili neku drugu vaznu info.
E sad zamisli sta se desava na vecem nivou... kad ljudi imaju kontakt sa Sabrinom, Valentinom, Hadzucem, Ciofiem ili nekim ko ke bas-bas na poziciji. Nikako da se riejsimo mentaliteta bosnje ! A svasta se prica, da su mnogi umijesani...
Kakav ba bošnjo vise, vode klub stranci i imaju sve ovlasti. Svi su krivi samo je uprava kluba savršena?
Pun mi kufer bošnjo kriv za sve. Ja koliko znam naš klub vode stranci Nam i Tan, Sabrina koja se školovala vani, Valentin ilijevski, ovaj Talijan koordinator. Nema tu mahale i domaci snaga ni blizu i mnogo bezobrazno je sad trazit greske u bošnji i mahali.
Ima i previse vjeruj mi. Necu te ubjedjivati, ti vjeruj da nema. I dao Bog da jednog dana i bude tako. A do tada...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 maj 2021, 00:05

Srce mi puca kad skontam sta smo propustili.
Hajd i nekako ove dvije prethodne godine evrope al ova je bila skoro pa zicer.
Jbt kako nas nasa nesposobnost vrati 10 koraka unazad.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 12 maj 2021, 00:06

12 maj 2021, 00:03
aBd da od sutra ne bude stari djedo nego mlad i perspektivan. Pa nismo ga dzaba slali na sve te edukacije je l
slika

Ma uz duzno postovanje lika i djela Merse, ne treba se zajebavati.

Da bude u SŠ je OK, za sve ostalo samo bi upropastili sve ono sto je on uradio do sada za nas
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 maj 2021, 00:06

Samo da ne bude kao kod kona, i oni su izgubili već osvojenu titulu, uzeli kup, e eno ih nigdje, sredina tabele sa pogledom ka dnu.
Mene toga nekako strah!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”