Bogami sutra navecer tj sa subote na nedelju kod vas ce pasti 20-30 cm snijegaAnelZ je napisao/la:U nedjelju u Sarajevu je najavljeno OK vrijeme. Jos u subotu padavine koje bi nesto poslije ponoci trebale prestati tako da nebi trebalo biti ni magle. Teren ce kako god biti u losem stanju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- hskzmostar
- Kontakt:
Tek sad vidio golmana virtuoza iz Slobode
Gol godine
Gol godine
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- robertkosar
- Kontakt:
Nemojte zaboravit ofarbat lopteAnelZ je napisao/la:U nedjelju u Sarajevu je najavljeno OK vrijeme. Jos u subotu padavine koje bi nesto poslije ponoci trebale prestati tako da nebi trebalo biti ni magle. Teren ce kako god biti u losem stanju.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Navijač sam Širokog Brijega, ne mrzim nikoga, smatram ustaštvo lošim pokretom, osjećam se Hrvatom, osuđujem svaki zločin posebno one koje su počinili moji Hrvati, generala Praljka smatram čovjekom koji je čestit koliko ja nikad neću biti ( spreman i umrijet za ideale) i nije osuđen po pravdi, o ostaloj 5orici nisam ni istraživao pa ne znam jesu krivi, ako jesu neka leže.
Pa evo sad ja bih volio da me sada smjestiš na ljestvici čestitosti, pošto si uzimaš već za pravo prozivati.[/quote]
Za mene je svaki cestiti Hrvat onaj koji postuje drzavu u kojoj zivi.

Pa evo sad ja bih volio da me sada smjestiš na ljestvici čestitosti, pošto si uzimaš već za pravo prozivati.[/quote]
Za mene je svaki cestiti Hrvat onaj koji postuje drzavu u kojoj zivi.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino smijesnije od ovoga bi bilo da je DRVO dalo autogol i jos usput slomio nogu sebihskzmostar je napisao/la:Tek sad vidio golmana virtuoza iz Slobode![]()
![]()
Gol godine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Jedino smijesnije od ovoga bi bilo da je DRVO dalo autogol i jos usput slomio nogu sebihskzmostar je napisao/la:Tek sad vidio golmana virtuoza iz Slobode![]()
![]()
Gol godine![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo da se malo umjesam u diskusiju jer ovo i mene doticerobertkosar je napisao/la:Navijač sam Širokog Brijega, ne mrzim nikoga, smatram ustaštvo lošim pokretom, osjećam se Hrvatom, osuđujem svaki zločin posebno one koje su počinili moji Hrvati, generala Praljka smatram čovjekom koji je čestit koliko ja nikad neću biti ( spreman i umrijet za ideale) i nije osuđen po pravdi, o ostaloj 5orici nisam ni istraživao pa ne znam jesu krivi, ako jesu neka leže.
Pa evo sad ja bih volio da me sada smjestiš na ljestvici čestitosti, pošto si uzimaš već za pravo prozivati.
Iz tvog pisanja se vidi da si mlad decko i da ne mozes da kvalitetno i nenavijacki sagledas stvari.
Kako moze neko biti cestiti hrvat koji je bio general neke vojske koja je progonila ljude,zatvarali ih po stadionima i ostalim logorima,mucila ih ,pljackala njihovu imovinu ili unistavala,i na kraju protjerivala.Da je bio cestit ko sto si ti u zabludi da jeste, uradio bih jednu od 2 stvari.Ili bi se usprotivio takvoj politici i probao nesto promjeniti da se popravi stanje ili bi izaso iz te vojske jer ne moze da nista promjeni ,a isto tako ne moze da gleda da se neduzni ljudi zatvaraju ,muce ili protjeruju.
