FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2021, 00:07

PA sta ces 3 kola do kraja. Igras protiv ekipa gdje ti il ja da sjednemo bi trebali dobit.
LegendKiller je napisao/la:
12 maj 2021, 00:06
Samo da ne bude kao kod kona, i oni su izgubili već osvojenu titulu, uzeli kup, e eno ih nigdje, sredina tabele sa pogledom ka dnu.
Mene toga nekako strah!
Zbog toga ja ismijavam ove mahalase sto se vrte oko kruga i cekaju priliku. Tako su i oni dobra prica oko stadiona, namirisali pare, vratili se nesposbni i vidio si.

Takvi i kod nas hoce da se vrate, Zeka Danac i ostala g a ima dosta navijaca sto ih podrzavaju..
Znaci odmah u startu to sasjec.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 12 maj 2021, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 maj 2021, 00:08

Ma ja se nadam da ćemo se mi kvarno i sa stilom zahvaljivati konama na velikoj usluzi. :D sad bi potpisao da brko opet pleše po Grbavici mašući peticom samo da preotmemom ovu titulu Borcu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2021, 00:10

Samo da ne bude kao kod kona, i oni su izgubili već osvojenu titulu, uzeli kup, e eno ih nigdje, sredina tabele sa pogledom ka dnu.
Mene toga nekako strah!
Nemoj ih brate poredit molim te sa nama. Njima su sada na nos izasli svi lopovluci i pogresni koraci koje su radili sa Amarom unazad nekoliko godina.
Od osvajanja kupa ne treba bjezati ove sezone nikako, ja znam da je to mizerno ali se pehar upisuje u historiju kluba i to je bitno i treba ga na sve nacine osvojiti ako treba kupiti tu utakmicu sa Borcem, ne zanima me kako ali se taj pehar mora osvojiti.
Cisto zbog mentaliteta i samopouzdanja i da se ne prekida tradicija uzimanja jednog ili oba pehara.
A iskreno i da se Namu malo zamazu oci sa tim koliko toliko. Kakav bi to pad bio za nas da ne uzmemo nijedan trofej a bili smo nikad blize tu...
Od titule ocigledno nema vise nista.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 maj 2021, 00:10

OsmaDolazi je napisao/la:
11 maj 2021, 23:54
Inijesta je napisao/la:
11 maj 2021, 23:52
Molite se Bogu u ove mubarek dane da za sezonu dvije ne budemo Vardar ...
Ne brini se necemo. Ima ko i ako Nam podigne vesla.
Ma ima brate al u qurcu, sve mokri snovi, pricala Sabrian s ovim pricala s onim, molili bi mi sisoju na kraju da se smiluje i udje u Klub ;)

A Nam je poprilicno digo veslo nakon “operacije” sa autima Rumenog
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 maj 2021, 00:10

Mene toga nekako strah!
Mi se iduce godine borimo za evropu. Toga treba da budemo svjesni.
Jos kad se doda da smo stali u kontru savezu ima muda da otegnemo da je izborimo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 00:11

Dzenu staviti 3 kola, on nam je sretan

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 12 maj 2021, 00:11

Kasno par kola, ali eto. Izgleda da kod nas moras dobit samar, pa da povuces potez.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 12 maj 2021, 00:13

Ova titula će sigurno se osjetiti finansijski na klub , međutim prošle godine smo došli do play-offa EL i šta smo mi dobili nakon toga od silnih para? Gubitak 2 najbolja igrača u ekipi + nedovođenje adekvatnih zamjena.To je pokazatelj da džaba nam pare ako ih ne znamo koristiti i usmjeriti kako treba.Garantujem da smo eventualno osvojili ove godine titulu , da na ljeto bi gledali iste ove smlate od igrača bez ikakvih pomaka u ekipi i još bi se izblamirali u LP.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 00:14

Tele33 je napisao/la:
12 maj 2021, 00:02
Ovo je fakat tragedija koju ćemo prepričavat generacijama, posebno ako sve krene ka dole nakon ovoga, a nije nerealno.
Mislim da 13 bodova prednosti nad timom koji ce osvojiti titulu, nije niko nikada prokockao u iole ozbiljnijoj ligi.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 maj 2021, 00:15

ajdohordas je napisao/la:
12 maj 2021, 00:10
Mene toga nekako strah!
Nemoj ih brate poredit molim te sa nama. Njima su sada na nos izasli svi lopovluci i pogresni koraci koje su radili sa Amarom unazad nekoliko godina.
Od osvajanja kupa ne treba bjezati ove sezone nikako, ja znam da je to mizerno ali se pehar upisuje u historiju kluba i to je bitno i treba ga na sve nacine osvojiti ako treba kupiti tu utakmicu sa Borcem, ne zanima me kako ali se taj pehar mora osvojiti.
Cisto zbog mentaliteta i samopouzdanja i da se ne prekida tradicija uzimanja jednog ili oba pehara.
A iskreno i da se Namu malo zamazu oci sa tim koliko toliko. Kakav bi to pad bio za nas da ne uzmemo nijedan trofej a bili smo nikad blize tu...
Uz duzno postovanje, popiskim se na taj trofej uz duz i poprijeko. Pobjednik dobija susicevu platu.
Popisam se i na mentalitet i samopouzdanje.
Kakvo samopouzdanje? Prvi si na tabeli 5 kola prije kraja, sve o tebi ovisi, odes u tuzlu i kiksas i onda jos i ovo.
Ovdje nema povratka na staze slave narednu deceniju, uspio si usrati NEMOGUCE.
NEMA NAZAD

