FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovoga sam se bojao otkako smo ih izvukli..ne mogu ovi nasi da hodaju a kamoli da igraju,velika je vlaznost vazduha...tacno se vidi kako su izgubljeni,vise hvataju vazduh plucima nego sto mogu da se skoncentrisu...a tek je poluvrijeme proslo...poumirace do 60.minute,nek nam je Bog na pomoci...ne krivim ih nimalo,mogu da zamislim kako im je na tom paklu igrati...samo da izdrze i da ne primimo vise golova...nemoguce je tamo igrati za ove nase ekipe,kud njih izvukosmo puuu...hvatamo vazduh ko ribe na suhom
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
jesu oni možda za Evrope, al nisu za Azijesajo10 je napisao/la:Zalosno, prosle sedmice dva upi*ana gola a evo i danas isto tako.. Veceras je se vidjelo da neki igraci nisu za Evrope al eto posto u ovom trenutku nemamo bolje onda jedino mozemo sutit i nadat se da ce to bolje izgledat u Premijerki.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- KB-TM87
- Kontakt:
Loše pravo, pogotovo odbrana, Bešlija mizeran
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
hvala sto si nas porosvijetio tarote milane, a sad odleprsajmiki917 je napisao/la:Prvo što neko reče, dolazim u miru na ovu temu. Drugo nikad se ne valja drugim klubovima rugati pa makat i imali razloga jer jednostavno vrlo brzo dođe sve na naplatu i to sa kamatama.
Treće, što ste navalili na Markovića ispade da nije njega maltene prošli bi dalje i da ste bolji tim od izraealaca. A isto bi zjanili i sa markovićem i bez njeg.
Četvrto, vi niste ni iz bliza veliki klub ni u kom pogledu isto kao što niti jedan klub iz bih nije ne veliki nego niti prosječni klub.
Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
Nije ovo zlonamjerno nego realno i jedini izlaz je stvaranje jake omladinske škole i dovođenje za relativno male novce mladih talentovanih igrača i prodaja istih za par sezona i debela zarada.
aqarius je napisao/la:VELIKI klub prolaskom Šerifa,da li je to ironija ili si ozbiljan???TeaM87 je napisao/la:Kad pobjedjujemo valjaju nam igraci, a kad gubiom svi ih kudite, pa smirite se, gdje smo mi a gde izraelska liga, nismo mi njihov rang, izgubimo, pa staNe treba kritikovati nase igrace, samim prolaskom serifa dokazali smo da smo velik klub.
DA, MI SMO VELIKI KLUB JER SMO PROŠLI TIM SA 10, 20 IL KOLIKO VEC PUTA VEĆIM BUDŽETOM!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ovi izraelci su bas preje.beni za nas i jeb.em onog celvca sto nam ih "dodijeli"
... I,ajd da se dogovorimo da nadjemo neku sredinu sto se tice ovog naseg pljuvanja i hvale na igrace! Kod nas il su najbolji, il nikako ne valjaju jbt .. 
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
ponovo se zeljo puni 
- KB-TM87
- Kontakt:
Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni
Znam kako vam jeKB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta pljujete po igračima kojeg vraga!?
Kad ne može, ne može...
Kad ne može, ne može...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Space jesil primjetio da u kojoj si temi najaktivniji ?space je napisao/la:Znam kako vam jeKB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()
FKŽ !
bolje sparta, basel, besiktas nego LITEX, HAPOEL, MAKABI isl.KB-TM87 je napisao/la:Sparta, Basel, Besiktasspace je napisao/la:ponovo se zeljo puni![]()
Odakle ti to znaš?miki917 je napisao/la:Prvo što neko reče, dolazim u miru na ovu temu. Drugo nikad se ne valja drugim klubovima rugati pa makat i imali razloga jer jednostavno vrlo brzo dođe sve na naplatu i to sa kamatama.
Treće, što ste navalili na Markovića ispade da nije njega maltene prošli bi dalje i da ste bolji tim od izraealaca. A isto bi zjanili i sa markovićem i bez njeg.
Četvrto, vi niste ni iz bliza veliki klub ni u kom pogledu isto kao što niti jedan klub iz bih nije ne veliki nego niti prosječni klub.
Sad vam tek slijede pravi problemi jer na zimu se sprema bježanija onih što su uložili u klub jer im ovo više nije zanimljivo (naročito kad pokupe lovu od uefe i transfera).
Nije ovo zlonamjerno nego realno i jedini izlaz je stvaranje jake omladinske škole i dovođenje za relativno male novce mladih talentovanih igrača i prodaja istih za par sezona i debela zarada.
- KB-TM87
- Kontakt:
Kakvo nam je vrijeme u Mađarskoj 
- alan ford 26
- Kontakt:
Ev vec poceli smetljari kao sa provociranjem, a vi se primate ko saucesce. A to jedino i znamo nabrajati ko je od koga primio koliko golova, jadni ste i jedni drugi. A ovaj miki je kralj, cuj bjezanija ljudi koji su ulozili pare
Da da, neko ulizio silne milione, planirali osvijiti ligu evrope koliko smo jaki, pa se sad povlace jer smo ispali od tamo nekih izraelaca.
Da da, neko ulizio silne milione, planirali osvijiti ligu evrope koliko smo jaki, pa se sad povlace jer smo ispali od tamo nekih izraelaca.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ma samo da izdržimo do kraja i amin Boze
Kakvi su da su igrači nije problem u njihovom znanju ili neznanju, meni je krivo samo što se ne bore, ako su već ljudi kvalitetniji onda treba ići jako, u kost, valjda imaju snage da odigraju mušku utakmicu, mislim da svi mi to tražimo, ne znam samo u čemu je problem. Ako smo u Sarajevu mogli onako odigrati izgleda ko da smo poslali drugu ekipu, neke amatere.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
joj neko o ulaganjima priča, mi nismo odštetu za igrača platili od 2002. godine i sergeja tice 
Nek ste vi hejteri jedva docekali poraz hahahaha. smijesno!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa jbga kad skontamo da smo ih na kosevu ubili ,onda je vjerovatno do sparine
ChWilla
jesmo za stanceskog 10 000 Km borcu
aj ne jebote atar usta
ChWilla
jesmo za stanceskog 10 000 Km borcu
aj ne jebote atar usta
Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Argentina, doncarlo, LukavacBHF, perodeformero, relativizam, sagitarius i 60 gostiju.