@sjever dobiće levati nogu svakako, nek ganjaju loptu u Slobodi po cvajti, ili gdje god hoće.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jedan što brzo protrči pa ga ne primjetimozeljo4life je napisao/la:Ko je uopste Huseinbasic?
nije smio u stan oticiBegAx je napisao/la:Sami sebi prizivaju belaj(Osmanaga i Brzi). Nek' pitaju Melunatora kako se proveo one noci kad' smo ispali od Kukesija.
Sta je on uradio nisam u toku. A na ovoj slici vidim da "brzi" dominira ?Head je napisao/la:Istina,kreten yebem mu pomrle i njemu i osmanagicu.
nappisati kako "evo i ja par mjeseci pijem" i igrati za FKS1L8F9C2 je napisao/la:Sta je on uradio nisam u toku. A na ovoj slici vidim da "brzi" dominira ?Head je napisao/la:Istina,kreten yebem mu pomrle i njemu i osmanagicu.
Edit :
Evo sad pogleda taj komentar sto se tice Amera i skontam koliko ste vi napaceni. Bas me zanima sta je to toliko lose napisao osim da na klupi nema Husrefa. Nista lik nije slagao logicno da ga nema i da ga igraci ismijavaju na svakom koraku jer samo oni znaju sta im je radio taj lik i koliko im je mozak isprao vecini. Ovo sa brzim je samo odraz sta je Musemic radio vjerovatno ima u ekipi jos 10 igraca koji nisu htjeli da igraju dok je on trener, tako da me ne cudi onakvo ponasanje igraca na terenu. Sad mi je sve jasno hvala "brzom" sto mi je otvorio oci i otklonio sumnje da je vecina igraca jedva cekala njegov odlazak.