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 maj 2021, 00:15

Mene toga nekako strah!
Uz duzno postovanje, popiskim se na taj trofej uz duz i poprijeko. Pobjednik dobija susicevu platu.
Kakvo samopouzdanje? Prvi si na tabeli 5 kola prije kraja, sve o tebi ovisi, odes u tuzlu i kiksas i onda jos i ovo.
NEMA NAZAD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2021, 00:17

Zoran28 je napisao/la:
fera je napisao/la:
11 maj 2021, 23:51
Zoran28 je napisao/la:
11 maj 2021, 23:43

Najveci problem je mahalski pristup. Imas ovde ljude koji se druze sa uposlenocima ili igracima i onda dodju odaju sastav za narednu utakmicu ili neku drugu vaznu info.
E sad zamisli sta se desava na vecem nivou... kad ljudi imaju kontakt sa Sabrinom, Valentinom, Hadzucem, Ciofiem ili nekim ko ke bas-bas na poziciji. Nikako da se riejsimo mentaliteta bosnje ! A svasta se prica, da su mnogi umijesani...
Ma brate postavis sve strance i svedes mahalu na minimum. Ja bratu rođenom ne vjerujem samo zato što je bošnjo :mrgreen:
Gdje da potpisem sad i do kraja zivota da stranci svim upravljaju. Bolan bosnjo ce te prodati za "lajk" na fb-u...
Da znam potpisao bi i ja. Od trenera do uprave sve stranci. Kaze vahidin musemic neki dan imamo toliko kvalitetnih strucnjaka a dovodimo strance, pa da imamo ne bi bili gdje jesmo godinama.
Jeb.es ljubav i emocije nama treba samo cisti profezionalizam.
Mozda se Nam opameti pa bolje zastiti investiciju, sunjam da ce ovo zavrsiti samo vinkovom smjenom jer sad sve pozitivno ode u stranu svi ce pricati o gubitku titule a rijetki spominjati stadion.
You are someone else I am still right here

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 12 maj 2021, 00:19

holyman je napisao/la:
12 maj 2021, 00:15
Mene toga nekako strah!
Nece mi past na pamet da to finale pogledam, nakon ovog genocida u prvenstvu

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 maj 2021, 00:21

slika
Da rijesi sezonu ? :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 12 maj 2021, 00:25

Zagor je napisao/la:
12 maj 2021, 00:21
slika
Vinko na Slobodu krene sa dva defanzivna vezna, a Dženo napadne jednu Borusiju :tokralju:
FK Sarajevo

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2021, 00:26

fera je napisao/la:
12 maj 2021, 00:17
Zoran28 je napisao/la:
fera je napisao/la:
11 maj 2021, 23:51

Ma brate postavis sve strance i svedes mahalu na minimum. Ja bratu rođenom ne vjerujem samo zato što je bošnjo :mrgreen:
Gdje da potpisem sad i do kraja zivota da stranci svim upravljaju. Bolan bosnjo ce te prodati za "lajk" na fb-u...
Da znam potpisao bi i ja. Od trenera do uprave sve stranci. Kaze vahidin musemic neki dan imamo toliko kvalitetnih strucnjaka a dovodimo strance, pa da imamo ne bi bili gdje jesmo godinama.
Mozda se Nam opameti pa bolje zastiti investiciju, sunjam da ce ovo zavrsiti samo vinkovom smjenom jer sad sve pozitivno ode u stranu svi ce pricati o gubitku titule a rijetki spominjati stadion.
Koji stranci ??
To je šuplja prica, prvo premalo se ulaze da bi mogao dovesti kvalitetnog stranca trenera i igraca. A klub vecinom i vode stranci, na svim bitnim pozicijama su stranci. Mi smo FK Sarajevo iz BiH

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2021, 00:26

Crni21 je napisao/la:
12 maj 2021, 00:25
Zagor je napisao/la:
slika
Vinko na Slobodu krene sa dva defanzivna vezna, a Dženo napadne jednu Borusiju :tokralju:
I to sa Sevkom Okicem....
Ne znam hocu li se ikada oporavit od ove sezone. Ovo je ozbiljno uticalo na moje zdravlje.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2021, 00:28

bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2021, 00:26
fera je napisao/la:
12 maj 2021, 00:17
Zoran28 je napisao/la:

Koji stranci ??
To je šuplja prica, prvo premalo se ulaze da bi mogao dovesti kvalitetnog stranca trenera i igraca. A klub vecinom i vode stranci, na svim bitnim pozicijama su stranci. Mi smo FK Sarajevo iz BiH
Nisi u pravu al vjeruj u to slobodno sto se mene tice.
You are someone else I am still right here

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2021, 00:29

Zagor je napisao/la:
slika
Guardiola za Vinka
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 maj 2021, 00:29

Kad ce neko ovog hebiba zakucat u zemlju
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lavcina, Tracy3McGrady, Vanja8 i 20 gostiju.