FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
JBGsajo10 je napisao/la:Jos jedan u*rani gol i to bi bilo to. ncnc
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- neutralan__
- Kontakt:
Joj odbrane.
Pa ne može Vasilić igrati.
Jedan-dva ganjaju igrače ovi ostali gledaju šta ljudi rade. 
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- nero.piroman
- Kontakt:
e moj markovicu neces ti nikud dalje od nase lige...
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Koji MArkovic ba Jamakov igrac centrira ovome mrsko nogu ispruzit!Faruk_Edin Džeko je napisao/la:opet markovic... cccc
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo se bezveze sikiram,pa ne mogu da vjerujem koja je ovo koncetracija NEKVALITETA,još da mi neko kaže mi smo podneblje gdje niču talenti,niču racku moj....Adilović je defakto pun pogodak,(od kvaliteta ima samo kvalitetnu kosu)..klasični šminker tipa Škoro i ostali...
Jamak je igrac za Premijerke, bolje dati sansu drugome/mladom nekom ako nista.. A neznam ni zasto Colic nikad nedobije sansu, nista nije gori od Markovica sigurno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- neutralan__
- Kontakt:
Marković evo već nekoliko puta kasni.Jednom vas je to koštalo,nadam se da Osim to sve ima u vidu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Kako jeftin gol primismo
Marković smiješno intervenisao i samo ostavio loptu jehudu.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 04 avg 2011, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nemogu da vjerujem kakve mi golove primamo 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
robijasi zenica
- Kontakt:
de link ljudi da malo gledma adilovica
Sve sto mislim rekao si.aqarius je napisao/la:Samo se bezveze sikiram,pa ne mogu da vjerujem koja je ovo koncetracija NEKVALITETA,još da mi neko kaže mi smo podneblje gdje niču talenti,niču racku moj....Adilović je defakto pun pogodak,(od kvaliteta ima samo kvalitetnu kosu)..klasični šminker tipa Škoro i ostali...
Postujem sve sto su prosli serifa neocekivano hvala im od srca svima,al' daj trci grzi,koji si moj isao u izrael ako neces igrati.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
http://www.laola1.tv/de/at/fussball/uef ... 58635.html" onclick="window.open(this.href);return false;robijasi zenica je napisao/la:de link ljudi da malo gledma adilovica
FKŽ !
Mislim da se vise nema razloga cuditi zasto Osim ne daje sansu Stanceskome,ko zna kako je on dosao do reputacije "za nase uslove vanserijskoga igraca" 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Za sada svi su losi.. Markovic najgori.. Ne samo da je kriv za gol nego smo mogli primiti jos jedan zbog njega.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Trenutno jedan od boljih na terenu!!!Dylan Dog je napisao/la:Mislim da se vise nema razloga cuditi zasto Osim ne daje sansu Stanceskome,ko zna kako je on dosao do reputacije "za nase uslove vanserijskoga igraca"
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Trenutno jedan od boljih na terenu!!!Dylan Dog je napisao/la:Mislim da se vise nema razloga cuditi zasto Osim ne daje sansu Stanceskome,ko zna kako je on dosao do reputacije "za nase uslove vanserijskoga igraca"
igra ko protiv hapoela vile nas nosaju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Katastrofa igramo a ovaj Kolauti se namjerio opasno da nam napuni mrezu 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma kakav Stanceski,Jamaka treba u raprezentaciju,po mogucnosti i Svraku.Pero je bolan tito za njih obojicu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ma pusti ba...pile87 je napisao/la:Trenutno jedan od boljih na terenu!!!Dylan Dog je napisao/la:Mislim da se vise nema razloga cuditi zasto Osim ne daje sansu Stanceskome,ko zna kako je on dosao do reputacije "za nase uslove vanserijskoga igraca"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.