Ima dosta cestitih hrvata slazem se ,ali Praljak to nije,on je osudjeni RATNI ZLOCINAC i tu je zavrsena prica
.Cestiti hrvat je recimo meni moj komsija Ivan, koji mi je pomago kad je najvise trebalo,po noci mi donosio hranu i to da ga drugi ne vide i da ga ne bi "svoji"maltretirali,pomago mi cak i kad sam bio na Heliodromu ,pazio mi zenu i dijete dok sam bio u logoru i sakrivo ih ,kasnije se pobrinuo da predjem u Hrvatsku,a on nije mogo ucestovati u ovom progonu civila gradjana Mostara pa se citav rat 93 pravio bolestan i nesto majmuniso,tako da je odbijo da ucestvuje u ovim zlim djelima.To mu nikad ne mogu zaboraviti i bilo sta mu bude trebalo u zivotu ako ja budem mogao i imao imat ce i on.
Na kraju kako moze biti cestit neko ko je srusio simbol grada.Zamisli recimo da neko naredi da se unisti simbol Zagreba (katedrala na trgu bana jelacca) ili recimo da neko unisti crkvu,simbol Medjugorija i da ja kazem da je to cestit bosnjak(taj ko je srusio) bi li se tebi to svidjelo,i kakvo bi misljenje imo o meni.
Decko,da bi nesto komentarisao moras malo prosiriti znanje,otici malo i na drugu stranu i zaviriti sta tamo ima pa da realno mozes procjeniti,u velikoj si zabludi da je ovaj Praljak castan hrvat,jedina je istina da je on osudjeni i dokazani RATNI ZLOCINAC,i tu je tacka.
Nabijem na qrac sve ratne zlocince prvo iz mog naroda pa onda sve ostale, bez obzira o kome se radi,nek gore u paklu
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- hskzmostar
- Kontakt:
Sjedi svako jutro Papac sa pomocnim trenerom Zrinjskog Makom Ivankovicem na jutarnjoj kavi i kralj izjavi...sve cemo uciniti sto je u nasoj moci da Zeljo opet ne bude prvak!
Sasko insajder!
Nase najvece pojacanje -prvi info sa treninga Zelje stize do pomocnika Make
Sasko insajder!
Nase najvece pojacanje -prvi info sa treninga Zelje stize do pomocnika Make
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
- firefirefirely
- Kontakt:
U Zenici kijamet, nastavi li padati ovako do 13h, bice zanimljivo.. snijeg sipa, i to onaj mokri, sto se lijepi za sve.. ne brine me toliko teren, koliko da li ce se moci uopste igrati po ovakvom vremenu..
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma biće na vecini stadiona izgleda. Evo u Sarajevu još nije počeo, ali brzo će dok u Zenici pada. Šteta..firefirefirely je napisao/la:U Zenici kijamet, nastavi li padati ovako do 13h, bice zanimljivo.. snijeg sipa, i to onaj mokri, sto se lijepi za sve.. ne brine me toliko teren, koliko da li ce se moci uopste igrati po ovakvom vremenu..
Da imaju 3d grijaci i krov iznad terena ne bi pomoglo sa ovakvim kijametom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Marsal
- Kontakt:
Evo malo je ko stao ali i dalje sumnjam da ce se moc odigrat utakmica...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Treba ovo kolo do srijede prolongirati, teško da će se moći danas i sutra pikati loptu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
U kaknju sipa, u zadnjih pola sata je napadalo par cm. Mislim da do 1 najmanje 10 cm na terenu. Nema šanse da se odigra ovo kolo.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Eh da vidimo kakav ce danas biti teren na BP
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Marsal
- Kontakt:
Loš.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Eh da vidimo kakav ce danas biti teren na BP
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bem ti savez i njihove utakmice u 12.mj. Vecina utakmica neregularna,laksa mogucnost moguce ozljede 50%,a igra se antinogomet. Zar nije lakse u trecem mjesecu ubacit jedno kolo srijedom i odigrat u normalnim uslovima..
Samo jedno ime
Zavrnite rukave, lako je bilo srati po Želji i Grbavici proteklih dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma jok, neka grijače upale...Raonffa je napisao/la:Zavrnite rukave, lako je bilo srati po Želji i Grbavici proteklih dana.
neka pitaju želju da im crvene lopte posudi xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.